Як організувати гендер-паті: 6 ідей від EVA Blog

Ось і настав той довгоочікуваний момент, коли на черговому скринінгу УЗД ти можеш дізнатися стать свого янголятка. Але все частіше майбутні батьки вважають за краще залишити це в таємниці, щоб організувати в колі друзів і близьких невелике тематичне свято під назвою гендер-паті. І якщо ти теж плануєш провести подібний захід і шукаєш прикольні ідеї для його реалізації, EVA Blog готовий поділитися з тобою найпопулярнішими з них. 

Що таке гендер-паті

01-Що-таке-гендер-паті

Гендер-паті – це захід/вечірка, на якій батьки дізнаються стать дитини. Організувати свято можна вдома, в кафе або на природі – тут ти вже сама визначаєш найбільш підхожий варіант. Як правило, на свято запрошують найближчих і найрідніших людей, які з радістю відсвяткують з новоспеченими батьками таку важливу подію.

Як організувати гендер-вечірку в домашніх умовах

Якщо ти «загорілася» ідеєю провести гендер-паті, в такому разі тобі точно знадобляться наші поради. Отже, що ж потрібно зробити:

Отримати таємне послання. Після відвідування УЗД, попроси лікаря не озвучувати стать дитини. Запропонуй йому написати всю інформацію на папірці, а потім скласти його в кілька разів, щоб ти не змогла підглянути що там.

02-Отримати-таємне-послання

Цікаво на тему: 13 книг для батьків, які потрібно прочитати перед народженням дитини

Визначитися з відповідальною особою за організацію вечірки. Усе залежить від масштабу заходу. Ти можеш і самостійно все зробити (головне встояти перед спокусою зазирнути в ту саму заповітну записку), також буде непогано заручитися допомогою подруги, мами або сестри.

Вибрати дату проведення гендер-паті. Це як із весіллям: обрала дату і бігом готуватися до одного з найважливіших заходів у твоєму житті.

04-Підготувати-запрошення

Підібрати вподобаний сценарій вечірки. З цим точно не виникне проблем, бо EVA Blog підготував для тебе шість класних ідей для організації гендер-вечірки. Більш детально про них ми розповімо далі, а поки що переходимо до завершального етапу в підготовці заходу.

Цікаво на тему: Як визначити, якого кольору будуть очі в дитини

Підготувати запрошення. Напевно, ти вже встигла визначитися з гостями та навіть пофантазувати, як весело і круто все пройде. А ось до оформлення запрошень руки точно ще не дійшли… Сьогодні можна придбати вже готові листівки, але якщо ти сповнена натхнення, можеш їх підготувати самостійно.

03-Вибрати-дату-проведення-гендер-паті

Подумати над оформленням будинку. Якщо планується виїзна вечірка, можна замовити фотозону, прикрашену аркою з надувних куль і квітів у тематичних кольорах. Біля такої краси новоспечені батьки та гості зможуть зафіксувати на фото найяскравіші емоції. Не зайвим буде замовити й фотографа або попросити когось із друзів зробити кілька спільних фотографій про таку пам’ятну подію. Якщо ти плануєш відзначити гендер-паті в затишній домашній атмосфері, тобі навряд чи знадобиться велика фотозона. Достатньо буде прикрасити житло кульками, квітами та іншим тематичним декором, який наповнить будинок атмосферою свята.

1-Подумать над оформлением дома

Ми пройшлися найважливішими пунктами організації гендер-вечірки. Якщо щось забули згадати – обов’язково напиши нам про це в коментарях. А тепер уже можемо обирати сценарій заходу.

Цікаво на тему: Найкрасивіші та найрідкісніші імена для дівчаток і хлопчиків

6 оригінальних способів організувати gender party

EVA Blog зібрав у цій статті шість найпопулярніших і найвеселіших способів дізнатися стать дитини. Обирай той сценарій, який сподобався найбільше.

Кольоровий дим

2-Цветной-дым

Димові шашки з кольоровим димом – класна ідея для виїзної вечірки. По-перше, розсіювання кольорового диму виглядає дуже красиво, а по-друге, ти зробиш багато крутих фотографій.

Все що потрібно – купити димову шашку рожевого або блакитного кольору. Передай ту саму таємну записку продавцю і він підготує для тебе виріб із відповідним кольором диму. У розпал вечірки підпали шашку і дізнайся, хто ж у тебе буде: хлопчик чи дівчинка.

Надувні кульки

Тут є аж цілих три варіанти реалізації:

  1. Замовити коробку в нейтральному відтінку, в якій будуть знаходитися кульки певного кольору. На рахунок «три» відкривай бокс і приємно дивуйся.3-Надувные-шарики-1
  2. У велику чорну повітряну кулю поміщають багато маленьких кульок блакитного або рожевого кольору. Тобі потрібно буде лопнути велику кульку, щоб дізнатися стать дитинки.4-Надувные-шарики
  3. У велику чорну повітряну кулю поміщають конфетті певного кольору. Лопнувши кульку, конфетті феєрично розлетиться, прикрасивши приміщення рожевими або блакитними блискітками.

Хлопавки

5-Хлопушки

Замов кілька великих хлопавок із певним кольором конфетті. Під час святкування на рахунок «три» разом із чоловіком хлопни хлопавки та опинись під барвистим дощем із конфетті. До речі, з хлопавками вийдуть дуже класні фотки.

Торт із секретом

6-Торт-с-секретом

Тортик на такому заході явно не буде зайвим, особливо якщо він із сюрпризом. У чому ж полягає фішка такого сценарію? Все елементарно просто – святковий десерт має бути гарно прикрашений (відповідно до тематики вечірки), а от його начинка має бути певного кольору, так би мовити, з тооонким натяком. Розрізавши торт, ти й дізнаєшся, хто живе у твоєму животику.

Цікаво на тему: Вразливість зашкалює: чого не можна говорити вагітній жінці

Шоколадна піньята

7-Шоколадная-пиньята

@foretblanc

Такий вишуканий десерт однозначно доведеться робити на замовлення. Він може мати будь-яку форму: сердечко, у вигляді яйця, дитячого м’ячика, ведмедика. Усередині шоколадних половинок будуть заховані цукерки певного кольору, які й будуть підказкою для батьків.

Коробка з пінетками

8-Коробка-с-пинетками

Тобі знадобиться гарна коробка в нейтральних тонах. Всередині коробки необхідно заховати пінеточки рожевого або блакитного кольору. Під час святкування такий бокс вручається майбутнім батькам і вони урочисто його відкривають при гостях. Це одночасно милий і дуже приємний сюрприз.

А який тобі сценарій гендер-вечірки сподобався найбільше? Поділися з нами в коментарях.

Читайте також:

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

КЩМ знижки