7 трендів осіннього манікюру 2024

Новий сезон — нові стильні ідеї манікюру! Бо ж хочеться знайти саме ту, яка ідеально доповнить твій стиль та надихатиме кожного разу, як поглянеш на руки. EVA Blog вже робив добірки цікавого осіннього нейл-дизайну та ідей манікюру з популярними сезонними кольорами. Але модні тренди продовжують підкидати нові й нові фішки. Тож пропоную поглянути, з якими ідеями варто поекспериментувати в осінньому манікюрі 2024!

Дизайни з відблисками та переливами

01 Осінній манікюр (1199)

@haileybieber

Якщо у голові час від часу лунає голос внутрішньої сороки, яка нашіптує “Дивись, як блищить, тобі таке треба!”, то ця частина добірки дизайну нігтів на осінь 2024 тобі, скоріш за все, сподобається. Не дарма різні інтерпретації шикарного сяючого манікюру вже котрий сезон залишаються актуальними. Важливими будуть нюанси. Залиш чіткі, виразні блискітки для новорічного дизайну нігтів. Осінні новинки манікюру 2024 мають бути ненав’язливими, ближчими до перлинного сяйва або переливів лаку з ефектом котячого ока. Зібрала для тебе модні ідеї для натхнення у різних стилях. Тож не забудь зберегти посилання на статтю!

Instagram_02_Blog

Для любительок ніжності — майже прозорий нюд з перлинним переливом, як у Хейлі Бібер. Можна навіть імітувати голі нігті, які вже тривалий час не втрачають популярності. 

03 Осінній манікюр (927)

@tombachik

Якщо ж хочеться трохи поекспериментувати, використай як основу спокійні пастельні відтінки, які ніби вкриті глазур’ю цукерок. Або нанеси колір в техніці градієнта (обов’язково вибирай гармонійні, м’які кольори) та додай глянцевий, трохи желейний перелив. 

08 Осінній манікюр (153)

@monika__nails

07 Осінній манікюр (207)

@little.beauty93s

06 Осінній манікюр (300)

@yaibnails

Хромові відблиски на однотонному покритті залишаються актуальними як для мигдалеподібних, так і на квадратних нігтів. Але осінній манікюр 2024 більше не про холодну жорсткість металу, а про грайливість ігристого або мерехтіння крил метелика. Ніжний жовтий, рожевий, фіолетовий — базове однотонне покриття вибирай у м’яких теплих відтінках. Цікавою ідеєю може стати метч двох гармонійних кольорів, які об’єднає шикарне хромове сяяння. Або ж зосередь відблиск лише на посмішці френча

05 Осінній манікюр (419)

@beautyspace_charlotte

04 Осінній манікюр (690)

@basecoatstories

02 Осінній манікюр (1181)

@tombachik

12 Осінній манікюр (69)

@beauty_byhollie_

Цікаво на тему: Як вибрати форму нігтів для манікюру

Оксамитові нігті

М’який оксамитовий перелив теж знайде своє місце в осінньому манікюрі 2024. Створити його можна з допомогою гель-лаків з ефектом котячого ока. Оксамит асоціюється з вишуканістю та приємною тактильністю, а тому класно підходить для осіннього та зимового сезонів, коли хочеться турботливого тепла в усьому. Не обов’язково обмежуватись лише однотонним манікюром. У осінньому дизайні нігтів 2024 можна цікаво погратись з френчем. Нанось лак з ефектом котячого ока як основне покриття у поєднанні з білою усмішкою, або навпаки, оброби ним лише край. Шикарний оксамитовий перелив в обох випадках виглядатиме стильно та оригінально. 

11 Осінній манікюр (76)

@yaibnails

09 Осінній манікюр (118)

@ea_studio08

10 Осінній манікюр (106)

@mamomibeauty

Цікаво на тему: Як користуватися акриловою пудрою для нігтів?

Нігті з аурою

Цей тренд в першу чергу сподобається фанаткам астрології, які точно знають, коли період ретроградного Меркурія, чого чекати у коридор затемнень та що обіцяє гороскоп. Трендові aura nails роблять і такі зірки як Дуа Ліпа, і строгі пані в стилі office core, і романтичні красуні з естетикою Garden Girl. Особливість “нігтів з аурою” — в розташуванні кольорів: по центру пластини — світліші, контур — затемнений. Чимось нагадує комікс-манікюр, але з плавними переходами відтінків, так би мовити, ефектом омбре. Ідей, як адаптувати цей трендовий дизайн нігтів під свій стиль, може бути безліч:

  • поєднання яскравих, насичених кольорів;
  • легкі та ніжні хромові переливи, ніби дивишся на чиюсь ауру;
  • мерехтіння лаку з ефектом котячого ока по центру;
  • додавання малюнків, наприклад мінімалістичних квітів. 

14 Осінній манікюр (44)

@dualipa

13 Осінній манікюр (46)

@beauty_byhollie_

15 Осінній манікюр (39)

@pearliepressed

17 Осінній манікюр (28)

@simlynail

18 Осінній манікюр (27)

@naominailsnyc

19 Осінній манікюр (24)

@notorioushandjobz

20 Осінній манікюр (23)

@yaibnails

Якщо здається, що цей трендовий осінній манікюр можна зробити лише на довгі нігті, то ось доказ, що і з короткою довжиною його цілком реально використовувати. До речі, в темних відтінках червоного, зеленого та синього цей дизайн стане дуже актуальним для манікюру на Гелловін

16 Осінній манікюр (31)

@abbinail

Цікаво на тему: Манікюр за знаком Зодіаку 2024: ідеї дизайну нігтів 

Рум’яні нюдово-рожеві нігті

Маєш романтичний настрій? Тоді спробуй тренд на рум’яні нігті (blush nails), що прийшов до нас з Південної Кореї. Фішка такого манікюру у палітрі, що використовується, та техніці нанесення кольору. Якщо aura nails — це гра яскравими гель-лаками, то blush nails створюються у нюдово-рожевій гамі. Як легко здогадатися з назви, цей трендовий дизайн 2024 за допомогою техніки омбре імітує на твоїх руках тендітний рум’янець. Як основу можна використовувати не лише нюдовий гель-лак, а й камуфлюючу базу. Рум’яні нігті самі по собі дуже виразні, але якщо тобі цього мало, можеш додати невеликі геометричні візерунки або мінімалістичні романтичні елементи.

21 Осінній манікюр (19)

@beauty_byhollie_

22 Осінній манікюр (16)

@vviki.mani

23 Осінній манікюр (13)

@viscinyt.nails

24 Осінній манікюр (12)

@haloranails

Цікаво на тему: Найкращі ідеї нюдового манікюру на короткі та довгі нігті

Анімалістичні нотки

В осінній манікюр дуже органічно вписуються анімалістичні нотки. Які ж принти стануть фаворитами у дизайні нігтів з вересня по листопад 2024? Я б виділила двох основних претендентів: черепаховий панцир та шкіра рептилій (крокодила, змії).

31 Осінній манікюр (5)

@yaibnails

Розводи “черепахового панцира” стильно та насичено виглядають у коричневій палітрі, але й темно-зелену не варто відкидати. Експериментувати з цим принтом можеш незалежно від довжини, адже він круто виглядатиме і на довгих, і на коротких нігтях

26 Осінній манікюр (9)

@banicured_

27 Осінній манікюр (8)

@nailsbypaulin

28 Осінній манікюр (7)

@endless.color

Якщо ж тобі ближче текстура шкіра рептилії, то ось кілька підказок:

  1. Не варто обмежуватись лише суцільним покриттям. Комбінуй однотонне з частковим принтом. 
  2. На довгих нігтях шкіру крокодила можна імітувати в зоні посмішки френча.
  3. Додати текстурності допоможе 3D дизайн. 

30 Осінній манікюр (6)

@nailsbyg____

29 Осінній манікюр (6)

@learnahstarbuck_nailartist

Звісно, леопард теж ще може потрапити в модний ТОП, але не як основний принт, а як акцентна деталь. Бо в попередні сезони його було так багато всюди, що варто трохи перепочити та освіжити погляд на цей тренд. 

25 Осінній манікюр (10)

@xbethanymarie

Цікаво на тему: Камуфлюючий гель для нігтів: що це та як ним користуватися

Мінімалістичний дизайн нігтів

Досі я розглядала досить виразні модні тенденції в осінньому дизайні нігтів 2024. Але якщо ти не женешся за новинками, а надаєш перевагу вишуканій стриманості, то твій помічник — мінімалізм. І в цьому напрямку теж є безліч стильних ідей!

36 Осінній манікюр (3)

@basecoatstories

Звісно ж, першими згадуються акуратні геометричні візерунки. Тонкі ліні й стримані крапочки можуть складатися у прості, але шикарні дизайни нігтів. Стильною парою стануть нюдовий лак та чорні мінімалістичні малюнки. Але й традиційні осінні кольори (бордовий, оранжевий, коричневий, оливковий) будуть гарним тлом для творчості. 

43 Осінній манікюр (2)

@nailsbypaulin

35 Осінній манікюр (4)

@gel.bymegan

40 Осінній манікюр (3)

@monika__nails

32 Осінній манікюр (4)

@amberjhnails

37 Осінній манікюр (3)

@basecoatstories

До геометричних візерунків можна віднести й ще одну трендову ідею. Вибираєш з осінніх кольорів той, що найбільше підходить під настрій, та на частину пальців наносиш його у якості однотонного покриття, а на частині малюєш зигзагоподібну лінію по центру. Виглядає просто, але стильно. 

45 Осінній манікюр (1)

@nails.by.iz_

46 Осінній манікюр (1)

@nailsbyg____

Цікаво на тему: Найкращі ідеї білого манікюру на короткі та довгі нігті

 Маленькі квіточки та гілочки — ще одна ніжна історія в мінімалістичному осінньому манікюрі. І лише тобі вибирати, якими вони будуть: ненав’язливим доповненням чи центральним елементом. 

34 Осінній манікюр (4)

@gel.bymegan

33 Осінній манікюр (4)

@gel.bymegan

38 Осінній манікюр (3)

@nailsbyrobinandnicky

41 Осінній манікюр (3)

@beautique_kent

Французький манікюр сам по собі є досить мінімалістичним. Але якщо хочеш зробити його незвичним та оригінальним, спробуй наступні ідеї:

  • виклади великими блискітками межу між основною частиною нігтьової пластини та вільним краєм; 
  • додай золота, створи асиметричний або мінімалістичний френч;
  • пропрацюй посмішку не суцільно, а з імітацією фарби, що потекла. 

44 Осінній манікюр (2)

@tiffanyabbigailebeauty

47 Осінній манікюр (1)

@nails_by_annabel_m

39 Осінній манікюр (3)

@monika__nails

42 Осінній манікюр (2)

@_nailsbyemmaa_

Цікаво на тему: Як доглядати за руками в холодну пору року

Традиційна осіння класика

Я показала багато цікавих новинок в дизайні нігтів 2024, але є стильна осіння класика, яку теж не можу оминути увагою. Бо як би не змінювались модні тренди, хоча б раз за сезон тобі захочеться традиційної палітри та популярних елементів. 

Серед модних осінніх кольорів для шикарного манікюру завжди знайдеться місце насиченому вишневому, чорному, фіолетовому, винному червоному, темним відтінкам зеленого, оранжевого та шоколадного. Вони не менш актуальні, ніж нюдові. Ці відтінки можеш комбінувати як в однотонному дизайні нігтів, так і у френчі. Придивись і до матового фінішу, і до глянцю. Оригінальним стане перевернуте омбре, в якому найбільш насиченою кольором буде зона біля лунки, а не вільний край. 

49 Осінній манікюр (1)

@thehotblend

50 Осінній манікюр

@thenaillologist

51 Осінній манікюр

@learnahstarbuck_nailartist

54 Осінній манікюр

@matuszewsk.a

Модним елементом декору в осінньому манікюрі є золото. Його навіть можна в 3D додавати, ніби все, до чого торкаєшся, перетворюється на дорогоцінний метал. 

52 Осінній манікюр

@amberjhnails

48 Осінній манікюр (1)

@monika__nails

55 Осінній манікюр

@matuszewsk.a

53 Осінній манікюр

@karenmackmannails

Якщо в тебе довгі нігті, то простір для експериментів значно розширюється. Матовий топ, рослинні орнаменти та геометричні візерунки, сяяння лаку з ефектом котячого ока — що відгукується, з того й починай свою осінь 2024! 

56 Осінній манікюр

@carooline.e

57 Осінній манікюр

@carooline.e

58 Осінній манікюр

@nailsbypaulin

Цікаво на тему: Модний червоний манікюр: класика і новинки дизайнів

Як бачиш, ідей осіннього манікюру 2024 є безліч. Найскладніше — визначитись, яка з них першою заслуговує стати основою твого шикарного дизайну нігтів. Тож ділись у коментарях, які з варіантів відносиш до фаворитів. Дізнаємось щирий читацький ТОП!

Читайте також:

16 Серпня / 2024 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті