Як перетворити денний макіяж на вечірній із мінімумом косметики

Для кожного часу доби, безумовно, доречний свій макіяж — такі правила beauty-етикету. Але як бути, якщо в тебе запланований ну дуже насичений день? Коли потрібно мати стриманий вигляд у першій половині дня і змінити образ на яскравіший для вечірнього заходу, а заїзд додому просто не вміщається у твої плани? Не хвилюйся — трансформацію макіяжу з денного у вечірній можна зробити практично в будь-яких умовах, якщо ти візьмеш із собою деякі декоративні продукти.

1-Як-перетворити-денний-макіяж-на-вечірній-із-мінімумом-косметики

Усього 5-10 хвилин — і твій нюдовий макіяж перетворитися на розкішний вихідний look, з яким ти не залишишся непоміченою. Яку косметику прихопити з собою і як підготувати «базу» для вечірнього макіяжу вранці — читай у нашій статті!

Цікаво на тему: Акцентні зони на обличчі: як змінюються тренди в макіяжі

Готуємося до вечірнього образу зранку

2-Як-перетворити-денний-макіяж-на-вечірній-із-мінімумом-косметики

Отже, нам треба створити all day long макіяж, тож для нього нам знадобляться стійкі декоративні продукти. Але починати, звісно, завжди варто з якісної підготовки — очищаємо, тонізуємо та інтенсивно зволожуємо шкіру. Щоб підвищити стійкість макіяжу і забезпечити рівніше покриття, обов’язково скористайся праймером.

Instagram_02_Blog

Після підготовчих етапів створи свій звичний денний макіяж — вирівняй тон обличчя, сховай дрібні нюанси за допомогою консилера, профарбуй і зафіксуй брови, зроби легкий повсякденний контуринг. На повіки нанеси світлий відтінок тіней, які можна затемнити по зовнішніх куточках і по нижній повіці. Чудовий хід, який допоможе тобі у вечірньому перевтіленні — намалювати вранці витончену стрілку. Вона стане класною основою для більш яскравого образу. Не забудь профарбувати вії 1-2 шарами туші, нанести улюблений блиск або помаду і закріпити результат спреєм-фіксатором. Такий образ буде актуальним у денний час, а ще на його основі буде дуже просто зробити класний look на вихід.

3-Як-перетворити-денний-макіяж-на-вечірній-із-мінімумом-косметики

Цікаво на тему: Що в косметичці авторів EVA Blog?

Що взяти з собою для швидкого перевтілення?

До моменту Х залишається не так багато часу і потрібно встигнути перетворити свій макіяж. Наша мета — обійтися мінімумом засобів, щоб не носити з собою весь арсенал. Пропонуємо тобі експрес-варіант від EVA Blog.

Яскрава помада

4-Як-перетворити-денний-макіяж-на-вечірній-із-мінімумом-косметики

Створення колірного акценту на губах — це завжди безпрограшний варіант. Скористайся замість нюду яскравою або темною помадою і твій образ вже стане більш «вихідним». І, звісно ж, ввечері як ніколи актуальні червоні губи, тому якщо не хочеш морочитися з гармонією відтінків у макіяжі, роби ставку саме на них. Пам’ятай, що помади насичених відтінків вимагають чіткого контуру, тому обов’язково візьми з собою олівець у тон або зручний пензлик, який допоможе створити ідеальну форму.

Лайфхак: Щоб надати більшої виразності, підбери відтінок помади, який матиме гарний вигляд і на щічках замість рум’ян. Техніка нанесення проста — акуратно набравши продукт на подушечки пальців, нанеси його на яблучка щік, розтушовуючи в бік скроні. Для цього відмінно підійдуть напівматові або кремові помади без блискіток, а також багатофункціональні засоби в 3-в-1.

Рекомендовані продукти:

Хайлайтер

5-Як-перетворити-денний-макіяж-на-вечірній-із-мінімумом-косметики

У штучному світлі найдрібніший шимер, що міститься в хайлайтерах, надає обличчю більш неформального вигляду. У вечірньому макіяжі доречні досить яскраві «дзеркальні» продукти, сяйво яких здатні зафіксувати супутникові знімки Google, але при цьому без вмісту великих блискіток. Підкресли хайлайтером зону над вилицею, додай його на рухому повіку та у внутрішній куточок очей, злегка торкнися ним «галочки» над верхньою губою і спинки носа — і твій образ вже стане більш ошатним. Формат продукту не так важливий, але кремовим засобом або стіком у «похідних» умовах працювати буває зручніше.

Рекомендовані продукти:

Рідкі тіні

6-Як-перетворити-денний-макіяж-на-вечірній-із-мінімумом-косметики

Якщо хайлайтера на повіках недостатньо і хочеться зробити нереально сяйнистий макіяж очей, цього легко досягти за допомогою рідких тіней. Особливо актуальними будуть шимерні або металізовані текстури — вони виглядають просто вау. Вибери золотистий, персиковий або відтінок шампань для делікатного образу або зроби ставку на глибші відтінки (наприклад, бронзу) для швидких смокі.

Рекомендовані продукти:

Скульптор або бронзер

7-Як-перетворити-денний-макіяж-на-вечірній-із-мінімумом-косметики

За допомогою цих продуктів можна не тільки підкреслити контур обличчя і надати йому більшої чіткості, а й посилити макіяж очей. Для цього зручнішими будуть сухі засоби. А ще тобі знадобиться 2 пензлі: більший для розтушовування скульптора на великих зонах (бокові боки чола, вилиці, лінія щелепи), і менший — для опрацювання нижньої та складки верхньої повіки.

Лайфхак: Як варіант, щоб не брати з собою окремо скульптор, рум’яна і хайлайтер, можна прихопити палетку для обличчя 3-в-1. Вона стане в пригоді не тільки для контурингу, а й для повноцінного макіяжу очей. Тільки рекомендуємо взяти в більш насичених відтінках. Скульптором затемни зовнішній куточок очей, складку верхньої й нижню повіку, додай на центр рум’яна з сяйвом, а хайлайтер нанеси на внутрішній куточок. Мінімум засобів, а результат класний.

Рекомендовані продукти:

Що ще може стати в пригоді?

8-Як-перетворити-денний-макіяж-на-вечірній-із-мінімумом-косметики

З колірними акцентами розібралися. Але що ще може знадобитися, щоб макіяж став просто бездоганним?

  • Пудра або матувальні серветки. У вечірньому образі блиск доречний на вилицях, очах або губах, але аж ніяк не на лобі або навколо носика. Прибираємо зайвий «лиск» за допомогою серветок або тонкого шару пудри.
  • Туш. Після використання додаткових продуктів на повіках вони можуть трохи обсипатися на вії. Щоб видалити їх, а заодно надати погляду виразності, профарбуй їх одним тонким шаром туші.

Цікаво на тему: Як вибрати щіточку для туші: матеріал, форма, особливості

9-Як-перетворити-денний-макіяж-на-вечірній-із-мінімумом-косметики

  • Спрей для обличчя. Це — фінальний штрих, який скріпить між собою всі шари декоративки, а також зволожить шкіру та освіжить макіяж. Вибирай той продукт, який можна розпилювати поверх косметики, або ж можна зробити ставку на зволожувальний фіксатор для макіяжу.
  • «Вечірній» парфум. І вишенька на торті — не забудь взяти з собою свій улюблений «вихідний» аромат у тревел-сайзі або мініатюрці. Багато місця в косметичці він не займе, але допоможе створити більш святковий і завершений образ.

Звісно, необов’язково використовувати для перетворення всі вищеописані продукти одразу. Вибери той формат, який здається тобі найзручнішим, і тобі не важко буде трансформувати повсякденний макіяж у більш яскравий буквально за 5 хвилин.

Читай також:

12 Серпня / 2024 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Спасибі за чудові та корисні рекомендації 🥰🙌🏻✨💚Дуже корисна та цікава стаття.🫶🏻💚

СвітТВ