Вогник у відносинах з появою дітей. Можливо?

Поява дитини – найбільш очікувана подія для кожної щасливої родини. Коли малюк з’являється на світ, усі турботи матусі і татуся направляються переважно у його бік, принаймні, перші декілька місяців. І нажаль, часто так трапляється, що батьки просто забувають про романтику та ніжність особистих стосунків, пірнаючи з головою у клопоти про немовля. То, наскільки важливо повернути тепло у взаємовідносини, і як це зробити, коли у Вас підростають дітки – давайте поміркуємо.

Безперечно, новонароджені малята потребують величезну кількість уваги. Та з часом, вони виростають, стають самостійними у певних сферах життя і у батьків з’являється можливість побути вдвох, наодинці. Цей самий момент надзвичайно важливо не пропустити – згадати, як колись Ви закохались, з якою пристрастю розпочинались Ваші відносини і як тепер Ви безмежно любите свою другу половинку. Нажаль, деякі батьки сильно затягують із цими спогадами, віддаляючись один від одного з кожним днем все сильніше. І саме рутина найчастіше стає причиною більшості розлучень, мовляв, не зійшлись характерами або не витримали відповідальності.

Тож, як зберегти вогник у відносинах між чоловіком та жінкою?

Ініціатива не завжди повинна виходити від чоловіка

Представники сильної статі хоча й мужні та могутні, але часто надзвичайно сором’язливі. Вони не завжди прагнуть першими розпочинати розмову, а іноді і взагалі не бачать суті проблеми. Тому, любі жінки, беріть частіше ситуацію у свої руки, тим паче, Ви ж так полюбляєте усе тримати під контролем.) Намагайтесь, між турботами про дитину, частіше виділяти час на спілкування з коханим чоловіком. Проводьте тихі родинні вечори, подивіться романтичну кінострічку, приготуйте разом смачну вечерю, погортайте весільний фотоальбом. Згадайте, як багато приємних моментів було у Вашому житті до появи діточок. Ми впевнені, що таким чином вдасться розтопити серце будь-якого, навіть найсерйознішого чоловіка.

Побачення ніхто не відміняв

Ну і що, що тепер у Вашому житті є малюки? Невже ці милі крихітки можуть комусь заважати? Якщо дуже сильно захотіти, можна здійснити будь-що, і побачення з чоловіком – задача не найбільш складна.

Варіант перший – залишити дітей з бабусею або, та піти на зустріч з коханою людиною. Не треба соромитись просити свою маму трохи посидіти із онуками. Зазвичай бабусям такі прохання тільки в радість, і вони сміливо погоджуються. До того ж, досвід життя старшого покоління дає свої плоди, тобто бабусі звичайно розуміють, що чоловікові та жінці потрібно хоч інколи проводити час тільки вдвох.

Варіант другий – піти на побачення разом з малюком. Скажете, відпочити з дитиною неможливо? Це абсолютно неправда! Разом з малям Ви можете влаштувати повноцінне побачення, наприклад, піти у парк, літнє кафе або на пікнік. І доки маленький носик буде мирно сопіти, заснувши у колясці, Ви можете насолоджуватись приємним спілкуванням з другою половинкою, і Ваше спілкування ніяк не відрізнятиметься від побачення без дитини.

І третя ідея – влаштувати побачення прямо у вас вдома. Можна домовитись із чоловіком зустрітись, наприклад, на кухні ввечері, коли малеча позасинає. Ввімкніть приємну тиху музику, запаліть свічки, відкоркуйте пляшечку улюбленого вина. Насолоджуйтесь бажаною компанією один одного, а Ви, жінки, не забувайте кокетувати із своїм чоловіком. Пам’ятайте, що присутність у домі малюків зовсім не означає, що тепер потрібно весь час жити в турботах та клопотах. Не забувайте поєднувати корисне з приємним, цінуйте кожну мить поряд з коханою людиною, і головне – завжди нагадуйте про свої почуття.

Інші способи насолоди один одним

Само собою зрозуміло, що, якщо у Вашому домі з’явились діточки, то так як раніше вже ніколи не буде. Проте, це зовсім не означає, що буде гірше. Все що потрібно – це просто пристосуватись до ситуації та знайти компроміси. Ми впевнені, що пара, яка складається з дійсно закоханих людей, обов’язково знайде час та місце для особистого спілкування та інтимних стосунків. А діти – то щастя, подароване нам долею! Без них життя було б сумне та нецікаве. І діти однозначно будуть радісними бачити своїх батьків закоханими та задоволеними.

В якості висновку скажемо наступне. Дорогі матусі і татусі, не забувайте про себе та свої почуття. Не пристосовуйтесь до своїх малюків, краще вигадайте спосіб, як їм пристосуватись до Вас. Бажаємо Вам жити у гармонії та любові разом із своїми любими карапузами!

14 Березня / 2018 Натхнення

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *