Евакуація людей і тварин  

Евакуація людей і тварин – ГО “ВИВЕЗЕМО”.

Час читання: 1 хвилина та чашка кави ☕

Ця історія про Дениса Мініна, який допомагає вивозити людей та тварин під час війни.

Денис Мінін

Ось такий допис зробив Денис про свою діяльність в день народження на сторінці в Instagram: 

“29. В такий день прийнято типу говорити про себе. І показувати себе. Я любив це робити. Не лише у день народження. Подивіться на мій профіль в instagram. Пейзажів майже не знайдете, майже завжди лише себе показував. До війни. 

Останні 4 місяці показую історії простих, добрих людей, які не знають, що таке марнославство. Тих, хто допомагає мені допомагати людям. Вивозити їх із міста біля моря. І взагалі все, що відбувається, вивозити. Про них вам трохи розповім. 

Гортайте вліво. Почуєте багато мняв. Це котики, яких залишили господарі у Маріуполі. А моя команда повернула їх господарям. 

Дівчина з переноскою для тварин

Ми – перші, хто системно евакуює свійських тварин з Маріуполя. У Запоріжжі їх зустрічають щасливі господарі, які приїжджають із усієї України. Якщо ваш котик чи песель залишився у розбитому війною місті, напишіть @sosnovskyi_o. Він – головний по звірам. 

Розкажи свою історію Дякую

Ще один свайп ліворуч. Перед вами одне із селищ Запорізької області, яке відчуває війну щодня. Сюди часто прилітають снаряди та не завжди доїжджають продукти. Привозити гуманітарні набори до подібних населених пунктів – не нова ідея. Але хотілося зробити так, щоб люди відчували, що про них не забули. Ми знайшли у кожному прифронтовому селищі лідера громади, який складає списки бажаючих отримати допомогу.

Процес евакуації

За кілька днів приїжджає наша машина, заїжджає на кожну вулицю і після оголошення прізвища дає в руки такий потрібний набір. Цим курує @sergius.mikha. Він уважний до дрібниць і дбайливий до людей. Пишіть йому, якщо ваші близькі потребують продуктових наборів і живуть поряд із фронтом. З ним поруч @rukiusu_arutoriusu. На наступному відео він у броні під час обстрілу не зупиняє видачу продуктових наборів. Пишаюся дружбою та роботою з Сашком, Сергієм та Сашком. 

Видача продуктових наборів

І, звісно, евакуація з Маріуполя та Бердянська. Безпечна та безкоштовна для всіх. Сьогодні о 9.40 виїхав наш автобус. О 9:00 одному з пасажирів зробили укол морфію. Важкий онкохворий. 

Допомагати людині не хотіли комерційні перевізники, волонтери також відмовлялися. 

А ми вивозимо. Тому й назвали свою громадську організацію “ВИВЕЗЕМО!” 

Евакуйовані люди

Дізнайтеся більше про діяльність Дениса на його сторінці в Instagram. 

Зробити внесок на допомогу з евакуації можна за посиланням. 

Цікаве від EVA Blog:

26 Вересня / 2022 Історії Дякую

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті