Як вибрати ім’я дитини за знаком Зодіаку

Вибір імені для дитини – одне з найскладніших завдань для майбутніх батьків. Хочеться, щоб воно мало глибокий сенс, сильну енергетику і було своєрідним талісманом у житті маленької людини. І як же з величезної кількості існуючих імен вибрати те саме? Хм, а, може, варто звернутися по допомогу до зірок? Приблизну дату народження малюка ти знаєш, отже, і сузір’я, під яким він народиться, теж. Спробуй підібрати відповідне ім’я для майбутньої дитини за знаком Зодіаку. Можливо, тобі це полегшить вибір.

Як назвати дитину за знаком Зодіаку

Щоб тобі було простіше визначитися, EVA Blog коротко розповість про риси характеру твого малюка, якими його наділяє той чи інший знак Зодіаку, а також поділиться списком найбільш підхожих імен. Ну що, готова злегка пірнути в астрологію? Тоді полетіли!

♈️ Овен

Дата народження: з 21 березня по 19 квітня

1-Як-вибрати-ім'я-дитини-за-знаком-Зодіаку

Дитина-Овен – це справжній вулкан енергії та креативних ідей. З нею ніколи не буде нудно, тобі просто не встигнути за прагненням маленького Овна вчитися нового і пізнавати цей прекрасний світ. Вони, як завжди, попереду планети всієї. 

Діти-Овни досить вольові, ініціативні, рішучі та допитливі. Батькам потрібно спрямовувати їхній нестримний потік енергії в потрібне русло, допомагаючи реалізувати весь потенціал якнайкраще.  

Instagram_02_Blog

Хлопчикам-Овнам підійдуть сильні імена, які допоможуть їм зміцнити мужність, силу, упевненість у собі та підвищити внутрішню енергію для досягнення успіху. Пропонуємо зупинитися на таких варіантах: Олександр, Артур, Віктор, Володимир, Марк.

Якщо в тебе буде дівчинка-Овен, то їй краще підібрати м’яке й жіночніше ім’я, щоб воно балансувало з потужною внутрішньою енергією. Чудово підійде Софія, Юлія, Дар’я, Ілона, Соломія.

Цікаво на тему: Партнерські пологи: всі за і проти

♉️ Телець

Дата народження: з 20 квітня по 20 травня

2-Як-вибрати-ім'я-дитини-за-знаком-Зодіаку

Дітки-Тельці чуттєві, ніжні та неймовірно спокійні. Однак це досить сильний і впевнений у собі знак Зодіаку. Завдяки своїй завзятості, дисциплінованості та цілеспрямованості маленькі Тельці швидко вчаться всього нового, часто стають успішними спортсменами та цікавляться всім, що їх оточує. 

Дитина-Телець дуже прив’язана до своїх батьків, часто проявляє власництво, але при цьому не вважає, що всі планети обертаються тільки навколо неї. 

Хлопчики-Тельці харизматичні, абсолютно неквапливі по життю, люблять стабільність, але водночас уперті. Тому слід підбирати ім’я, яке підкреслить їхню індивідуальність: Дмитро, Спартак, Давид, Ілля, Тимур.

Дівчатка-Тельці дуже жіночні, чарівні та харизматичні, тому їхнє ім’я повинно бути таким, що запам’ятовується, та гарним, наче діамант: Діана, Єва, Марія, Мая, Борислава.

Цікаво на тему: Як організувати гендер-паті: 6 ідей від EVA Blog

♊️ Близнюки

Дата народження: з 21 травня по 20 червня

3-Як-вибрати-ім'я-дитини-за-знаком-Зодіаку

Діти, що народжені під сузір’ям Близнюків, – справжнісінькі непосиди, вони вирізняються своєю цікавістю і комунікабельністю. Сто запитань чому, куди і як – їм важливо знати відповіді на всі питання, що їх цікавлять. Такі дітки швидко вчаться, схоплюють інформацію на льоту, з легкістю знаходять спільну мову з оточуючими, нерідко стають центром уваги. Батьки мають бути готові до того, що в малюка може часто змінюватися настрій і зникати інтерес до певних хобі. Це нормально, адже Близнюки такі часом непередбачувані й в цьому їхня унікальність.

Хлопчики-Близнюки сильні, багатогранні та харизматичні особистості. Їм добре підійдуть такі імена, як Сергій, Микита, Валерій, Ігор, Натан. 

У дівчаток-Близнюків у житті не буде перешкод. Вони, як правило, прагнуть незалежності, мають стійкий характер і неймовірну харизму. Рекомендуємо придивитися до таких імен: Віолетта, Камілла, Маргарита, Ольга, Вероніка.

Цікаво на тему: Як вибрати дитяче ліжечко

♋️ Рак

Дата народження: з 21 червня по 22 липня

4-Як-вибрати-ім'я-дитини-за-знаком-Зодіаку

Якщо твоя дитина народиться під знаком Рака, насамперед тобі потрібно розуміти, що це буде дуже велелюбна, але водночас вразлива, сентиментальна і глибоко емоційна людина. Раки за своєю природою наділені тонким почуттям інтуїції, важко переносять глобальні зміни в житті та критику, їм важливо відчувати підтримку і розуміння з боку сім’ї. Зовні завжди спокійні, але всередині можуть переживати бурю емоцій. Такі дітки часто захоплені творчістю: люблять малювати, грати на музичних інструментах, робити поробки й не тільки.   

Хлопчикам, які народжені під сузір’ям Рака, слід давати імена з сильною енергетикою. У майбутньому це чоловіки з аналітичним складом розуму, прекрасні керівники. Вони, як ніхто інший, добре розбираються в людях і завдяки розвиненій інтуїції завжди на крок попереду всіх. Але ти маєш розуміти, що сентиментальність нікуди не дінеться. Для хлопчиків-Раків краще вибирати такі імена: Станіслав, Юлій, Максим, Кирило, Олексій.

Дівчата-Раки ніжні, сімейні та турботливі. Але ніколи не прощають образи та можуть бути дуже вимогливими. Їх слід назвати Лада, Наталя, Лілія, Уляна, Еліна.

Цікаво на тему: 5 найкращих засобів від розтяжок під час вагітності

♌️ Лев

Дата народження:: з 23 червня по 22 липня

5-Як-вибрати-ім'я-дитини-за-знаком-Зодіаку

Маленькі Левенята життєрадісні, мають яскраву індивідуальність і природну харизму. Дітки, як правило, впевнені в собі та люблять бути в центрі уваги, часто проявляючи лідерські якості з раннього віку. Енергії у них хоч відбавляй, тому вони завжди готові до нових пригод. Дитина-Лев любить заводити нових друзів, але при цьому може вже намагатися з ними конкурувати. Батькам важливо пояснити малюкові, що іноді потрібно ділити сцену з іншими дітьми. 

Хлопчики-Леви амбітні, харизматичні та люблять загальне визнання. Їм ідеально підійдуть такі імена: Всеволод, Олег, Роман, Платон, Ростислав.

Дівчинку-Лева краще назвати незвичним ім’ям, оскільки в майбутньому воно буде лише підкреслювати її яскраву індивідуальність і неймовірну привабливість. Можливо, серед цих імен ти знайдеш те саме: Кіра, Василина, Соломія, Марта, Злата.

Цікаво на тему: Як вибрати сповивальний столик

♍️ Діва

Дата народження: з 23 серпня по 22 вересня

6-Як-вибрати-ім'я-дитини-за-знаком-Зодіаку

Дитина, що народилася під знаком Діви, уважна до деталей, нерідко дивує дорослих своїми аналітичними навичками та схильністю до логічного мислення. Любить порядок і є страшним перфекціоністом. Дітки-Діви дуже спостережливі й часто помічають те, що не бачать інші. Їм властива схильність до самокритики, часом вони перебірливі та вимогливі. З вихованням таких діток проблем не буває, оскільки вони досить поступливі, завжди прислухаються до дорослих і не вередують через дрібниці. Маленькі Діви люблять ставити запитання, з головою пірнають у пізнання цього світу і прагнуть до знань.

Хлопчики-Діви самостійні, володіють неймовірним інтелектом і часом скупі на емоції. Імена, які підкреслять їхню фундаментальність і стабільність, підійдуть найкраще: Гліб, Костянтин, Макар, Мирон, Назар.

Дівчинка-Діва – це втілення краси, грації, розуму та витонченості. Тому й називати доньку слід відповідно: Таїсія, Світлана, Катерина, Євдокія, Стефанія.

Цікаво на тему: Як позбутися пігментації під час вагітності

♎️ Терези

Дата народження: з 23 вересня по 22 жовтня

7-Як-вибрати-ім'я-дитини-за-знаком-Зодіаку

Дітки-Терези абсолютно спокійні, не люблять скандалів, суперечок та агресії. Їхня головна особливість полягає в природній чарівності, вмінні швидко і легко знаходити спільну мову з оточуючими. Малюк не буде поспіхом ухвалювати рішення, бо йому спочатку потрібно все гарненько зважити й обміркувати. Часті коливання і внутрішні сумніви – це все про Терези. Навіть із найменших років ця риса в них простежується. У малюків, народжених під сузір’ям Терезів, розвинений потяг до прекрасного, у них відмінне почуття смаку. 

Хлопчаки-Терези – творчі натури з блискучим інтелектом і почуттям гумору. Їм пасують імена з потужною енергетикою: Давид, Орест, Єгор, Лев, Микита.

Дівчата-Терези дуже талановиті, вишукані, успішні та з досить непростим характером (часом навіть вольовим). Їм принесуть щастя такі імена: Оксана, Іванна, Анастасія, Поліна, Ілона.

Цікаво на тему: Як визначити, якого кольору будуть очі в дитини

♏️ Скорпіон

Дата народження: з 23 жовтня по 21 листопада

8-Як-вибрати-ім'я-дитини-за-знаком-Зодіаку

Самостійність, емоційність, цілеспрямованість і наполегливість – головні риси характеру маленького Скорпіона. У цих малюків стільки енергії, що вони можуть зарядити нею всіх навколо. Дітки-Скорпіони домагаються всього, що хочуть, мають потужний внутрішній світ, товариські, але часом ревниві. Хоча іноді може здатися, що малюки злегка замкнуті й емоційно спокійні, але насправді це норма. Дайте трохи часу освоїтися дитині, і ви помітите, як вона швидко перетвориться на непосиду, за якою потрібне око та око. 

Хлопчики-Скорпіони темпераментні, мужні, до прийняття рішень підходять із холодним розумом і вирізняються своєю емоційністю. Їм слід підбирати імена, що підкреслюють характер: Ян, Юрій, Едуард, Тарас, Ярослав.

Ім’я для дівчинки-Скорпіона краще обирати спокійне та чуттєве. Адже в житті вони будуть ніжними, глибоко емоційними, такими, що зачаровують і приваблюють. Можливо, саме ці імена сподобаються тобі: Олена, Зоряна, Аврора, Анна, Лідія.

Цікаво на тему: Чи можна вагітним фарбувати та стригти волосся

♐️ Стрілець

Дата народження: з 22 листопада по 21 грудня

9-Як-вибрати-ім'я-дитини-за-знаком-Зодіаку

Малюки-Стрільці – справжні енерджайзери та найжиттєрадісніші дітки. Жага до пригод, цікавість і прагнення пізнати весь світ до найменших дрібниць – ось, що відрізняє цих діток. Маленькі Стрільці відкриті, щирі, волелюбні та товариські. У них завжди багато друзів і нудьгувати просто ніколи. Ти маєш бути готова до того, що малюк завжди буде перебувати в пошуках пригод і готовий до нестримних веселощів. З ними не засумуєш. Таким дітям добре підходять активні види спорту, куди вони можуть спрямувати свою нестримну енергію і потяг до суперництва. 

Хлопчики, які народилися під сузір’ям Стрільця, дуже привабливі, чарівні, завжди готові перетворити звичайний нудний день на справжнє свято і, звісно ж, знайти купу пригод на свою і твою голову. Для них найкращими іменами стануть: Марат, Михайло, Артем, Владислав, Григорій.

Оскільки дівчатка-Стрільці – це музи у плоті, їм краще давати дзвінкі імена, що запам’ятовуються: Марина, Богдана, Влада, Ірина, Агата.

Цікаво на тему: 13 книг для батьків, які потрібно прочитати перед народженням дитини

♑️ Козоріг

Дата народження: з 22 грудня по 19 січня

10-Як-вибрати-ім'я-дитини-за-знаком-Зодіаку

Поява в сім’ї маленького Козоріжка – це найпрекрасніша подія у твоєму житті. Ці малюки досить відповідальні, дисципліновані, цілеспрямовані та не по роках розвинені. Дітки-Козороги стримані, завжди добре продумують свої дії, люблять стабільність і не терплять хаосу. Попри зовнішню серйозність, Козороги мають класне почуття гумору і в майбутньому будуть дуже відданими друзями. Вони сімейні та ніжні дітки, тому без знаків уваги ніхто не залишиться.

Хлопчики-Козороги люблять позмагатися, амбітні, в деяких випадках зухвалі, люблять розв’язувати складні завдання, завдяки яким реалізують весь свій потенціал і розкривають лідерські якості. Імена для маленьких Козорожків слід підбирати уважно, адже вони повинні розкрити їхню особистість і додати ще більше впевненості. Зверни увагу на такі варіанти: Руслан, Микола, Роберт, Євген, В’ячеслав.

Ім’я для дівчинки-Козорога має бути суворим і водночас красивим. Воно має пасувати її темпераменту і сильній особистості. Недооцінювати їх не варто, оскільки Козороги наділені неймовірно потужною енергетикою. Якщо ми говоримо про імена, то гармонійно підійдуть такі: Інга, Ксенія, Варвара, Євгенія, Регіна.

Цікаво на тему: Що потрібно знати про пізню вагітність

♒️ Водолій

Дата народження:: з 20 січня по 18 лютого

11-Як-вибрати-ім'я-дитини-за-знаком-Зодіаку

У тебе буде маленький Водолій? Тоді ти зіткнешся з генератором ідей, надзвичайним вигадником, фантазером, а також веселуном. Діткам-Водоліям властиве нестандартне мислення і творчий підхід до вирішення проблем. Вони люблять свободу і не терплять обмежень, прагнуть самовираження і часто йдуть своїм шляхом, не дотримуючись загальноприйнятих норм. Тому батькам нічого не залишається, як тільки підтримувати крихітку у всіх його починаннях, навіть якщо ви їх не дуже поділяєте. Маленькі Водолії дуже доброзичливі та товариські, легко знаходять спільну мову з іншими дітьми. Будь готова, що у твоєї дитини завжди буде купа гостей і друзів вдома. Спокій із такими непосидами буде тільки снитися…

Хлопчики-Водолії, як правило, непередбачувані, імпульсивні, завжди в пошуках самовираження, тому для них можна сміливо підбирати найнезвичайніші та творчі імена: Іларіон, Павло, Валентин, Зореслав, Ільдар.

Вибір імені для дівчинки-Водолія – не найпростіше завдання. Вона буде незалежною, унікальною, дотепною і креативною. Доньку краще назвати такими іменами: Тетяна, Магдалина, Венера, Зарина, Елла.

Цікаво на тему: Як підготувати оселю до народження дитини

♓️ Риби

Дата народження: з 19 лютого по 20 березня

12-Як-вибрати-ім'я-дитини-за-знаком-Зодіаку

Це найчарівніші дітки. Маленькі Рибки мають незвичайну чуттєвість, багатий внутрішній світ, розвинену інтуїцію і часто вловлюють емоції оточуючих, навіть якщо вони не виражені словами. Ці малюки мрійники та справжні вигадники, їм подобається витати у світі своїх фантазій. Риби – творчі натури, вони захоплюються музикою, мистецтвом і не проти почитати різноманітну літературу. Їхня доброта і безкорисливість просто не мають меж. Малюки можуть бути трохи сором’язливими, люблять гратися самі з собою, але при цьому є хорошими друзями.

Хлопчики-Риби – вразливі, мрійливі, емоційні та творчі люди. Але при всьому цьому вони володіють надзвичайною внутрішньою енергією, інтелектом і напористістю. Принесуть удачу такі імена: Влас, Захар, Антон, Ерік, Тимофій.

Дівчаткам-Рибам пасуватимуть спокійні та легкі імена, адже їхня натура дуже тонка, любить мистецтво та красу навколо себе. Тому найкращим варіантом можуть стати такі імена: Лілія, Альбіна, Віолетта, Аліна, Дарина.

Сподіваємося, що тобі вдалося вибрати найкраще ім’я для своєї крихітки. Напиши нам у коментарях, яке з них тобі сподобалося найбільше.

Читай також:

29 Липня / 2024 Діти

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Олеся Н.

    Трохи офтоп, але гадаєте, чи доречно називати дітей іноземними іменами в Україні? Чи не глузуватимуть з дитини у школі, якщо її зватимуть, наприклад Деніел або Шарлотта?

    • Надія Коваль

      Я не думаю, що будуть глузувати, бо зараз які тільки імена не зустрічаються. Але, як на мене, все ж варто батькам приміряти, як ім’я співзвучне з прізвищем. Бо якось Шарлотта Спепанівна Мугикало трохи кумедно звучить.

    • Анастасія

      Шарлотта то ще нормальне ім’я я вам хочу сказати. Коли моя дитина ходила до садочка (ще до війни), я була в шоці коли дізналася що одну дівчинку звати Колетт. Ну навіщо такі імена? Ім’я будуть постійно перекручувати
      Коли батьки хочуть бути модними а страждають діти