Як визначити стать дитини до зачаття: таблиці та ймовірність

Поява малюка світ – це, безумовно, одна з найважливіших подій кожної сім’ї. І зовсім не важливо хто це буде, синочок чи донечка, адже безмірне батьківське кохання та турбота не знає меж і зовсім не поширюється на статеву приналежність малюка.

Час читання: 6 хвилин та пончик 🍩

статья доступна на русском языке

Сьогодні майбутні батьки дуже серйозно підходять до планування вагітності. Багато хто навіть намагається заздалегідь передбачити стать майбутньої дитини. Особливо це актуально для тих пар, у кого вже є один малюк у сім’ї, наприклад, хлопчик. І їм хочеться, щоб другою дитиною була дівчинка. Якщо це ваш випадок, тоді рекомендуємо не витрачати свій час на пошуки інформації, тому що EVA Blog вже підготував для вас 5 методів визначення статі дитини до зачаття.

Планування вагітності

Як запланувати стать дитини

На форумах майбутніх мам, та й на просторах інтернету можна знайти велику кількість інформації про те, як спрогнозувати стать майбутньої дитини. Хтось радісно заявляє, що це справді працює, а хтось дуже скептично ставиться до цього.

Цікаво по темі: Підготовка до вагітності: готуємося до важливої ​​події заздалегідь

Всі ми добре знаємо, що саме від тата залежить буде у вас донька чи син. Оскільки в сперматозоїдах є ті самі хромосоми Х і Y, що визначають статеву приналежність малюка. Ймовірність народження дівчинки та хлопчика становить 50% на 50%. Зі стовідсотковою впевненістю народити дитину певної статі можна лише за допомогою ЕКЗ.

Проте певна частина майбутніх батьків не залишає спроб перехитрити природу і заздалегідь “запрограмувати” стать плода. Подивімося, яким чином можна це зробити.

Шукай EVA Blog в Instagram

За датами народження батьків

Щоб визначити стать вашого малюка, необхідно вирахувати число життєвого шляху або, як його ще називають, число долі. Для цього достатньо підсумувати цифри дат народження обох батьків. Розглянемо на прикладі:

  • дата народження мами – 24.01.2002;
  • дата народження тата – 14.11.2000.

Складаємо всі числа: 2+4+1+2+2+1+4+1+1+2= 20=2+0=2

Двійка – це число долі.

Тепер потрібно визначити точний місяць зачаття. Візьмемо, наприклад, березень.

У таблиці на перетині цифри долі та місяця зачаття ви дізнаєтесь, хто у вас народиться. В цьому випадку з більшою ймовірністю буде хлопчик.

По оновленню крові

Дізнатись буде у вас хлопчик чи дівчинка допоможе теорія, побудована навколо оновлення крові батьків. У представників сильної половини повне оновлення крові здійснюється раз на 4 роки, у жінок частіше – раз на 3. Щоб дізнатися стать вашого майбутнього малюка, необхідно розділити вік майбутнього тата на чотири, а матері, відповідно, на три. У кого з батьків буде менший залишок від поділу, такої статі буде дитина.

Наприклад:

  • батькові – 34 роки, 34/4 = 8,5;
  • матері – 25 років, 23/3 = 8,3.

В результаті отриманих розрахунків, у пари буде дівчинка.

Визначення статі дитини по оновленню крові

За датою зачаття

Цей метод не вимагає жодних прорахунків. Тут все набагато простіше. Стать малюка можна визначити за датою, коли відбулося зачаття, і від типу сперматозоїда. Подейкують, що сперматозоїди, що несуть статеву хромосому Y (хлопчик), досить активні та прудкі, але при цьому не особливо витривалі; сперматозоїди з Х-хромосомою (дівчинка) нікуди не поспішають, але при цьому відрізняються своєю стійкістю та цілеспрямованістю.

Цікаво по темі: Як визначити, якого кольору будуть очі у дитини

Виходячи з цього, можемо припустити, що якщо зачаття відбулося за кілька днів до початку овуляції, тоді чекайте на маленьку принцесу. А запліднення яйцеклітини вже під час овуляції може означати лише одне – готуйтеся до зустрічі з маленьким принцом.

День овуляції легко визначається за допомогою спеціального тесту, який можна придбати в будь-якій аптеці, або ж при вимірюванні базальної температури тіла.

Визначення статі дитини за датою зачаття

Цікаво по темі: Як розрахувати термін вагітності

Китайська таблиця визначення статі дитини

Не обійшлося і без давніх китайських методик. Відповідно до таблиці, стать дитини можна визначити, спираючись на вік матері та місяць, коли відбулося зачаття. Наприклад, майбутній мамі зараз 21 рік. Зачаття дитини планується у лютому. З більшою ймовірністю народиться дівчинка.

Важливий момент! У Китаї новонароджена дитина вважається дев’ятимісячною. Тому для точного розрахунку необхідно до віку матері додати ще 9 місяців.

Китайська таблиця визначення статі дитини

Зачаття за Місячним календарем

Чому б і не спробувати? Адже зірки точно не повинні підвести. Отже, якщо ви мрієте про дівчинку, тоді необхідно дочекатися, коли Місяць перебуватиме в так званих “жіночих” зодіакальних сузір’ях – Телець, Рак, Діва, Скорпіон, Козоріг та Риби. Завагітніти хлопчиком можна в дні, коли Місяць перейде в “чоловічі” знаки зодіаку – Овен, Близнюки, Лев, Терези, Стрілець, Водолій.

Зачаття за місячним календарем

Як дізнатися стать дитини

Коли довгоочікувана вагітність настала, батькам стає дуже цікаво, хто ж у них буде. Це особливо цікаво, якщо ви заздалегідь планували стать дитини. Звичайно, без УЗД тут не обійтися. Це найперевіреніший та інформативніший спосіб дізнатися буде у вас дівчинка чи хлопчик.

Як дізнатися стать дитини

Також можна скористатися експрес-тестом для визначення статі дитини. Його достовірність понад 90%. Ще однією альтернативою є виявлення статі плода по крові матері. В багатьох медичних лабораторіях без проблем можна здати кров і дізнатися, хто ж скоро у вас з’явиться.

Очікування появи на світ маленької крихітки – найпрекрасніший час. Плани, ретельна підготовка, перші обійми та дотики до малюка – це ті моменти, заради яких варто жити. А якої статі буде ваша дитина – другорядне питання. Знаємо точно, він буде найбажанішим і найулюбленішим.

 

Читайте також:

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Валерия

    Как по дате ,узнать пол ребенка .помогите

Рекомендовані статті
Чи можна мастурбувати під час вагітності
29 Серпня / 2022 Вагітність та пологи
Чи можна вагітним фарбувати та стригти волосся
12 Липня / 2022 Вагітність та пологи