Макіяж із турботою: ТОП-10 відтінків бальзамів для губ

У холодну пору року, коли наша шкіра проходить випробування вітром, зниженою температурою та її перепадами, стресу їй і так вистачає. І особливо це стосується ніжних ділянок — рук, обличчя і, звичайно ж, губ. Скажімо так, осінь і зима — це точно не час для «забивання» на догляд за руками, легких зволожувальних флюїдів і стійких матових помад. Останні, звісно, гарантують довговічність у макіяжі, але підсушують губи будь здоров. Варто придивитися до більш живильних альтернатив.

01-ТОП-10-відтінків-бальзамів-для-губ

З настанням холодів саме час згадати про продукти, які поєднують у собі догляд і декоративні властивості — про відтінкові бальзами. Вони не дадуть такого глибокого кольору або стійкості, як більшість помад, але за їх вибір твої губи точно будуть вдячні. Доглядові компоненти, як-от олії, натуральні екстракти та вітаміни, підтримають чутливу шкіру в несприятливих погодних умовах, захистять її від сухості, тріщин і лущення. Та ще й у макіяжі такі засоби мають гарний вигляд і надають об’єму губам. З десяткою класних відтінкових бальзамів ми тебе і познайомимо. Тут ти знайдеш як варіанти для повсякденних образів, так і для більш яскравих макіяжів від бюджетних до топових брендів.

Цікаво на тему: Догляд і модний глянець: 10 найкращих олій для губ

Revlon Kiss Balm SPF20

1 Revlon Kiss Balm SPF20 (1259)

Догляд, легкий відтінок і захист від ультрафіолету – і це зовсім не про 3 різні продукти для губ. Revlon Kiss Balm поєднує в собі всі ці переваги, і до того ж може похвалитися приємним ароматом фруктів. Формула з натуральними оліями (винограду, граната і малинового насіння) і восками надає пом’якшувальну, антиоксидантну і відновлювальну дію на ніжну шкіру губ, а УФ-фільтри захищають її від шкідливого впливу сонячних променів цілий рік.

Instagram_02_Blog

Missai Melting Lip Balm

2 Missai Melting Lip Balm (1275)

Як врятувати свої губи від сухості в холодну пору і при цьому підкреслити їхню природну красу? Вибирай Missai Melting Lip Balm. Створений на основі восків, бальзам захищає шкіру від зневоднення й ефективний у боротьбі з тріщинками та лущенням. Продукт має глянцевий фініш, візуально додає об’єму губам і має вигляд просто на мільйон. Чудовий варіант для щоденного використання!

Цікаво на тему: Від бюджету до люкса: 20 найкращих помад для губ

Catrice Power Full 5 Lip Care

3 Catrice Power Full 5 Lip Care (984)

Якщо чекаєш від відтінкового засобу стійкішого і соковитішого кольору, придивися до Catrice Power Full 5 Lip Care. За текстурою він схожий на зволожувальну помаду, але, завдяки різноманітності компонентів для догляду, ефективно піклується про шкіру. Його формула збагачена оліями (соняшника, кавунових кісточок), вітаміном Е, гіалуроновою кислотою, восками та натуральними екстрактами (ягід годжі, огірка та імбиру), які забезпечують живлення, глибоко зволожують і захищають шкіру від будь-яких негараздів погоди. А серед 5 відтінків можна знайти стильні варіанти для різних образів — від office lady до більш яскравих.

Fenty Pro Kiss’r Luscious Lip Balm

4 Fenty Pro Kiss'r Luscious Lip Balm (461)

Бальзам Fenty Pro Kiss’r Luscious Lip Balm дарує трендовий суперсяйний ефект на губах, і при цьому не залишає липкості — те, що потрібно для повсякденного макіяжу. Він представлений у форматі блиску зі зручним аплікатором, а ще він може похизуватися хорошою стійкістю і приємним ароматом. Крім цього, його формула містить у собі сквалан, олії аргани, какао та ши, також екстракт стевії та ванілі, які живлять і пом’якшують шкіру, залишаючи її оксамитовою на весь день.

Цікаво на тему: Догляд за губами в міжсезоння: 10 класних бальзамів і масок для губ

Chanel Rouge Coco Baume

5 Chanel Rouge Coco Baume (741)

Це більше, ніж просто бальзам для губ! Chanel Rouge Coco Baume поєднує в собі розкішний колір і глибокий догляд, завдяки таким компонентам, як сквалан, олії ши та оливи, а також пептиди та вітамін Е. Формула піклується про шкіру губ, пом’якшуючи їх і запобігаючи сухості. Палітра відтінків, від напівпрозорих до насичених, робить його ідеальним для будь-якого образу, а сяйнистий фініш надає губам природний об’єм.

By Terry Hyaluronic Hydra-Balm

6 By Terry Hyaluronic Hydra-Balm (334)

Формула By Terry Hyaluronic Hydra-Balm заснована на гіалуроновій кислоті — одному з найдієвіших зволожувальних компонентів, який ефективно утримує вологу в шкірі. Доповнює її вітамін Е і натуральні воски, які створюють на поверхні губ захисний бар’єр і вберігають їх від обвітрювання. Ніжна кремова текстура бальзаму дарує комфорт, а стильні відтінки виглядають у макіяжі просто мільйон.

Цікаво на тему: Як рівно нафарбувати губи

Sheglam Mello Jello Nourishing Lip Balm

7 Sheglam Mello Jello Nourishing Lip Balm (236)

Бальзам від хайпового бренду Sheglam можна використовувати двома способами — для щоденного догляду за губами і як зволожувальний праймер під помаду. Попри те, що Mello Jello Nourishing Lip Balm в упаковці має яскравий вигляд, він дає суперлегкий натуральний відтінок. Як свої губи, тільки краще. А живильну і зволожувальну дію забезпечено класним складом, у якому присутні токоферол, сквалан і олія жожоба.

ViSTUDIO Lip Butter

8 ViSTUDIO Lip Butter (179)

Бальзам-олівець з олією макадамії в натуральній нюдовій гамі — те, що потрібно для повсякденного макіяжу. ViSTUDIO Lip Butter якраз до таких належить. Завдяки формату створювати чіткий контур і оновлювати продукт протягом дня неймовірно зручно, а текстура батера м’яко ковзає по шкірі та дарує неймовірний комфорт.

Цікаво на тему: ТОП-12 нюдових помад і олівців на всі випадки

Malu Wilz Natural Glow Lip Balm

9 Malu Wilz Natural Glow Lip Balm (139)

Натуральність — один із фокусів, який тримає Malu Wilz Natural Glow Lip Balm. Це стосується не тільки фінішу і відтінку, а й складу. Формула бальзаму збагачена органічними восками (бджолиним і карнаубським) та оліями (соняшника, абрикосових і персикових кісточок), які живлять, захищають від обвітрювання і сухості, а ніжний відтінок підкреслює природну красу губ.

Peripera Ink Mood Glowy Balm

10 Peripera Ink Mood Glowy Balm (126)

Класний засіб для тих, хто шукає сяйво, колір і зволоження в одному флаконі – Ink Mood Glowy Balm від корейського бренду Peripera. Активні компоненти, такі як олії камелії, кокоса і насіння яблука, а також вітамін Е, забезпечують інтенсивний догляд, захищаючи шкіру від погодних примх. Бальзам дарує губам м’якість, природний блиск і красивий напівпрозорий відтінок, а легка формула не обтяжує і не надає липкості, створюючи комфорт на весь день.

А чи користуєшся ти кольоровими бальзамами у своєму макіяжі? Чи не зраджуєш своїм улюбленим стійким помадам навіть у холодну пору? Поговорімо про це в коментарях!

Читай також:

25 Жовтня / 2024 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
0-Догляд-за-чутливою-шкірою-в-холодну-пору-року
24 Жовтня / 2024 Догляд за обличчям
0-Чи-потрібен-крем-з-SPF-взимку
8 Жовтня / 2024 Догляд за обличчям