Як «приховати» сліди безсонної ночі з малюком

Короткий і тривожний сон по кілька годин на добу знайомий кожній мамі. І якщо збадьоритися ще допомагає кава, то проти слідів безсоння на обличчі вона безсила. Крім темних кіл під очима, жінки страждають від надмірної сухості чи жирності шкіри, висипань, неоднорідного кольору. На фоні стресу можуть зʼявлятися зморшки в делікатних зонах.

Проте не варто засмучуватися. Нині косметологія зробила значний крок уперед, тому ми можемо порекомендувати бюджетний щоденний догляд. Він не потребує багато часу (що дуже зручно, коли треба доглядати малюка 24/7) чи спеціальних навичок. А якщо доглядати за собою комплексно й регулярно, то результат неабияк вас потішить — шкіра матиме здоровий вигляд і почуватиметься набагато краще.

Добірка засобів для догляду за шкірою обличчя

Пропонуємо наш перелік мастхев засобів, які допоможуть подолати наслідки безсоння в мами з маленькою дитиною. Ми обрали максимально натуральну та недорогу косметику для догляду, яку може дозволити собі кожна жінка. 

Крок №1 — тонер

Тонік для обличчя допомагає очищувати шкіру, насичуючи її корисними речовинами. Завдяки різним активним компонентам кожний тонік унікальний: може надавати сяйва, живити, робити шкіру пружною чи мати антибактеріальний ефект. Засіб варто використовувати вранці та ввечері як базовий догляд. У результаті — чисте, доглянуте й молоде обличчя, на якому не видно слідів важкої ночі.

Наша ТОП-5 добірка тонерів:

  • The Skin House Vital Bright Toner надає шкірі сяйва та висвітлює її, чудово живить, підходить для чутливої шкіри. 
  • Innisfree Bija Trouble Skin ідеально доглядає за проблемною шкірою, є ефект дбайливого пілінгу. Він турботливо видаляє мертві клітини, не залишаючи подразнень.
  • Продукт Mizon AHA & BHA Daily Clean Toner впорається з почервоніннями, подразненнями та в’яненням. Має антибактеріальний ефект, не висушує шкіру. 
  • У засобі Ottie Emitance Hydra Moisturize Toner міститься гіалуронова кислота, яка забезпечує ефект омолодження. Тонер інтенсивно зволожує та повертає рівномірний колір шкіри. 
  • Тонік від Biotrade — комплексний засіб, що має в складі кілька корисних кислот. Це одночасно ефективний пілінг, омолодження та догляд. Радимо наносити його на ніч. 

Крок №2 — патчі під очі

Ці засоби призначені для ділянок під очима. Там дуже тонка шкіра, яка потребує обережного догляду. Патчі — це спеціальні подушечки в есенції. Вони забезпечують тісний контакт активних речовин і шкіри, сприяючи ефективній дії доглядової косметики. 

Як патчі долають наслідки безсоння в мам:

Зберігати патчі краще в холодильнику, щоб вони мали охолоджувальний ефект. У разі регулярного використання шкіра під очима стає пружною, свіжою та підтягнутою. Наші фаворити серед патчів:

  • Патчі Mizon Snail Repair містять не тільки равликовий муцин, який зарекомендував себе як ефективний компонент для догляду. У них також є мікрочастинки золота, що захищають вразливі ділянки від зовнішнього впливу.
  • Ліфтингові патчі Via Beauty для тих, хто хоче вперше спробувати цей засіб. Навіть після першого використання є помітний ефект: спадає набряк, шкіра зволожена й підтягнута.
  • Омолоджувальні патчі Via Beauty — ще один продукт цього бренду, але цього разу з екстрактом чорних перлин і гіалуроновою кислотою. Ефективно бореться з мімічними зморшками, підходить для будь-якого типу шкіри.
  • Гідрогелеві патчі Esfolio чудово живлять шкіру під очима завдяки вмісту вітаміну Е, глюкози та соку алое. Також у складі містяться пантенол і колаген, які відповідають за загоєння мікроран і омолодження.
  • Патчі від Esfolio містять муцин і золото. Перший компонент зволожує та відновлює шкіру, а золото успішно долає наслідки втоми. Патчі чудово прибирають пігментацію та висвітлюють темні ділянки.

Крок № 3 — маска для обличчя

Вважається, що маски — найефективніші засоби для обличчя. Особливо популярні тканинні, бо їхній ефект помітний одразу. Не варто забувати про класику — альгінатні маски, які глибоко очищають і живлять шкіру. Тому ми додали до нашої добірки різні типи продуктів, щоб ви могли обрати оптимальний для себе:

  • Альгінатна маска з чорними перлами від Konad забезпечить шкірі салонний догляд. У комплекті з нею міститься шпатель і ванночка для змішування. Нова винайдена формула сприяє очищенню шкіри й відновленню на клітинному рівні.
  • Гелева маска Holika Holika з алое живить шкіру обличчя. Підходить для будь-якого типу шкіри, гіпоалергенна. Алое має не тільки відновлювальні, а й лікувальні властивості: компонент впорається з почервоніннями, акне та пігментацією. А як бонус додасть приємне природне сяйво. 
  • Глиняно-бульбашкова маска від Elizavecca добре насичує шкіру киснем і звужує пори. Можна використовувати як щоденний догляд, підходить для всіх типів шкіри. Регулярне використання дарує сатинове сяйво, робить обличчя свіжим, наче ви щойно повернулися зі СПА-салону.
  • Очищувальна маска Egg Pore Tightening Cooling Pack поєднала в собі ніжну текстуру та ретельно дібрані складники. Косметична глина звужує пори, подрібнена шкаралупа яйця дарує шкірі необхідні вітаміни й мінерали, а саліцилова кислота підсушує та прибирає почервоніння.  
  • Тканинна маска Konad Cucumber Essence Mask живить і відновлює клітини завдяки екстракту огірка. Після використання ви помітите, що шкіра стала еластичною та надзвичайно зволоженою. Маска зручна у використанні, дієва проти запалень і подразнень.

Регулярний догляд за обличчям — запорука свіжої та омолодженої шкіри. Завдяки патчам, маскам і тонеру ви зможете ефективно доглядати за собою, не витрачаючи багато коштів і часу на відвідування салону. А це дуже важливо для молодих мам, які часто змушені проводити безсонні ночі біля дитини.  

3 Березня / 2020 Материнство

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Ольга

    Цены не соответствуют ценникам. Берешь одно, а на кассе выясняется, что цены вчерашние или вообще не существующие. Часто нет акционного товара, который рекламируют. Продавцы и кассиры злые и невежливые. На кассе мелочь могут закинуть на карточку, не спросив на это согласия. Разочарована магазином в Харькове, ул Грицевца на территории рынка.

    • Твердохлєбова Яна

      Доброго дня, Ольго! Нам дуже прикро, що у вас залишились негативні враження від відвідування нашого магазину. Всі ваші зауваження ви можете залишити за телефоном нашої гарячої лінії 0 800 303 700, або на офіційній сторінці https://eva.ua/.

КЩМ знижки