ТОП-5 beauty-процедур для весни

Весна — чарівний час оновлення, пробудження та краси. А ще це час кохання, тепла та змін на краще. Цієї весни приділіть трохи більше уваги собі та своїй красі: поніжтеся в теплих обіймах турботи й любові до себе — і це неодмінно відобразиться не лише на вашій зовнішності, але і на настрої та самопочутті! А ми приготували для вас нову статтю про те, які домашні чи салонні процедури варто зробити навесні та що для цього потрібно.

А якщо вам потрібна допомога, щоб визначити тип шкіри, приходьте до магазинів EVA у Дніпрі, Києві, Львові, Одесі та Харкові й дізнавайтеся свій тип шкіри та рекомендації про те, як правильно доглядати за обличчям.

Обличчя: хімічний пілінг

Хімічний, або кислотний, пілінг — один з найбільш м’яких та ефективних професійних пілінгів, який допомагає суттєво покращити стан та вигляд шкіри, прибрати сліди від акне, пігментні плями, вирівняти тон та рельєф шкіри. Після такої процедури шкіра виглядає свіжою, підтягнутою, ховаються дрібні зморшки, звужуються пори, зменшується пігментація.

Якщо ви вирішили зробити цю процедуру, пам’ятайте, що після її виконання тимчасово протипоказане ультрафіолетове випромінення. Найкращий час для її виконання — до кінця березня, тож ще можна встигнути. Запитайте у свого косметолога більше про цю процедуру.

Обличчя: мезотерапія

Ще одна популярна процедура, яку також називають уколами краси, дає чудові результати: чіткий овал обличчя, свіжий відтінок шкіри, видалення зморшок і багато інших приємностей. Мезотерапію зазвичай радять жінкам після 30 років, коли починають з’являтися перші зморшки, а звичайні креми та маски вже не дають бажаного ефекту. Для введення під шкіру найчастіше пропонують не один компонент, а суміш кількох, направлених на усунення різних проблем зі шкірою.

Мезотерапія — це медична косметологічна процедура, тому вона має свої показання та протипоказання. За докладною інформацією та консультацією звертайтеся лише до перевірених спеціалістів, що мають медичну ліцензію. І не соромтесь попросити її пред’явити.

Обличчя: масаж

Ну, а якщо ін’єкції — це не для вас, цієї весни спробуйте професійний масаж обличчя. Ця процедура також здатна вирішити багато косметологічних проблем від темних кіл довкола очей до нечіткого контуру обличчя. У салоні вам запропонують цілу низку різних масажів, що дають різний результат:

  • скульптурний масаж для підвищення тонусу обличчя, звуження пор, видалення темних кіл довкола очей, створення чіткішого контуру;
  • масаж Жаке для проблемної, жирної та товстої шкіри;
  • японський масаж для свіжого кольору обличчя, видалення мімічних зморшок, набряків;
  • іспанський масаж від куперозу та сухості шкіри, підвищує її тонус та еластичність;
  • точковий масаж шиацу від розширених пір, мімічних зморшок, для підвищення тонусу обличчя.

Волосся: кератинове відновлення

Ця процедура улюблена багатьма дівчатами, перш за все, тому, що вже після першого застосування волосся стає красивим, доглянутим, слухняним та блискучим. А це дуже актуально після зими з усіма її шапками, сухим повітрям, перепадами температур та постійною електризацією волосся.

Під час кератинування волосся оздоровлюється зсередини спеціальним кератиновим розчином (кератин — це білок, з якого складається більша частина волоса). Речовина, яку наносить майстер, потрапляє глибоко всередину волоса, збагачує та укріплює його зсередини, захищає від механічного та хімічного впливу. Після цієї процедури волосся не тільки гарно виглядає, але й легко розчісується, не плутається, не ламається. А ще ця процедура дуже подобається дівчатам, що мають кучеряве чи просто пухнасте волосся — після кератинування воно стає гладеньким та рівним. В залежності від стану вашого волосся та косметичних засобів, які використовує майстер, ефект після цієї процедури може тривати до 6 місяців.

Тіло: обгортання

Весною обгортання не лише зігрівають та розслаблюють, але й очищують нашу шкіру від накопичених токсинів, знімають набряки, покращують циркуляцію крові та допомагають у боротьбі з целюлітом. Сьогодні салони пропонують дуже багато різних обгортань, а найбільш улюбленими серед них є шоколадні, водоростеві й грязьові.

Утім, обгортання можна зробити й вдома. Як салонне, так і домашнє обгортання складаються з таких етапів:

● Очищення шкіри

Спочатку прийміть душ з улюбленим гелем Green Way, а далі зробіть соляний скраб з медом і кунжутною олією UTerra. Часточки солі, що входять до його складу, мають гарний лімфодренажний ефект та виводять зайву рідину зі шкіри, що дозволяє ефективно боротися з набряками.

● Нанесення маски

Рівномірно розподіліть засіб для обгортання по тілу або окремій ділянці, обгорніть її плівкою чи простирадлом (якщо робите обгортання всього тіла), зверху — теплою ковдрою й почекайте 20 хв. Увімкніть улюблену музику, серіал або ж просто відпочиньте в тиші. Потім зніміть обгортання та змийте засіб під душем.

● Завершальний засіб

Після змивання маски нанесіть на тіло улюблений крем, олійку чи бальзам.

Шкіра рук: живильні маски

Навесні шкіра рук потребує уваги не менше, ніж обличчя й тіло. Адже саме руки ми часто забували сховати під рукавички й вони витримували мороз, вітер, перепади температур та інші зимові негаразди. Щоб оновити шкіру рук, салони краси пропонують різноманітні маски, які сприяють розкриттю пор, покращенню кровообігу й стану шкіри, глибокому зволоженню та живленню шкіри.

А для тих, хто обирає домашній догляд, радимо спробувати відновлюючу маску для рук Lirene, дія якої спрямована одразу у трьох напрямках: пілінг, пом’якшення, зволоження.

А яким процедурам — домашнім чи салонним — надаєте перевагу ви? Діліться своїми думками в коментарях!

21 Березня / 2018 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
VISUAL by EVA