Лайфхаки догляду за дитиною від бренду Chicco

Усі мами знають бренд Chicco, а ви знали, що йому вже більше 60 років? Якщо бути точними, то 63. Це відома торгова марка, під якою випускаються товари для догляду, гігієни та безпеки дітей з веселими кольорами та різноманітними формами. Це продукція, покликана робити життя мам і тат комфортнішим і простішим, а малюкам дарувати посмішки та гарний настрій. Давайте подивимося, як це працює.

Аксесуари для годування

У Chicco є товари для годування дітей різного віку: від пляшечок для новонароджених до посуду для першого прикорму та старших малюків.

Правильна пляшечка для годування

Захистити дитину від кольок і відрижки допоможе правильно обрана пляшечка. Рішення від бренду Chicco — пляшечки із серії Natural Feeling, оснащені клапанами, що перешкоджають заковтуванню повітря в процесі годування та запобігають появі кольок, зригування та гикавки.

Як материнські груди адаптуються до потреб дитини на різних етапах її розвитку, так і ці пляшки мають покриття Mum Effect та різні форми соски, щоб максимально наблизити процес годування до грудного:

  • Natural Feeling 0+ з похилою соскою, яка завжди наповнена молоком.
  • Natural Feeling 2+ має аналогічну форму, але збільшений об’єм 250 мл.
  • Natural Feeling 6+ з прямою соскою й покриттям Mum Effect.

Чи треба говорити, що пляшечки виготовляються з безпечних матеріалів і не містять бісфенол А. Країна виробництва — Італія.

Також знадобиться:

  • Набір щіток для чистки пляшечки та соски.
  • Паровий стерилізатор для мікрохвильової печі.
  • Зручна сушка для пляшечок з гачками та підставками.

Ергономічна тарілка з прогумованим дном

Перше знайомство з дорослою їжею — новий важливий етап у житті малюка та його батьків. А з ергономічними дитячими тарілками Chicco Easy Feeding Plate цей процес стане комфортнішим і веселішим:

  • яскраві малюнки на дні стимулюють доїдати до кінця;
  • спеціальний острівець для охолодження їжі;
  • виїмка на бортику для ложки;
  • прогумована вставка на нижній частині, що утрудняє ковзання по столу.

Щоб тепла їжа не остигала надто швидко, Chicco пропонують тарілки із серії Warmy Plate:

  • термостійкий посуд з резервуаром для теплої води, яка зберігає температуру їжі;
  • охолоджувальна зона для контролю температури.

В іншому все так само продумано та ергономічно — прогумовані вставки, виїмка для ложки та зручна форма, завдяки якій тарілку легко тримати в одній руці.

Також знадобиться:

  1. Легкий поїльник-непроливайка з подвійними стінками.
  2. Силіконова ложечка (для малюків від 6 місяців).
  3. Набір з виделки та ложки з нержавіючої сталі (для дітей від 1,5 років).

Товари для купання

Вдале купання (у великій ванні, негарячій воді, з якісними очищувальними засобами) — запорука гарного апетиту та міцного сну дитини. Які продукти Chicco допоможуть зробити цей процес ще приємнішим?

Безпечний термометр для води

У перші місяці без нього точно не обійтися. Для першого купання в маленькій ванні рекомендована температура води — 36-37 °С. Пізніше, коли дитина підросте й буде активно плескатися у великій ванні, температуру можна знижувати приблизно на 1 градус щотижня. У 2 місяці вже можна купатися у воді 29-30 °С, а до пів року — 26-27 °С.

При цьому важливо бути впевненими в тому, що термометр для води безпечний для дитини та показує точну температуру. Термометр Chicco у формі рибки плаває на поверхні води, швидко й чітко вимірюючи її температуру в межах від 32 до 38 °С. А ще він стійкий до падінь і механічних пошкоджень, не містить шкідливих речовин, а тому безпечний для дитини й може використовуватися як іграшка для купання.

Очищувальний засіб з нейтральним рН

Щоб шкіра дитини лишалася ніжною та м’якою, обирайте засіб для купання, який підходить для щоденного застосування та має нейтральний рН. Наприклад, емульсію Gentle Baby Wash and Shampoo від Chicco:

  • гіпоалергенна формула мінімізує ризик шкірних реакцій, не містить барвників, спирту, парабенів, лаурилсульфата натрію;
  • екстракт вівса пом’якшує, зволожує та заспокоює навіть чутливу шкіру, схильну до подразнень;
  • нейтральний рН зберігає природний баланс шкіри та захищає очі від подразнень (формула «без сліз»).

Емульсія також випускається у великому об’ємі 500 мл.

Веселощі для старших малюків: Ігри з дітьми під час купання з веселими монстрами Crazy Mo

Засоби по догляду за дитиною

Доглядальна продукція Chicco розробляється з урахуванням рекомендацій педіатрів і неонатологів, має безпечні формули й тонкі аромати. А ще це засоби, що зручні у використанні та полегшують догляд за малюком.

Дезінфікуючі серветки для очищення

Коли маленькі діти пізнають цей світ на смак, батькам необхідно дбати про їхній захист і безпеку. З цим допоможуть очищувальні серветки Chicco Salva Ciucccio, просочені дезінфікуючим розчином.

З їх допомогою можна швидко протерти пустушку, іграшку та інші речі дитини, коли немає можливості помити їх. Дезінфікуючий розчин не має смаку та запаху, не містить шкідливих речовин і не потребує змивання водою. Дуже зручно на прогулянці, дитячому майданчику, в парку та будь-якому місці поза домом.

Цікаво на тему: Прогулянка з немовлям: коли почати, як одягнути, скільки гуляти?

Рідкий тальк замість присипки

Замість сухої присипки для догляду за областю під підгузком і шкірними складочками зручніше користуватися рідким тальком. Засіб Chicco Liquid Talc Natural Sensation має рідку консистенцію й, на відміну від присипки, не створює ризику потрапляння в дихальні шляхи.

У його складі:

  • ромашкова вода для зняття подразнень;
  • крохмаль Тапіока для гладкої та оксамитової шкіри;
  • бетаїн і пантенол (провітамін В5) для зволоження й захисту;
  • кукурудзяний крохмаль для видалення надлишків вологи.

Засіб абсорбує зайву вологу, перешкоджаючи розвитку пелюшкового дерматиту, але при цьому не сушить саму шкіру.

Читайте також: Як заохотити дитину чистити зуби

Практично в кожному будинку, де є дитина, є як мінімум один товар Chicco. Цей бренд знають і довіряють йому. Адже це продукція, яка зроблена з душею і відповідає двом головним критеріям: створює комфорт і викликає у дитини посмішку. А це — найкращий подарунок на світі.

22 Липня / 2021 Діти

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA