ТОП-10 популярних пісень, які слухають українці

Салют, дорогенькі! Сьогодні я цілий день мандрувала у своїх думках і не могла зрозуміти: де ж взяти сили, щоб хоть щось зробити? Бо ні бажання, ні натхнення немає…

І знаєте що? Сама того не помітила, але почала наспівувати собі під носа пісні, і не абиякі, а українські. І одразу з’явилося бажання подзвонити подрузі та навіть помити посуд. Одна пісня, а скільки користі.

ТОП української музики

Тож не можу не поділитися з вами підбіркою крутезних українських треків, які розбудять бажання не тільки на натхненні справи)

Перед тим, як розпочати, я подивилась декілька музичних платформ, які вже зробили добірку ТОП пісень – вони дуже схожі. Тому пропоную зупинитися на експертній думці слухачів YouTube Music.

Час читання: 10 хвилин та смузі 🥤

статья доступна на русском языке

10 місце

Десятку кращих пісень на думку українців закриває “Один в каное” з треком “У мене немає дому”. Кажуть, що сучасні пісні не мають сенсу. Але цей твір – то 4 хвилини життя більшої кількості людей, які покинули домівку. Весь біль в 4 хвилинах…

9 місце

“Хай буде весна” – три слова, які навіть читаєш з тремтінням… Це не просто назва – це думка, бажання, надія кожного. Неможливий, талановитий, такий, яким давно не був – чуттєвий Макс Барських.

Цікаво по темі: ТОП-4 українських книг для підлітків: вибираємо своє

8 місце

На 8 місце потрапив гурт “Шабля” з піснею “Браття українці”. Шановні, прошу зазначити, що це не просто пісня, а офіційний гімн АТО-ООС, визнаний на Всеукраїнському форумі ветеранів у 2015 році. Ось як.

7 місце

Якби мені в минулім місяці сказали, що гострий на язик Олександр Поворознюк, український аграрій та підприємець, потрапить у рейтинг пісень, я б розсміялась їм в обличчя))) Але це не жарт. Нічого незвичайного. Він записав відеозвернення до президента, а Мюслі UA не змогли це залишити напризволяще. Так народився трек “Вова, ї##аш їх, б#ть”.

6 місце

На 6-му місці REMIX від американського засновника та соліста групи The Kiffness Девіда Скотта та акапельне виконання від вокаліста гурту “Бумбокс” Андрія Хливнюка пісні “Ой у лузі червона калина”.

Так, я знаю, що каверів цієї пісні вже дуже багато, і навіть в нашому рейтингу буде аж 2 варіанти цієї композиції, але ж файних треків багато не буває)

5 місце

Першу п’ятірку відкриває Михайло Хома з піснею “Марічка”. Тим, хто зараз подумав “Хтооо?” я підкажу: ви знаєте його, як DZIDZIO. Так незвично бачити цього яскравого мена в такому образі. Ми, зазвичай звикли посміхатися, коли чуємо пісні Михайла, але не цю. Бо кожен міліметр душі й тіла відчуває і тремтить разом із мелодією.

Цікаво по темі: Вибирай своє: три українських бренди доглядової косметики

4 місце

На 4-му місці цього рейтингу опинився реп-гурт Kalush та його пісня “Stefania”, яка вже лунає на весь світ, бо саме вона представлятиме Україну на Євробаченні 2022. Я певна, що 4 місце – то початок, ще тиждень – і ми її побачимо в ТОП-3 пісень.

3 місце

“Доброго вечора, ми з України”, ви все вірно зрозуміли – це назва треку. А створений він не аби ким, а електронним дуетом з України PROBASS ∆ HARDI. Немає часу на пояснення – швидше тисніть, щоб послухати, бо це кайф.

2 місце

І знову наші улюбленці – гурт Kalush зі своєю вже не новою, але дуже відомою піснею “Додому”. Хто не пам’ятає, то у 2021 році цей гурт випустив 13 пісень і кожна припала до душі… 13, я у шоці )))  

1 місце

Барабанний дріб!!!! Я ж обіцяла, що однією калиною ми не обійдемося? Я ніколи не обманюю, тому тримайте №1 добірки – Андрій Хливнюк і його бездоганного виконання пісні “Ой у лузі червона калина”. Але в цій композиції він не один, а з бек-вокалом від NK, Наталі Могилевської, Наді Дорофеєвої та інших.

До речі, а вам який варіант більше подобається №1 або цей №6? (пишіть в коментарях, бо мені дуже цікаво)

Цікава вийшла добірка. В ній є пісні, які потрапляють у глиб душі, заповнюють її  і залишаються на певний час. Я, наприклад, не можу без мурах на шкірі слухати пісні “У мене немає дому” або “Хай буде весна”

А як можна не підспівувати і не підтанцьовувати під будь-який варіант пісні Андрія Хливнюка “Ой у лузі червона калина”? І ще питання: всі, коли слухають PROBASS ∆ HARDI за 2 секунди до приспіву завмирають, щоб не пропустити і не сказати це одне, але дуже важливе речення “Доброго вечора, ми з України”?

Ну і на завершення 3 речі, які потрібно обов’язково зробити, щоб був гарний настрій на весь день:

  1. Додати пісні, які сподобались, до свого плейлиста.
  2. Поставити “вподобайку” цій статті.
  3. Написати у коментарях, чи згодні з цим рейтингом? Можливо, ви хотіли його доповнити своїми улюбленими піснями? 

 

Читайте також:

17 Квітня / 2022 Кіно, книги, музика

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Ольга

    І мені не зайшло. Мої улюблені – Байрактар – фольклорний гурт “Святовид”, Христина Панасюк та Сєня Присяжний Я не втомився, У мирному Києві (Remix).

  2. Вікторія

    Доброго дня! Чому тут немає пісні Насті Каменських “Я Україна”. Це ж бомба пісня, така потужна! Вона обов’язково повинна звучати на всіх радіостанціях та телеканалах!!!
    Дякую.

  3. Ольга

    #1 у деяких персон – гра на публіку. Особисто мені не зайшло.

Рекомендовані статті