Гуманітарна допомога для дітей Чернігова   

Сергій Кирієнко організував доставку гуманітарних вантажів для дітей Чернігова 

Час читання: 2 хвилини та чашка кави ☕

 Із самого початку військових дій Сергій Кирієнко розумів усі ризики розташування Чернігова: якщо «перекрити» 2 мости, місто опиниться в продовольчій блокаді. 

Діяти потрібно було швидко та чітко. Саме тому Сергій негайно підняв усі свої звязки та контакти колишніх та нинішніх партнерів у Європі, які є у нього як у власника Приватної Юридичної Організації. 

«Я розумів, що просити про все це означає не просити ні про що. Не знаю, як це спало мені на думку. Можливо, тому, що в мене 2річний син. Але я вирішив сконцентруватися на дитячому харчуванні та товарах першої необхідності для дітей». 

Клич розійшовся швидко. Німеччина, Польща, ВеликобританіяКолишні партнери, а потім уже їхні друзі, партнери друзів, партнери друзів партнерів. Товариш у Німеччині допоміг зі складом, але потрібно було зібрати вже готову до відправлення гуманітарну допомогу по всій Європі. Активно допомагали Павло Скворчинський та В’ячеслав Летута. Постало питання в перевезенні. Друзі допомогли із контактами експедиторів. Проблема була в тому, що збирати по всій Європі потрібно різні обсяги. Безсонними ночами обдзвонювали водіїв, вибудовували логістичні ланцюжки. 

Якось несподівано зателефонували з Прибалтики:
Ви шукали фуру? Їдемо з Італії заїдемо й заберемо все, що потрібне.
Дякую, але забирати треба буде не в одному місці… і в нас зовсім немає на це грошей.
Це не проблема, головне організуйте завантаження вивантаження…».
Такі моменти дуже надихали та надавали нових сил. 

І ось вантаж уже починають доставляти в Україну. Перетримку організували на складах EVA. Але як доставити до Чернігова, який досі під обстрілом? «Це був окремий челендж, де ставалися різні випадки, у яких кожен показав своє справжнє обличчя. Дякую всім, хто допомагав. Бог Суддя тим, хто намагався нажитися на ситуації». 

Вершиною випробування стало руйнування мостів вантажі переправляли човнами. 

У результаті наполегливої роботи за перші два місяці війни було доставлено близько 20 фур дитячої гуманітарної допомоги. Проблем із дитячим харчуванням, підгузками, присипками, медикоментами у «воєнному Чернігові» поменшало. 

Цікаве від EVA Blog:

30 Вересня / 2022 Історії Дякую

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті