Як обрати бра для годування та періоду вагітності

Вагітність, післяпологовий період та грудне вигодовування дитини – особливий час в житті жінки. Тож білизна в ці періоди має бути особливо комфортною.  Протягом вагітності тіло та груди жінки зазнають змін. Тому варто подбати про свій комфорт та приділити особливу увагу оновленню білизни. Яким має бути ідеальний бра для годування та періоду вагітності – розповідає головна тренерка Школи білизни brabrabra Анна Горобець.

Час читання: 3 хвилин та чашка зеленого чаю ☕

статья доступна на русском языке

головна тренерка Школи білизни bra bra bra Анна Горобець

На що звертаємо увагу при виборі бра на період вагітності?

  1. Гігроскопічність – бра має добре пропускати повітря та вологу, щоб не подразнювати шкіру і не створювати алергічних реакцій.
  2. Відсутність грубих швів і вставок, які можуть завдавати дискомфорт чутливим молочним залозам.
  3. Безкаркасні моделі, які забезпечать додатковий комфорт протягом дня.
  4. Гіпоалергенність – обирай натуральні, екологічні до тіла полотна.

Вибір бра на період вагітності

Важливо! Не рекомендуємо бра зі 100% бавовни. Такий виріб швидко втратить форму і перестане виконувати свою основну функцію – якісну підтримку. Надай перевагу моделям із невеликим вмістом еластану у складі (до 15%), що зробить полотно більш зносостійким.

Клуб Щаслива мама инстаграм

Пам’ятай про коректний розмір

В перші місяці вагітності, зазвичай, можна носити свої бра звичного розміру. Однак, приблизно після 1-го триместру груди починають змінюватися. В цей період радимо зробити заміри для визначення коректного розміру. 

Детальніше про те, як самостійно себе заміряти можна прочитати та подивитись відеоінструкцію тут.

Коректний розмір бра

Після початку 2-го триместру можна обирати бра на об’єм більший, ніж за замірами. Об’єм буде збільшуватися, тому надалі зможеш перестібати гачки поясу, а також подовжити пояс за допомогою спеціальних розширювачів – екстендерів.

екстендери

Тепер поговоримо детальніше про бра для годування, адже вони теж мають свої особливості:

  1.  Спеціальна конструкція – крій з ущільненнями під пахвами та по центру для повноцінної підтримки грудей;
  2. Широкі бретелі, щоб правильно розподілити навантаження на спину і плечі, не залишаючи слідів на тілі;
  3. М’які чашки без кісточок і грубих швів, які мають спеціальний, більш закритий крій для захисту і підтримки грудей в анатомічно правильному положенні. Часто такі чашки мають бавовняні вставки для додаткового захисту від роздратування та натирання;
  4. Кліпса (застібка) на бретелях за допомогою якої можна швидко оголити груди й нагодувати дитину.

бра для годування

Цікаво на тему: Навіщо потрібен і як вибрати крем для сосків

Подбай про необхідну кількість бра заздалегідь

Під час вигодовування малюка складно обмежитись одним бра. По-перше, в процесі нормалізації лактації можуть відбуватися значні зміни у розмірі грудей. По-друге, кілька бра для годування знадобляться з гігієнічної причини. Будь-яка рідина, що затримується у бра, може створити середовище для розмноження бактерій. Саме тому бра доведеться змінювати та прати частіше, ніж зазвичай.

необхідна кількість бра

Цікаво на тему: Найкрасивіші та найрідкісніші імена для дівчаток та хлопчиків

Зверни увагу! Груди можуть змінювати розмір протягом дня – до та після годування малюка. Тому бажано мати різні бра для різного стану грудей. Або підібрати такий бра, що буде підлаштовуватись за розміром, залишаючись комфортним та естетичним. 

Наприклад, у бра з колекції Мамин комфорт чашка “зростаюча”. Вона адаптується, навіть якщо груди збільшилися на розмір чи більше. Це відбувається завдяки еластичному сітчастому полотну ззовні. 

колекція Мамин комфорт

Тож, якщо вибір бра на період вагітності та годування у тебе ще попереду – обов’язково зверни увагу на цю колекцію. Розміри від 75 до 90, чашки від B до H, зручні широкі бретелі та полотно, що дихає – все для комфорту твоїх грудей в особливий період. 

А ще до кінця грудня на ці бра діє вигідна пропозиція: якщо купуєш набором від 2-х одиниць, можеш зекономити від 200 грн.

Чекаємо тебе в студіях білизни brabrabra, а також завжди допоможемо підібрати ідеально-зручний бра онлайн.

 

 

Читайте також:

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті