Важлива деталь: Як і з чим носити прикраси в холодну пору року

Взимку змінюється не тільки наш гардероб, а й прикраси, які носимо. Вони стають масивнішими і акцентованішими, змінюється дизайн і матеріали. Але їх точно не стає менше, адже аксесуари, прикраси і коштовності додають нам вишуканості й чудово піднімають настрій та позбавляють від хандри.
Які ж сезонні прикраси пропонують нам дизайнери, що справді варто носити, як і з чим.

Броші

Доречне і гармонійне прикрашання одягу – така ж вагома ознака гарного смаку, як і уміння використовувати аксесуари взагалі. Брош, яку дизайнери воскресили після тривалого забуття, переможно увійшла до арсеналу стильних елементів демісезонного образу.

Брошками традиційно прикрашають пальта, прикріплюючи прикрасу на лацкан або на 10 сантиметрів нижче лінії плеча. Але насправді існує безліч варіантів того, як і з чим носити брош. Нею можна прикрасити шарф, нашийну хустку або комірець сорочки, приколоти її до светра чи кардігана.

При виборі брошки враховуйте як і на чому ви будете її носити.

Пальтова прикраса повинна бути досить масивною і помітною, натомість брошка на хустку, блузку або тонкий трикотаж має бути легкою і не надто великою, аби не спричиняти деформацію і пошкодження тканини.

Сережки

Сережки найулюбленіша прикраса багатьох жінок, не обійтися без неї і в холоди. Головна вимога, яку дизайнери висувають до цих декоративних елементів цього сезону – здатність привертати увагу оточуючих.

Найбільшою популярністю користуються сережки з великим кольоровим каміння, квіткові мотиви, геометрія і еклектика в усіх її проявах – від оригінальних форм до незвичних матеріалів.

Гостроактуальний тренд, перейшовший із зими у весну – різні сережки. Дизайнери пропонують носити сережки відмінні за кольором, формою і пропорціями, але витримані у одній стилістиці. Найпопулярнішим є диспропорційне поєднання акуратної пусети і масивної висячої сережки або двох сережок зі схожими пропорціями, але різних геометричних форм.

Щоправда, надто довгі і складні прикраси не найзручніший варіант для носіння в холоди. Вони чіплятимуться за шарф або комірець, і в решті решт ви можете просто втратити сережку. Але є в цьому тренді і свої плюси – він дозволяє експериментувати, поєднуючи різні сережки з тих, які вже є у вас в наявності.

 

Нашийні прикраси

В холоди намистами можна похизуватися хіба що у офісі, а більшість з того, що пропонують нам дизайнери, на жаль, абсолютно непрактичні. Але ми все одно не можемо оминути увагою цю категорію прикрас, хоча б тому, що це стильно і гарно.

Чокери

Так-так, чокери й досі у моді, зокрема завдяки тому, що вони чудово доповнюють інший актуальний тренд – берет. Така прикраса потребує відкритого декольте, зі стандартним светром носити її точно не варто, а під шарфом чокер взагалі не буде видно. Масивні чокери-намиста можна зкомбінувати із водолазкою.

Підвіски

Ідеальною парою для підвіски також є однотонна класична водолазка. Підвіскою на довгій нитці або ланцюжку можна доповнити светр з коміром-хомутом. До речі, це одна з небагатьох нашийник прикрас, допустимих для цього фасону светра.

Кольє і намиста

Холоди – це зоряний час для масивних кольє і намист під шию. Дизайнери продовжують активно пропагувати багатошаровість і складні гібридні прикраси. Серед матеріалів домінують метал, каміння і кольорове скло.

За допомогою кольє або намиста-хомута можна вигідно задекорувати будь-який одяг з круглою горловиною або коміром, а також додати шарму класичній комбінації светра із сорочкою або блузою.

Браслети

Браслетам теж знайдеться місце у демісезонній скарбничці. Холодної пори браслет можна вдягати поверх рукава светра, за умови що рукав достатньо вузький і щільно облягає зап‘ясток, а браслет достатньо широкий і має жорстку форму.

Цікавий прийом – браслети поверх рукава верхнього одягу: пальта чи, якщо ви готові до експериментів, навіть пуховика.

Окремі фасони верхнього одягу, а саме шубки і пальто з рукавами в три чверті, також дозволяють вигідно демонструвати прикраси на руках.

В дизайні браслетів, так само як і в дизайні інших зимово-весняних прикрас, панує максималізм, серед форм переважає геометрія, а серед матеріалів – метал, штучне або природне каміння і різні види пластика.

Каблучки і персні

Якщо ви полюбляєте ховати ручки у рукавички, то про персні і каблучки з масивним декором доведеться забути, хоча саме на масивних прикрасах наполягають дизайнери. Тож маєте обирати між комфортом і стилем, або обмежтеся каблучками «американками», їх можна одягати по дві або навіть по три на один палець.

Також у тренді широкі і так звані фалангові каблучки.

Звичайно, ми встигли згадати далеко не усі варіанти прикрас і декоративних елементів, придатних для носіння в холодну пору року. Насправдіі способів урізноманітнити і доповнити свій міжсезонний образ значно більше і залежать вони від вашого власного стилю і смаку. Тож довіряйте своїй інтуїції, не бійтеся експериментувати і залишайтеся яскравою незалежно від сезону.

22 Лютого / 2018 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA