Tresemme Кератинова лінійка – догляд за волоссям у декілька етапів

Дайте відповідь, тільки щиру! Чи вважаєте ви, що для здоров`я шкіри достатньо самого лише вмивання? Об’єктивно – таке можливо, але тільки якщо вам менше 20-ти і ваша шкіра бездоганна від природи. Догляд за волоссям потребує такого ж підходу. Необхідно мати надзвичайні природні дані, щоб обходитися одним лише шампунем. Якщо ж вам знайомі такі проблеми, як ламкість, сухість, жорсткість волосся або ж його просто складно приборкати, тоді без поетапного догляду просто не обійтися! З метою усунення подібних проблем була розроблена лінійка Tresemme з кератином і олією марули, у яку увійшли 5 засобів для догляду за волоссям: шампунь, кондиціонер, маска, крем-праймер та спрей для волосся. І саме про ці засоби ми хотіли б вам розповісти.

Засоби Tresemme з креатином і олією марули мають 5 основних властивостей:

 

  • розгладжують волосся;
  • полегшують розчісування;
  • надають блиску;
  • роблять волосся слухняним;
  • надають м’якості.

 

Лінійка Keratin Smooth від Tresemme найкраще підійде волоссю з такими характеристиками:

  • неслухняне;
  • хаотично хвилясте;
  • жорстке;
  • пористе;
  • пошкоджене;
  • пересушене.

На відміну від більшості олій, олія марули має дуже легку текстуру, тому добре вбирається і не накопичується між лусками кутикули. Саме тому олія марули ідеально підходить для догляду за волоссям і чудово виконує свої функції: живить, зволожує, надає волоссю сили і запобігає його випадінню.

Кератин має не менш важливе значення. Цей компонент відновлює структуру поверхневого шару волосся, запобігає його ламкості і сприяє кращому росту. Також після застосування засобів з кератином волосся стає м’якшим і легше розчісується.

А тепер розглянемо усі етапи комплексного догляду за волоссям з кератиновою лінійкою Tresemme.

Етап 1. Шампунь розгладжуючий

Проблеми волосся у своїй більшості пов’язані з пошкодженням кутикули – зовнішнього захисного шару. Відбувається це внаслідок впливу хімічних речовин під час фарбування, частого застосування термічних приладів, механічних пошкоджень і неправильного догляду. Формула шампуню  Tresemme утворює на поверхні волосся прозорий захисний шар, який буквально запечатує кожну волосину. Цей захисний шар згладжує нерівності на поверхні волосся і перешкоджає негативному зовнішньому впливу.

Етап 2. Кондиціонер розгладжуючий

Щойно вимите розпарене волосся особливо вразливе, його легко пошкодити навіть звичайним розчісуванням, не кажучи вже про сушіння феном або використання інших термічних приладів. Якщо волосся вже має пошкодження, то негативний вплив на нього посилюється. Щоб захистити локони, після миття шампунем використовуйте кондиціонер  Tresemme розгладжуючий. Він склеює кератинові лусочки, які розкрилися під час миття, запобігає втраті вологи, повертає волоссю гладкість і вирівнює його.

Ефект від використання кондиціонеру помітний одразу — локони стають значно м’якшими і слухнянішими, набувають неймовірного здорового блиску, легко розчісуються та не електрилізуються.

Тільки пам’ятайте, що кондиціонер слід розподіляти лише по довжині волосся, уникаючи прикореневої зони та приділяючи більше уваги кінчиком, які страждають від пошкоджень найбільше. Наносячи кондиціонер на шкіру голови, ви ризикуєте втратити об’єм.

Етап 3. Маска розгладжуюча

Маска від Tresemme – це основа догляду за волоссям. Вона виконує ті ж самі функції, що й маски для обличчя, основними з яких є живлення і відновлення. Засіб діє на глибинному рівні, він призначений для інтенсивного і довгострокового догляду за неслухняним, жорстким і пошкодженим волоссям. Маска Tresemme надає волоссю дійсно здорового вигляду, робить його гладким і слухняним.

Оптимальна частота використання маски для волосся – 1-2 рази на тиждень.

Етап 4. Крем-праймер розгладжуючий

Крем-праймер від Tresemme – це база для укладки, яка допоможе вам дати раду неслухняному волоссю і створити бажану зачіску. Після його використання волосся значно легше розчісується, добре тримає надану йому форму і виглядає при цьому абсолютно природно. Разом з тим засіб надає локонам блиск, живить, зволожує волосся і запобігає його випадінню.

Етап 5. Спрей захищаючий та розгладжуючий

Використання термозахисту – це обов’язкова умова, якщо для укладання волосся ви звикли користуватися феном або стайлером. Спрей Tresemme надійно захищає локони під час контакту з гарячими інструментами, а також наділяє їх додатковим блиском і шовковистістю

Як бачимо, комплексний догляд за волоссям – це не маркетинговий хід, а реальна необхідність. Кожен доглядовий засіб має своє призначення і виконує конкретні функції. Тому нехтуючи бодай одним з етапів догляду, ви позбавляєте свої локони необхідного захисту і відновлення.

Піклуйтеся про себе, і пам’ятайте, що ваше волосся заслуговує на щоденну увагу так само, як ви заслуговуєте на красу!

7 Листопада / 2019 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті