Пані Наталя вивозила людей з Харкова на власному авто 

Пані Наталя — мила жінка, яка під обстрілами вивозила людей з Харкова на своєму авто. Більш ніж 2 місяці щодня вона виїздила туди, щоб забрати людей. Іноді під час дороги вона потрапляла під обстріл разом з евакуйованими мешканцями, які тікали від війни.

Час читання: 1 хвилина та чашка кави ☕


Ось що каже про ці події сама Наталя: 

«Я просиділа вдома перші 3 дні від початку широкомасштабного вторгнення й зрозуміла, що скоро просто втрачу здоровий ґлузд, що мені треба щось робити. Тієї миті я знайшла інформацію про пошук водіїв для поїздок до Харкова. Тож я вирушила в дорогу один раз. Ситуація тоді в Харкові була катастрофічна, сотні людей потребували евакуації в безпечніші місця. Черги на наші авто утворювалися з 7 години ранку. Я відчувала, що можу бути корисною, що можу допомогти. Це розуміння й визначило мою долю на декілька місяців».


Щодня разом із цією жінкою в безпечне місце мали можливість потрапити діти, люди похилого віку. Зазвичай, разом із людьми, на авто евакуювалися й домашні улюбленцікоти та собаки. Кожна така поїздка варта окремої історії. Пані Наталя й зараз займається волонтерством, допомогає звичайним людям у гарячих точках в багатьох містах України. 

 

Цікаве від EVA Blog:

28 Вересня / 2022 Історії Дякую

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті