Зшила 7 500 одиниць військової амуніції

Дизайнерка Іванченко Тетяна зшила більш ніж 7 500 одиниць військової амуніції, вона працювала не покладаючи рук, та вірить у безперечну перемогу України! 

Час читання: 1 хвилина та чашка кави ☕

Ранок 24 лютого як і для багатьох почався з глухих вибухів. У той момент думки мчали як хвилі. Війна? Невже почалося?  

Дизайнерка Іванченко Тетяна

Дзвінки, збори, черги на заправці. Вирішили не виїжджати з міста, щоб не товктися переповненими дорогами. Не мало сенсу піддаватися паніці. 

Завдяки друзям, у перші дні потрапили у волонтерський центр у центрі міста.

І саме там до мене прийшло усвідомлення, наскільки ми згуртована нація. 

Трохи пізніше стало зрозуміло, що потрібно допомагати, а саме робити, що вмію, — шити вироби з текстилю. Найпотрібнішими з них у той час були розвантажувальні жилети, ремінно-плечові системи, тактичні ремені, форма, тактичні рюкзаки, сумки спецпризначення, медичні сумки. Обєднавши всі наявні в нашому розпорядженні ресурси, ми з партнерами перебудували обладнання під важкі тканини та запустили пошиття амуніції для ТрО та ЗСУ. 

Підсумки, які шили для ТРО

Спочатку це було під запит, ми навпомацки шукали потрібні моделі, винаходячи іноді те, що ніколи не бачили, маючи тільки розміри та приблизні описи снарядів. Декілька перших місяців це був як один суцільний робочий день, з мінімальним відпочинком, підйом о 6-й ранку, відбій о 12-й ночі, а то й пізніше, бо коли починалася комендантська година, була робота за телефоном та в мережі. Виникали проблеми з усім: матеріалом, кольором, фурнітурою, а головне — із часом! Його катастрофічно не вистачало! 

Відшита амуніція

Наразі ми, як і раніше, шиємо амуніцію, і те, що ми робимо зараз, докорінно відрізняється від того, що було спочатку: тільки спецтканини, добірна фурнітура, відпрацьовані моделі зручні та дуже індивідуальні. Ми віримо всім серцем у перемогу, у ЗСУ та ТрО.

 

 

 

Цікаве від EVA Blog:

5 Вересня / 2022 Історії Дякую

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті