Маленькі модниці: зачіски на останній дзвоник

Наближається кінець навчального року – щаслива подія для всіх школярів, адже попереду цілих три місяці яскравого, сонячного літа. Радіють цій події і дошкільники старших груп, бо в них на носі прощання з дитячим садочком та підготовка до школи. Останній дзвоник та випускний в садочку – заходи, на яких діток вдягають урочисто і нарядно, особливо дівчаток. Окрім одягу, матусь у цей день непокоїть і те, яку зачіску зробити доньці, аби вона виглядала красиво і їй було зручно. Сьогодні ми пропонуємо до Вашої уваги варіанти сучасних та комфортних вечірніх зачісок для маленьких принцес, щоб Ваша донечка була на святі неперевершеною!

Зачіски на коротке волосся

Батькам, чиї доці обрали для себе коротку стрижку, у більшості випадків здається, що створити гарну зачіску з такою малою кількістю волосся не вдасться. Це абсолютно неправда, адже існує величезний перелік технік і прийомів, що допомагають перетворити на шедевр будь-яку шевелюру.

На коротке волосся можна зробити начісування, придавши йому додатковий об’єм. Якщо Ваша донечка має тонкі локони, їх можна завити при допомозі плойки. Проте, необхідно пам’ятати, що дитяче волосся є вкрай чутливим до високих температур. Тож, 130-150°С – це максимальний режим, який можна застосовувати для вкладання. Коли довжина дозволяє, краще скористатись м’якими бігудями: накрутивши їх перед сном, вранці Ви отримаєте найкрасивішу кудряву зачіску.

Будь-яка укладка на коротке волосся буде виглядати нарядніше, якщо її доповнити прикрасою. Квіточки, бантики, шпильки – кожен аксесуар лише додасть краси Вашим старанням.

Зачіски для середнього та довгого волосся

Дівчатка – такі дівчатка! Вони буквально з народження демонструють свою жіночу натуру, і на кожне свято прагнуть бути справжніми принцесами. Середня та велика довжина волосся відкриває величезні перспективи для вибору святкової зачіски. Втім, матусям необхідно пам’ятати, що окрім краси, укладка має бути ще й зручною: не розвалюватись при першому ж повороті голови і не стягувати шкіру. Маленькі діти дуже жваві, і зробивши серйозну зачіску, яку треба носити з надзвичайною обережністю, Ви ризикуєте в кінці свята побачити не маленьку красуню, а подобу домовичка Кузі).

Зачіска, яка зроблена люблячою матусею, однозначно буде неперевершеною. Втім, якщо із перукарським мистецтвом у Вас не дуже, краще довірте діло професіоналу. Спеціаліста можна викликати додому, або відвести любу доню у салон. Головне, щоб Вам дозволяв час. З іншої сторони, похід до перукарні – це все ж таки фінансові затрати. Дитяча зачіска – не таке вже й складне завдання, до того ж ми із задоволенням Вам підкажемо декілька безпрограшних варіантів та дамо кілька корисних порад.

Перш за все, пам’ятайте, що красиві, яскраві аксесуари для волосся здатні перетворити будь-яку зачіску на святкову. Навіть звичайний хвостик або ґулька будуть виглядати по-іншому, якщо їх доповнити гарною шпилькою. Друга порада – зачіска триматиметься краще, якщо волосся дівчинки буде трошки забрудненим. Сьогодні існує безліч засобів, котрі допоможуть пасмам отримати природний блиск, тож не спішіть перед святом мити голову. Звичайно, мова не йде про розпущене волосся – тут потрібен об’єм, який можна створити лише на чистому волоссі.

Коси

Чи можливо придумати більш відповідну для школярки зачіску, аніж коса. Стандартний варіант з двома кісками можна легко перетворити на святковий, треба тільки зовсім трошки почаклувати. Наприклад, повисовуйте частково пасма з заплетених кіс, а замість звичайних резинок почепіть гарненькі бантики. До того ж, Ви можете використовувати різні техніки плетіння: звичайна французька коса або виворітна, риб’ячий хвіст, водоспад, тощо.

Коса, перекинута через голову у вигляді віночку або корзинки, виглядає неперевершено. Знову ж таки, не забувайте про святкові аксесуари: маленькі шпильки із бусинами або квіточками перетворять звичайну дівчинку на казкову принцесу.

Можна заплести багато кісок та скласти їх у якийсь візерунок чи геометричну форму. А хітом сезону називають дитячу зачіску, в якій декілька плетінь зливаються в одному. Наприклад, два колоски, що починаються на лобі, обплітають окружність голови та сходяться в одну на потилиці. Кінчики волосся можна заховати, або зробити з них трояндочку чи бантик, якщо дозволяє довжина.

Локони

Жінки завжди цінували гарно укладене розпущене волосся, і маленькі модниці, наслідуючи маму, теж хочуть собі ці «дорослі» зачіски. Накрутити локони можна при допомозі спеціальних пристроїв, вибір яких на сучасному ринку величезний. Якщо Ви не бажаєте псувати структуру дитячого волосся високими температурами, заплетіть звечора декілька кіс і розпустіть їх перед самим святом. Така укладка триматиметься дуже довго, а для вірогідності можна закріпити її лаком або спреєм.

Красиво виглядають дитячі зачіски на основі відомої всім «мальвинки». Альтернатив, як зробити її святковою, існує безліч. Наприклад, з отриманого хвостика заплетіть косичку, розпатлайте трошки її пасма та закрутіть у трояндочку. Просто і зі смаком.

Великі, фактурні локони можна зібрати під обручем або декоративною пов’язкою. А якщо накручене волосся підколоти невидимками, у Вас вийде романтичний та загадковий образ.

Пучки

Укладка з ґулькою начебто й проста, тим не менш, саме вона є класикою вечірньої зачіски. Якщо Ви бажаєте створити своїй донечці королівський образ – обирайте зачіску з пучком.

Найпростіший спосіб – створити укладку з пучками-доріжками. В якості тих самих доріжок можуть виступати звичайні локони або коси – вибирати Вашій принцесі. Інший варіант – зробити ґульку та обплести її косичкою. Збоку можна почепити велику прикрасу – декоративну квітку або яскравий бант.

Хочемо сказати, що варіантів, як зробити зачіску з пучком, можна вигадати дуже багато. Їх виконують в різних формах, використовують різноманітні техніки, тож кожна матуся безперечно знайде найкраще рішення для своєї дівчинки.

Хвостики

Хвостик – ніби й повсякденна укладка. Втім, поглянувши на вечірні версії такої зачіски, розумієш, що вона згодиться для будь-якого заходу. Для найменших підійде зачіска з великою кількістю маленьких хвостиків. Вони зав’язуються по всій голові, фіксуються різнокольоровими резинками, і в результаті сплітаються в один хвіст.

Звичайний кінський хвіст виглядатиме дуже святково, якщо його доповнити косами і яскравими стрічками. Можна зробити два хвостики та закрутити їх у красиві пучки. І звичайно ж, не забуваємо про аксесуари.

І наостанок, ще декілька корисних порад для матусь:

  • Обов’язково протестуйте зачіску перед святом, інакше Ви ризикуєте зіпсувати настрій і собі, і маленькій модниці.
  • Пам’ятайте, що звичайні дорослі засоби для укладки є шкідливими для підростаючого організму, тому не використовуйте величезну їх кількість.
  • Перед урочистою подією не забудьте спитати думку у своєї доньки – скоріш за все в її голові вже є картинка ідеального образу на останній дзвоник чи випускний.

Бажаємо Вам та Вашим принцесам щасливого свята!

22 Травня / 2018 Материнство

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *