10 каменів, які притягують кохання

Натуральні камені — це не лише красивий елемент прикрас у твоєму модному образі. Їх вважають енергетичними провідниками, що здатні притягнути гроші, покращити самопочуття та допомогти зустріти взаємне кохання. Ось саме про останні й розкажу детальніше у цій статті!

ТОП популярних каменів та кристалів для приваблення кохання

01-Камені

Натуральні камені, звісно, самі по собі не познайомлять тебе з бажаним чоловіком. Вони скоріш помічники, щоб налаштуватися на необхідний лад, отримати позитивну енергетику для приваблення кохання. Використовувати їх ти можеш як самостійний талісман, щоб носити з собою, як декор дому чи робочого стола, але найпопулярніший варіант — як частину прикраси.

02-Камені

Звісно, важливим при виборі натурального каменю, що приваблює чоловіків, є внутрішнє відчуття. Якщо по гороскопу, року народження чи аркану рекомендують талісмани, що тобі не відгукуються, не варто себе змушувати. Адже вони мають посилювати енергію, а не відбирати її на постійні торги з собою.

Шукай EVA Blog в Instagram

Перше правило для самотніх дівчат у виборі найсильнішого каменю для приваблення кохання — відчути власну симпатію до нього. Тож після того, як прочитаєш рекомендації щодо особливостей різних провідників енергії, бажано все ж наживо потримати їх в руках. Відчуй, чи змінюється при цьому твій внутрішній стан.  До речі, існує думка, що найсильніший камінь для приваблення кохання не можна купити. Коли настане час, він сам тебе знайде. Наприклад, отримаєш у подарунок чи у спадок.

Цікаво на тему: Як та навіщо робити компліменти чоловікам?

Рожевий кварц

03-Рожевий-кварц

Один з перших талісманів, які називають, коли заходить мова про найсильніші камені для приваблення кохання. Його потужна енергетика впливає на зв’язки між людьми, допомагає їх налагодити. Ніжний рожевий камінь стане гарним провідником серйозних почуттів у твоє життя. Носи прикраси з ним, щоб налаштуватись на хвилю пристрасті та кохання. Рожевий кварц допоможе не тільки сміливіше проявляти романтичні пориви, а й більш чутливо їх сприймати. Особливо підходить цей камінь для приваблення кохання юним дівчатам. Але враховуй, що рожевий кварц також сприяє проясненню почуттів, тож якщо обранець не зовсім чесний з тобою, це одразу спливе на поверхню.

Рубін

04-Рубін

Дорогоцінний камінь, що є символом пристрасті та палких почуттів. Чим яскравіший колір, тим потужніша енергетика. Рубін допомагає збалансувати свою натуру, підживити впевненість у собі та наполегливість. Зменшує вірогідність того, що вирішиш зруйнувати стосунки зрадою. Цей натуральний камінь сприятиме романтичним та пристрасним побаченням.

Цікаво на тему: Що відповідати на фразу “Привіт, як справи?” у дейтинг-застосунках?

Топаз

05-Топаз

Натуральний камінь, що допоможе тобі відчути себе привабливою та жіночною. Його енергетика врівноважує, зменшує схильність до ревнощів та зрад. Натомість відкриває здатність мріяти та фантазувати. Стародавні цілителі навіть приписували йому лікувальні властивості. Топаз зустрічається у досить різноманітних відтінках, тож його легко органічно вписати у свій гардероб. Але найсильнішими для приваблення кохання є рожеві камені.

Сапфір

06-Сапфір

Дорогоцінний камінь, чия енергетика позитивно впливає на жінок. Сапфір сприяє розвитку інтуїції, допомагає приймати зважені рішення та підтримувати стосунки навіть на відстані. Тобі не доведеться хвилюватися через суперниць, відчуватимеш впевненість у собі.

Цікаво на тему: Як почуватися на побаченні впевнено та розкуто?

Авантюрин

07-Авантюрин

Нерідко зустріти кохання заважають внутрішні комплекси та упередження. А раптом я насправді не подобаюсь? А мені треба ще схуднути, змінити зачіску, стати іншою людиною… Сумнівів може бути багато, і часом самотнім дівчатам треба відмовлятись від них й авантюрно йти назустріч знайомствам. Можливо, так знайдеш кохання всього життя, можливо короткий бурхливий роман, а можливо досвід, що твоє, а що ні. У будь-якому випадку, треба зробити перший крок, і допоможе у цьому авантюрин. Адже енергетика цього натурального каменю сприяє впевненості в собі та вмінню любити себе попри все.

Місячний камінь

08-Мічсячний-камінь

Місячний камінь вважається провідником жіночої енергії. Це символ внутрішньої магічності та підсвідомих знань. Якщо помітила, що знайти кохання та побудувати стосунки заважає надмірна емоційна нестабільність, вдягни браслет з ним. Цей натуральний кристал дозволяє відновити баланс та ясність розуму, що сприятиме пошуку та збереженню почуттів. Енергетика місячного каменю допомагає миритися після сварок, повертати злагоду у партнерські стосунки.

Цікаво на тему: 5 порад як забути та розлюбити людину

Малахіт

09-Малахіт

Цей камінь в першу чергу асоціюється з привабленням грошей. Але ж відомо, що сексуальні та грошові енергії схожі, і часто доповнюють одна одну. Тож малахіт, який перегукується з сердечною чакрою, теж потрапляє в добірку каменів, що притягують кохання та сприяють втіленню бажань. Але якщо помітиш, що після того, як почала носити прикраси з малахітом, відпаде спілкування з колишнім, з яким були зради та емоційні гойдалки, не дивуйся. Камінь позбавляє тебе від того, що заважає будувати щасливі стосунки.

Бірюза

10-Бірюза

Взаємне кохання, в якому партнери в першу чергу цінують одне одного як особистості, допоможе шукати бірюза. Вона підштовхує приймати рішення зважено та спокійно, без надмірної емоційної гарячкуватості. Також бірюза сприятиме побудові довготривалих стосунків, в яких партнери прагнуть почути одне одного та знайти консенсус. Але все це можливо лише за активного власного бажання. Коли торкаєшся цього натурального каменю, чітко формулюй свій запит. Якщо не вдається сфокусуватися у повсякденні, спробуй робити це під час медитацій.

Цікаво на тему: 6 причин, чому ти притягуєш неадекватних чоловіків

Аметист

11-Аметист-1

Ніжний мінерал, що посилює енергетику вірності. Сприяє щирим розмовам, мудрим рішенням та благородним думкам. Використовувати аметист корисно і на початку стосунків, і підживити ним почуття у сумбурні та тривожні періоди, щоб відрегулювати внутрішній компас.

Гранат

12-Гранат

Камінь пристрасті, який запалює чуттєвість. Щоб впоратись з його енергетикою, варто прокачувати власний характер та внутрішній стрижень. Навіть якщо гранат не допоможе зустріти нове кохання, то з нинішнім партнером зможеш гарненько струснути спілкування. Прикраси з цим натуральним каменем варто додати у свій гардероб, якщо прагнеш додати перчинку у секс. Романтичний вечір плавно перетікатиме у пристрасну ніч, адже з гранатом твоя енергетика буде магнетичною.

Цікаво на тему: 6 серіалів, які змінять твій погляд на стосунки

Камінь для приваблення кохання за знаком Зодіаку

Як вже казала вище, важлива індивідуальна сумісність з натуральними та дорогоцінними каменями. Але якщо досі в розгубленості, з чого почати пошуки, то можеш скористатися порадами за знаком Зодіаку. Розкажу і про ті, що приваблять цікавого чоловіка, і ті, що вплинуть на твій власний стан.

13-Камінь-для-приваблення-кохання-за-знаком-Зодіаку

Камені для приваблення кохання для самотніх дівчат та жінок:

  1. Емоційним Овнам — рубін, щоб партнер був на рівні пристрасним, та гірський кришталь, щоб врівноважити себе, бути більш ніжною.
  2. Земним Тельцям — тигрове око, яке привабить чоловіка, що сфокусується саме на твоїй персоні, та сапфір, щоб активніше проявлятися у флірті.
  3. Мінливим Близнюкам — турмалін, щоб партнер зміг витримувати твою дуальну натуру, та тигрове око, щоб підтримати власну енергійність.
  4. Вразливим Ракам — рожевий кальцит, щоб партнер був вірним, та сердолік, щоб налаштувати себе на позитив.14-рожевий-кальцит
  5. Зірковим Левам — гранат, щоб привабити чоловіка, який закружляє у вихорі уваги, та бурштин, щоб захистити себе від недобрих поглядів.
  6. Стриманим Дівам — родоніт, щоб підштовхнути проявляти почуття, та нефрит, щоб втримати романтично-щасливий стан.
  7. Романтичним Терезам — опал, щоб зустріти чоловіка, який вміє зробити стосунки яскравими, та перли, щоб побороти сумніви та відчути баланс.
  8. Властолюбним Скорпіонам — топаз, щоб зустріти рівноцінного партнера, та смарагд, щоб зменшити свій тиск на нього.15-Топаз
  9. Непосидючим Стрільцям — червоний авантюрин, щоб коханий розділяв жагу до пригод, та онікс, щоб завжди робити правильний вибір.
  10. Спокійним Козорогам — яшма, щоб привабити гідного партнера, та корал, щоб відкритися назустріч почуттям.
  11. Яскравим Водоліям — рожевий аметист, що привабить чоловіка, який розумітиме енергійну натуру, та чорний агат, щоб навчитися знаходити консенсуси.
  12. Вразливим Рибам — опал, щоб партнер був тактичним до почуттів, та лазурит для впевненості у собі.

16-Камінь-кохання

Цікаво на тему: Криза у стосунках за роками: ознаки, як пережити

Ти можеш комбінувати різні камені для приваблення кохання, сформувати окремий аксесуарний гардероб з ними. Але пам’ятай: вони лише провідники, що посилюють певні енергії. А те, як використаєш можливості, що відкриються, залежить повністю від тебе. Тож порада для самотніх дівчат: покладайтесь не лише на натуральні та дорогоцінні камені, що приваблюють чоловіків. Саморефлексія, прокачування емоційного інтелекту, тренування у флірті та відкритість до знайомств не менш важливі для приваблення справжнього кохання!

Читайте також:

14 Травня / 2024 Здоров'я

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті