Ларс із Данії привіз шоломи для ЗСУ 

Ларс Шольдагер Сьоренсен, колега українки з Данії, привіз 210 шоломів для ЗСУ 

Час читання: 1 хвилина та чашка кави ☕

Ірина Васильєва, працівниця компанії New Holland розповідає історію про свого іноземного колегу, який допомагає Україні. 

Ларс з Данії з товаришем

У мене є колега Ларс, йому 53 роки. Він живе в данському місті Tappernøje. Ми разом із ним працюємо в New Holland. Коли почалася широкомасштабна війна росії проти України, він почав мене запитувати чим може допомогти нашій країні.

У той час був дуже високий дефіцит на амуніцію: шоломи, бронежилети. Я йому про це повідомила. І вже за день Ларс сказав мені, що має можливість купити шоломи зразка НАТО й розпочав збирати кошти серед своїх друзів, колег і жителів його містечка. Їм вдалося викупити 210 шоломів! На той час це була колосальна кількість.

Ларс з Данії та його однодумці

Він та його друг Каро дуже хвилювалися, щоб шоломи не викрали й ті точно були доставлені куди потрібно. Тому вони вирішили самостійно привезти їх до кордону Польщі з Україною і передати перевізнику. На кордоні, завдяки польській поліції, усе було легко. Він дуже вдячний полякам за таку підтримку. Також вони передали одяг, спальники та взуття, які були дуже потрібні на той момент.

Амуніція для допомоги ЗСУ

 

 

 

Цікаве від EVA Blog:

31 Серпня / 2022 Історії Дякую

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті