5 лайфхаков для быстрого ежедневного макияжа с Patricia Ledo

Выразительный мейкап за 5 минут? Звучит как мечта! Но воплотить ее вполне возможно. Сегодня в EVA Blog подскажем несколько лайфхаков и дадим наводки на удачные косметические продукты для легкого макияжа.

Время чтения: 3 минуты и чашка кофе ☕

читай статтю українською

Тушь для ресниц: красьте зигзагами

Зигзагообразные движения во время нанесения туши качественно прокрашивают и разделяют ресницы. Это дает возможность обойтись без щеточки для их расчесывания. И ощутимо сэкономить время на мейкап.

Для быстрого макияжа попробуйте тушь для ресниц Patricia Ledo Extra Volume Black. Ее удобная щеточка захватывает и разделяет даже самые короткие волоски. Она не образует комочков и отлично держится в течение дня. Наносим в один слой — и эффект соблазнительного объема обеспечен.

Подводка-фломастер для глаз: используйте трафарет

Фломастер для глаз Patricia Ledo Fine Liner

Не получается быстро нарисовать ровные стрелки? Возьмите пластиковую карточку, визитку или обычный бумажный стикер для заметок и приложите к внешнему уголку глаза под нужным углом. Проведите линию. Она и обозначит нужный вектор.

Для оформления изящных стрелок выбирайте подводку с упругим аппликатором и тонким кончиком. Обращайте внимание и на степень пигментации. Фломастер для глаз Patricia Ledo Fine Liner — достойная версия! Удобна в нанесении, маневренна в различных техниках, но главное: поражает стойкостью. С этой подводкой вы сможете создать по-настоящему тонкие стрелки для дневного мейкапа и графичные линии для вечерних мероприятий.

Больше советов — в материале «Мейкап со стрелками: лайфхаки и пошаговая инструкция».

Жидкий консилер: возьмите влажный спонж

Жидкий консилер Patricia Ledo Correct Concealer

Чтобы замаскировать несовершенства на больших участках кожи, например темные круги под глазами, можно воспользоваться влажным спонжем для макияжа. С его помощью средство растушевывается быстрее, а покрытие выходит максимально естественным. А вот для точечной обработки, например следов акне, лучше использовать небольшую кисть.

В таких вопросах удобен универсальный жидкий консилер Patricia Ledo Correct Concealer. Его легкая текстура быстро наносится и не забивает поры. При этом идеально выравнивает тон лица, маскируя недостатки кожи.

Интересно по теме: Как правильно наносить консилер?

Тональный крем для лица: стипплинг для стойкого тона

Тональная основа Patricia Ledo

Боитесь испортить идеальный образ нестойким тоном? Воспользуйтесь небольшой хитростью от профессионалов. Стипплинг или «точечное нанесение» — техника, при которой средство вбивается в кожу легкими похлопывающими движениями. Нанесите тональный крем на кисть и аккуратно, без лишних усилий начните вбивать крем. Благодаря такому методу средство как бы впечатывается в кожу, и равномерный тон сохраняется до конца дня.

EVA в инстаграм

Испытайте суперстойкий тональный крем для лица Patricia Ledo Tender Sensation Drop Foundation. Легкая консистенция поможет быстрому нанесению косметического средства. При этом покрытие до самого вечера будет деликатно скрывать несовершенства, а лицо — выглядеть свежо.

Интересно по теме: Как подобрать оттенок тонального крема online?

Блеск для губ: обязательно улыбайтесь

Блеск для губ Patricia Ledo Lasting Lip Gloss

Ежедневный мейкап практически готов. Остался последний штрих — накрасить губы. Для быстрого макияжа лучше использовать блеск или светлую помаду с увлажняющей формулой. Больше времени понадобится для оформления контура карандашом. Небольшой бьюти-совет: глядя в зеркало, немного улыбайтесь. А после нанесения блеска не сжимайте губы, а равномерно распределите средство подушечками пальцев.

Блеск для губ Patricia Ledo Lasting Lip Gloss с мягкой консистенцией и удобной кисточкой идеально подойдет для легкого макияжа. Он прекрасно держится, не тускнеет и не скатывается в течение дня. А для более насыщенного тона можно предварительно нанести базовый слой контурным карандашом бренда.

Подборка советов — в материале «Как ровно накрасить губы».

Мейкап — это всегда творческий процесс. Даже когда на него отводится минимум времени. Поэтому знание лайфхаков для быстрого макияжа выручит в любой ситуации.

 

Читайте также:

20 августа / 2021 Красота

Комментарии

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

  1. Наталія

    Завдяки цим лайфакам мій макіяж став набагато кращим. А косметика від Patricia Ledo завжди дивує своєю якістю

  2. Наталія

    Дякую за цікаву статтю. Patricia Ledo завжди у моїй косметичці!

  3. Олександр

    Цікаві лайфхаки, косметична продукція якісна, макіяжі просто бездоганні.

  4. Людмила

    Зиґзаґоподібні рухи під час нанесення туші — це дуже дієвий спосіб, успішно користуюся цим лайфхаком.

  5. Олена

    Дякую за лайфхаки! Бренд Patricia Ledo дуже люблю та із величезним задоволенням купую новинки.

  6. Тетяна

    У Patricia Ledo чудові тональні засоби, покриття навіть краще, ніж у багатьох популярних брендів.

  7. ЮЛІЯ

    Лайфхаком з тушшю користуюсь практично завжди. А от консилер + вологий спонж варто спробувати тому, що не дуже виходить замасковувати синці під очима розтушовуванням сухим спонжем чи пальцями.
    В фаворитах моїх помади від Patricia Ledo. Завдяки знижці на день помади ще кілька років тому познайомилася з ними. Вони дійсно чудової якості, текстури, велика палітра відтінків. Як на мене, десь на рівні бренду Loreal Paris або MaxFactor.
    Ще дуже бажаю спробувати туш в найпузатішому золотому флаконі. Рідко її можна зустріти на полицях магазинів, але буду шукати, як тільки закінчаться хоч декілька своїх тушей

  8. Анна

    Пользуюсь тенями этой марки, не ожидала, что из всех моих палеток именно эти станут самыми любимыми)

  9. Анна

    Стаття інформативна, дякую. Обов’язково випробую в майбутньому косметику від PL, в інтернеті багато позитивних відгуків.

  10. Наталія

    Дякую за поради! Хочу спробувати туш та блиск для губ цієї марки!

  11. Олена

    в мене лайфхаків нема. використовую лише блиск для губ, тіні та туш.хочу спробувати тональний крем.

  12. Ирина

    Основа быстрого и легкого макияжа – это уход за собой, постоянный. Мой быстрый макияж – основа, тональный крем, подкрашенные брови, ресницы и блеск для губ. Мне нравится косметика от Patricia Ledo. Тушь, блеск для губ, тени — пользовалась, все нравится. Очень нравится блеск для губ Patricia Ledo Lasting Lip Gloss.
    Большое спасибо за интересную статью, полезные советы и такую качественную и бюджетную косметику.

  13. Аліна

    В косметичці є фломастер для очей від Patricia Ledo Fine Liner, ним дуже задоволена. А на разунок рівних стрілок, то тільки досвід. З підручними засобами нічого в мене не виходить.
    Дійсно зиґзаґоподібні рухи під час нанесення туші якісно профарбовують і розділяють вії, я цього лайфхаку не знала, якось завжди по інтуіції і фарфувалась так)))

  14. Альона

    Дякую за корисну статтю! Мені подобається косметика від Patricia Ledo. Використовувала туш для вій та блиск для губ. Туш наноситься без комочків і не осипається, блиск для губ також дуже якісний та приємний 🙂 Головне пам`ятати що за допомогою косметики ми підкреслюємо свою красу 🙂

  15. Катерина

    Супер підказки!
    Не мала змоги спробувати цю косметику.
    Вигляд доглянутої жінки дійсно потребує якісної косметики, гарного сну та самопочуття.
    Мені сподобався вислів про те, що гарна жінка — це та, очі якої світяться любов’ю. Це дійсно так, бо коли ми закохані- ми світимося

  16. Інна

    5 лайфхаків від EVA Blog дуже корисні. Модель на фото «блиск для губ» зачарувала відтінками макіяжу. Блиск для губ Patricia Ledo Lasting Lip Gloss тон 01 неймовірний мій улюблений колір. Приємна м’яка консистенція з ефектом глянсу.
    А невеличка б’юті-порада при фарбуванні губ: дивлячись у дзеркало, трохи посміхайтеся нагадала мені, що я так і роблю завжди. Це і мій лайфхак. Обов’язково посміхайтесь і проговорите собі коханій комплімент яка ти красива. Гарний настрій буде з вами цілий день.

  17. Таня

    Обожнюю блиск для губ Patricia Ledo Lasting Lip Gloss, він приємно пахне, не липне та дуже чудово пасує до кожного образу.

  18. Тетяна

    Завжди дотримуюся вашої поради, тим що зиґзаґоподібні рухи під час нанесення туші якісно профарбовують і розділяють вії.

  19. Лариса

    У мене є туш Patricia Ledo. Якось купила на пробу. І в принципі, вона мене не розчарувала. Не сиплеться. Гарно накладається на вії. Гарно змивається простим молочком для вмивання. Що ще треба??)) Оцінка-добре!

  20. Таня

    О, я теж завжди фарбую вії зигзазоподібними рухами, причому уже років 20. Колись давно прочитала таку пораду у жіночому журналі. Хоча туш від Патрісії Ледо і без лайфхаків круто працює!

  21. Христина

    Мені подобаються туші з силіконовою щіточкою. Хочу ще не спробувати туш від Patricia Ledo, дуже багато гарних відгуків чула.

  22. Анна

    Спасибо за статью! Мой быстрый макияж — подкрашенные брови и ресницы, а хороший уход и качественный сон заменяют тональник и консилер))

  23. Инесса

    Очень важно правильно подобрать уход за кожей лица и тогда создание идеального макияжа будет занимать минимум усилий

  24. Евгения

    Спасибо за статью. Никогда не любила долго краситься. Быстрый макияж мне очень подходит. Тушь для бровей и стойкий «тональник» — очень интересно!

  25. Алиса

    Мне кажется, основа быстрого и легкого макияжа — это уход за собой. Чем лучше состояние кожи, ресниц, бровей — тем легче и качественней наносится макияж. И, кстати, тестила базу под макияж от Patricia Ledo — приятные ощущения на коже, стоит попробывать.

  26. Темникова Ганна

    Швидкий макіяж то якраз для мене, бо поки двох збереш та вдягнеш, собі доводиться все робити на ходу. Тушшю треба спробувати робити зиг-заги, дійсно повинно ще й розділяти вії. Помаду вже й забула коли використовувала с цими масками)

  27. Ольга

    Дякую за чудові рекомендації! Обов’язково придбаю блиск для губ та туш для очей!

  28. Галина

    Чудова косметика для створення романтичного образу!!!

  29. Наталія

    Дуже цікаво було б спробувати тональний крем і консилер. А також блиск для губ — це мастхев і зволоження, і декор.

  30. Юлія

    Особисто мої фаворити — підводка-фломастер і блиск для губ Patricia Ledo. З фломастером дуже точно, одним рум виходить намалювати тонкі стрілки. Стійкість — це теж ще один плюс даного продукту — стрілки не відбиваються на повіках навіть у дуже жарку погоду! Блиск для губ достатньо довго тримається на губах, не скочується (навіть після кави) і має гарні відтінки. Рекомендую!

  31. Наталия

    Ещё не пользовалась продукцией Patricia Lego, хочу попробовать тональный крем.

  32. Надія

    Обожнюю консилер від Patricia Ledo та підводку

  33. Діана

    У Patricia Ledo мені дуже подобається хайлайтер. Він просто неймовірно блистить. Також дуже класні тіні та помади.

  34. Христина

    Особисто мій фаворит з Patricia Ledo – це підводка-фломастер. Дуже добре промальовує стрілки і не розмазується.

  35. Татьяна

    Люблю статьи с лайфхаками по макияжу. К сожалению, плохо умею краситься, но учусь) Спасибо за статью!

  36. Татьяна

    Расскажите ещё, пожалуйста, как нарисовать хорошо брови? Вечно трачу много времени, чтобы нарисовать их с утра… и всё равно симметрично не получается((

  37. Татьяна

    Отличный совет с трафаретом, с недавних пор пользуюсь и счастлива)))

  38. Яна

    Очень нравится консилер от Patricia Ledo.

  39. Яна

    Обожнюю консилер від Patricia Ledo та блиск для губ, ще обов’язково треба спробувати тональний крем.

  40. Татьяна

    Мне всегда очень сложно добиться идеального тона(( Спасибо за статью!

  41. Вікторія

    Дякую за корисну інформацію). Мене дуже зацікавила туш для вій. Люблю такі щіточки.
    Лайфхак, якщо замастився тушшю, то не варто витирати вологою ватною паличкою, а потрібно дочекатись, доки туш висохне і тоді вона з легкістю зітреться сухою ватною паличкою.

  42. Каріна

    Дякую за цю неймовірну інформацію! Дуже корисно знати ці секретики а з вашим брендом я буду втрачати ще меньше часу,бо косметика легка в нанесенні в приемна на обличчі! Дякую що ви є!

  43. Ася

    Дякую, дуже корисно та інформативно

  44. Екатерина

    Если неровно нарисовала стрелку или когда крашу губы, вышла за их контур — ситуацию можно исправить с помощью консилера и плоской кисти)

  45. Екатерина

    Из лайфхаков — перед нанесением матовой помады, обязательно наношу бальзам для губ, промакиваю салфеткой и наношу помаду, так помада не сушит губы и не подчёркивает мелкие трещинки на губах) Если позволяет время, перед бальзамом наношу еще сахарный скраб, у меня от украинского производителя натуральной косметики Hillary (клубника-мята), очень довольна, рекомендую)

  46. Екатерина

    Нравится малахитовая коллекция — интересные продукты, крутой дизайн) Из этого обзора заинтересовал блеск) Пойду в любимую Еву потестирую) Понравилась техника стипплинг, надо попробовать, вбивать тон, а не мазать (как делала раньше). Спасибо за полезный совет 😉

  47. Лиза

    Популярний бренд, треба брати!!!

  48. Христина

    Особисто мій фаворит з Patricia Ledo — це підводка-фломастер. Дуже добре промальовує стрілки і не розмазується.

  49. Маргарита

    Тональная основа и консиллер от Patricia Ledo просто супер

  50. Маргарита

    Консиллер и тональнальная основа Patricia Ledo просто Топ

  51. Оксана

    Не люблю блески для губ,больше нравятся помады…но блеск Patricia Ledo Lasting Lip Gloss покорил мое сердце!!!)))

  52. Ірина

    Я просто обожаю консилер от Patricia Ledo.
    Всем рекомендую его купить, особенно сейчас по скидке и акции 1+1=3

  53. Инна

    У меня есть такой блеск от Patricia Ledo отличное качество

  54. Инна

    Интересные советы! Обязательно попробую!

  55. Марія

    Дуже корисна та цікава стаття, особливо сподобалося розповідь про стіплінг, буду використовувати саме з цим тональним

  56. Каріна

    Із косметики Patricia Ledo мою тільки хайлайтер і він просто дивовижний також завжди використовую вологий спонж для рідкого консилеру — це дійсно працює✅ А ще наношу тональний крем кісточкою, для мене це найкращий спосіб‼️ Дуже хочу спробувати підводку-фломастер Patricia Ledo, оскільки про неї ну дуже багато позитивних відгуків❤️

  57. Ирина

    Шукаю ідеальну підводку для себе. Дуже хочу спробувати фломастер Patricia Ledo про який шлося у статті.

  58. Анастасія

    Завжди використовую метод стіпплінгу для нанесення тону і чудово виглядаю протягом дня.
    У Patricia Ledo шикарні блиски для губ, використовую колір фуксія для швидкого яскравого акценту!

  59. Аліна

    дуже сподобався хайлайтер від Patricia Ledo. Зручна упаковка і якісний продукт

  60. Валерия

    Подводка и тон этой торговой марки — незаменимые продукты в моей косметичке напряжении долгого времени.
    Спасибо большое за такую качественную и бюджетную косметику.

  61. Валерия

    Подводка и тон и Patricia Ledo — это незаменимые продукты в моей косметичке напряжение долгого времени.
    Спасибо большое, за такую качественную и бюджетную косметику.

  62. Марина

    Дуже дякую за корисні та цікаві лайфхаки щодо створення бездоганного макіяжу.

  63. Катерина

    Гарний макіяж- це запорука впевненості в собі, та гарного настрою на цілий день. Тому знаннялайфаків дуже потрібно, щоб можна було швидко зробити макіяж . Дякую Вам за ці уроки, і за доступну ціну на косметику з дуже великим асортиментом. Ще не користувалася косметикою Patricia Ledo, але б дуже хотіла.

  64. Лиза

    Тональный крем Patricia Ledo, це незмінна частина моеї косметички

  65. Лиза

    Дуже корисні лайфхаки! Буду використовувати їх!

  66. Александр

    Отличная статья, покажу девушке))) Спасибо) она любит косметику этого бренда)

  67. Юлія

    Обожнюю олівці для губ від Patricia Ledo, тому що за допомогою них я фарбую дуже красиві губи, гарно підкреслюю їх контур і візуально збільшую, також роблю румяни і іноді фарбую уголки повік, потім розташовуючи по довжині повіка. Ефект просто ваааауууу.

  68. Юлія

    За допомогою консиллера від Patricia Ledo, роблю
    собі неперевершений контуринг обличчя. А задопомогою хайлайтера, малюю повіки, виділяю брови, підкреслюю свої риси обличчя і просто в захваті від себе .

  69. Юлія

    Дуже подобається всі косметика від Patricia Ledo, хотіла б собі всю продукцію і робити круті makeup’s щодня
    Особливо хочу собі нову компактну прозору пудру, основу під макіяж та хайлайтер.

  70. Юлія

    За допомогою матової рожевої помади, я створюю собі румяни, фарбую повіки в ніжно рожевий тон, що доречі гарно лягає і довго тримається протягом дня.

  71. Юлія

    Спасибі за лайфхаки, візьму собі на замітку.

  72. Юлія

    Дуже люблю зробити макіяж з улюбленими продуктами від Patricia Ledo, та крокувати з впевненістю на обличчі по вулиці.

    • Наталія

      Я з Patricia Ledo вже 4 роки. І наші відносини, я вважаю, взаємні.
      Обожнюю даного бренду тональні засоби, пудри та консилери. Це дійсно мастхев серед косметики!
      Ще трішки, і я зберу цілу колекцію.
      Дякую Єва за таку якісну косметику

  73. Тетяна

    Ще мені дуже подобається в Patricia Ledo, це те що не переплачуєш за бренд, купуєш якісну косметику. Зараз заради акцій та новинок частіше заходжу в магазин Єва.

  74. Тетяна

    Мені дуже довподоби тональний крем, він дуже гарно матує та перекриває недосконалість шкіри.

  75. Юлія

    Я пробувала продукцію Patricia Ledo з колекції малахіт. Залишилася дуже задоволена, дуже цікаво спробувати нове для себе.

  76. Юлія

    За допомогою двох стороннього олівця/підводки від Patricia Ledo, я малюю собі брови, контуринг, скули, підмальовую губи , та за допомогою підподки промальовую міжремничку та малюю чудові стрілки. Виходить надто крутий і не важкий мейкап. Який підійде як на повсякденний вихід, так і на круту вечірку. Дякую Patricia Ledo за таку класну продукцію. Доречі олівець/підробка дуже стійкий.

  77. Тетяна

    Patricia Ledo це якісна та приємна за текстурою та ароматом косметика.

  78. Юлія

    Останнім часом користуюся тільки цією косметикою, тому що якість дорівнює ціні.
    Patricia Ledo

  79. Юлія

    Я фанат косметики Patricia Ledo, подобається все: блиск для губ, тональний крем, пудра.

  80. Юлія

    Обожнюю туш Patricia Ledo.
    Мій лайфхак для довгих вій, це фарбувати вії з опущеними очима дивлячись на дзеркало.

  81. Юлія

    Цікаво і пізнавальні коментарі, в дечому думаєш що знаєш все, але є такі хитрющі лайфаки, що навіть і подумати не міг ,що можна так легко нанести не заморочуючись

  82. Анастасия

    пудра этой торговой марки просто супер!

  83. Яна

    У меня тональный крем от Patricia Ledo, супер средство для моей сухой кожи

  84. Ирина

    Все серія цього бренду — є суперовою

  85. Яна

    Очень классная статья, у меня есть тональный от Patricia Ledo, очень нравится и отличного подходит моей сухой коже

  86. Ріта

    Якщо макіяж потрібно зробити швидко — використовую тільки консилер, тіні та помаду

  87. Лариса

    Олівець для губ від Patricia Ledo просто супер

  88. Алена

    Обожаю патрисию, почти все новинки скупаю, тон наношу мега тонко и он все перекрывает

  89. Марина

    Гарна туш для вій, підводка-фломастер, дуже подобається мені і вже купила подружкам

  90. Світлана

    Використовую консилер і підводку Patricia Ledo кожного ранку для створення легкого макіяжу на роботу ,відколи користуюсь цими продуктами завжди задоволена якістю і доступністю в ціні !

  91. Диана

    Пользуюсь тональным кремом с матовым финишном от Patricia Ledo , не подчеркивает шелушения и отлично ведет себя на коже в течении дня, иногда подправляю макияж матирующими салфетками.

  92. Ванесса

    Честно видела этот бренд много раз но не знала стоит ли брать но судя по комментариям очень даже стоит ❤️☺️

  93. Юлія

    Маю матову рідку помаду від Patricia Ledo. Палітра кольорів мені дуже подобається, не зустрічала аналогів. Радію новинкам і душе хочу спробувати!

  94. Поліна

    Постійно профарбовую вії зигзагами, і ефект дійсно краще ніж просто фарбувати. Також десь бачила один лайфхак стосовно вій — якщо трохи змочити їх перед нанесенням туші, вони будуть краще розділятися, перевірено

  95. Полинка

    Обожаю пудру этой торговой марки , так блестит супер !!!

  96. Поля

    Очень люблю Patricia Ledo ,хорошее качество продукции , отличный дизайн !

    • Ірина

      Лінійка просто шикарна, но особливо фаворитом є консилер, стійкість просто шалена, синячків ніби не існувало, не можу не відмітити хайлайтер, при такому делікатному нанесенні видно буде навіть із космосу). Усім рекомендую!

  97. Віолетта

    Є тональний крем Patricia Ledo обожнюю його)

  98. Полина

    Очень нравится этот консилер Patricia Ledo , буду очень рада подарочку .

  99. Маргарита

    Для свіжого погляду використовую консилер цього бренду

  100. Наталія

    Раніше дуже сумнівно ставилась до цього бренду. Але не так давно подруга подарувала блиск , консилер і туш. Я не очікувала такого ефекту, мені сподобався найбільше консилер, дуже добре перекриває прищики і темні кола, тримається весь день. Туш не осипається, блиск також гарно тримається. Я не очікувала , але мені дуже сподобались ці продукти)

  101. Юлія

    Консилер є моїм улюбленим засобом, особливо коли в тебе проблемна шкіра та маєш темні круги під очима, хочу ще спробувати тональний крем цієї ж фірми

  102. Полина

    Есть тональный крем от Patricia Ledo , очень нравится !!

  103. Наталья

    Как-то выиграла помаду этой фирмы, очень понравилась и стала пользоваться продукцией. Была бы рада сюрприза)

  104. Юлія

    Користуюсь рідким консилером Patricia Ledo і він реально круто і якісно маскує недосіки, всим раджу спробувати і собі)

  105. Світлана

    Користуюсь тональним кремом вже рік , відтінком №1 він мені ідеально підходить під тон шкіри , а саме головне що не викликає алергії та висипань , і взагалі люблю продукцію від Patricia Ledo ))

  106. Мария

    Эта тушь Patricia Ledo Express Volume Black-просто бомба!Как раз купила её на днях!Как же давно я искала что-то качественное,но обычно всё очень дорого,так как ты больше переплачиваешь за имя бренда..а тут соотношения цена/качество просто на ВЫСОТЕ!

  107. Марина

    Оказывается, у точечного нанесения есть отдельное название! Прикольно!

  108. Марина

    Гарна посмішка — ось головнй секрет краси навіть без мейку.

  109. Олена

    Головна фішка швидкого макіяжу — потрібно багато практики.

  110. Ольга

    Так як я постійно кудись спішу,бо маю двох діток Тому основа під макіяж і підводна мені упомічь.Хочу спробувати й іншу продукцію цієї марки

  111. Татьяна

    Если очень спешу, то тушь, тотальная основа и блеск и все готово ) Если времени больше — консиллер, базы под тени и основу, бронзер, румяна, хайлайтер, пудра и фиксация)

  112. Дарья

    Сейчас мой летний любимчик — блеск в оттенке 06))) Хочу приобрести ещё один на осень, только какой-то менее яркий)

  113. Дарья

    Я обычно наношу тональные средства не спонжем, а прямо пальцами (руки, разумеется, надо мыть до и после). Так получается лучше, равномернее, и расход средства в разы меньше.