Як вибрати першу секс-іграшку?

Перша інтимна іграшка знаходить жінок в різному віці. Ти однаково успішно можеш як розпочати шлях соло-задоволень ще до того, як втратиш цноту, так і спробувати цікавинки, щоб пізнати нові грані насолоди та оргазмів у досить дорослому віці. Або навіть зробити це разом з партнером, вибравши одну з секс-іграшок для пар. На щастя, інформація стає доступнішою, і такі інтимні девайси припиняють асоціювати з заміною класичного партнерського сексу. З іншого боку, асортимент настільки швидко збільшується, що легко розгубитися. Тож у цій статті поділюся лайфхаками, як вибрати першу інтимну іграшку.

1-Секс-іграшки

У цій статті я розберу саме секс-іграшки для дівчат та жінок. А якщо цікаво побачити добірку девайсів для чоловіків, пишіть про це у коментарях. Значну кількість інтимних іграшок можна використовувати не лише для мастурбації, а й для отримання нових вражень у класичних парних іграх.

Шукай EVA Blog в Instagram

До речі, для сором’язливих красунь лайфхак. Оскільки в інтернет-магазині eva.ua є цілий розділ з товарами для дорослих, то навіть якщо замовиш посилку з гаджетами для насолоди на роботу, ніхто не здогадається, твоя краса від нового кремчику для обличчя чи кількох оргазмів поспіль.

2-Секс-іграшки

Інтимні іграшки допоможуть розширити палітру тактильних відчуттів. Дражни гаджетами не лише клітор, а й інші ерогенні зони. Тестуй, які типи стимуляції та на яких зонах, з якою інтенсивністю найшвидше наближають тебе до оргазму. Не соромся привносити цей досвід у секс з коханим. Інтимна іграшка — не конкурент, вона ніби приправа до взаємодії з партнером.

Цікаво на тему: Інтимна косметичка: 9 засобів, які покращать якість сексу

Як вибрати першу інтимну іграшку?

3-Секс-іграшки

На мій погляд, першу інтимну іграшку краще купувати для себе. Сфокусуйся на власній чутливості, зрозумій індивідуальні відчуття. І лише потім переходь до парних експериментів. Але якщо тобі цікава саме взаємодія, можеш не прислухатися до цієї поради. А от наступні аспекти вибору розглянь уважніше.

Визначся з місцем стимуляції

Посилення насолоди з інтимною іграшкою може досягатись такими особливостями стимуляції:

3-Секс-іграшки-1

  1. Зовнішня. Один з найпопулярніших варіантів. Стимуляція клітора актуальна і під час мастурбації, і в парних іграх для посилення насолоди. З цим типом впливу дуже популярні кліторальні стимулятори на основі вібрації та ротатори, рух яких імітує оральні пестощі язиком. До речі, якщо не вдається отримати оргазм під час класичного проникнення, спробуй підібрати пози, в яких паралельно зможеш дражнити клітор іграшкою. Але враховуй, що якщо ти надто чутлива, сильна пряма взаємодія може викликати больові відчуття.
  2. Внутрішня. В першу чергу, звісно, на думку приходять класичні фалоімітатори. Але для першої інтимної іграшки є й більш стримані за дизайном варіанти, з цікавою тактильністю матеріалів. Такі інтимні іграшки стимулюють ніжку клітора. Особливо підійде тим, у кого вона близько до стінки піхви. До гаджетів з такою стимуляцією також можна віднести моделі пульсаторів, які імітують всередині рух партнера.
  3. Комбінована. Моделі, які мають і частину, що вводиться всередину, і частину, що зовнішньо стимулює клітор.

Рекомендовані EVA Blog товари:

01 Рекомендовані EVA Blog товари (633)

  1. Тихий водонепроникний вібратор Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint. Має не лише 12 варіантів вібрації, а й спеціальну кульку на кінчику, рух якої додає відтінків задоволенню.
  2. Анатомічний міні-вібратор So Divine Pearl Mini має й досить делікатні, й більш інтенсивні режими дії. Підійде як для внутрішньої стимуляції, так і для точкових ігор з іншими ерогенними зонами.
  3. Вібратор Satisfyer Hot Lover поєднує два види стимуляції. Має режим підігріву частини, що призначена для внутрішнього введення, що дає дуже реалістичний ефект.

Цікаво на тему: Як вибрати й користуватися інтимною змазкою

Вибери тип стимуляції

Інтимні іграшки можуть як фокусуватися на одному типі стимуляції, так і комбінувати їх для посилення оргазмів:

4-Секс-іграшки

  1. Вакуум. Часто це безконтактні секс-іграшки. Імітують всмоктування, з великою ймовірністю сподобаються тим, хто полюбляє оральні пестощі.
  2. Вібрація. Як для зовнішньої, так і для внутрішньої стимуляції. Іграшки нерідко мають керування через смартфон, можуть змінювати режими  інтенсивності.
  3. Проникнення. Можуть бути як класичні іграшки без електроніки (такі собі аналогові девайси), так і моделі з додатковими фішками, наприклад, з вібрацією та пульсацією.

Рекомендовані EVA Blog товари:

02 Рекомендовані EVA Blog товари (860)

  1. Кліторальний стимулятор Satisfyer Number One Air Pulse — досить бюджетна вакуумна інтимна іграшка для твоєї насолоди. Створена на основі технології Air-Pulse. Має 11 режимів інтенсивності.
  2. Вакуумний стимулятор Satisfyer Pro 2 Air Pulse досить тихий, можна використовувати у парних іграх. Безконтактний та водонепроникний.
  3. Вакуумний стимулятор So Divine Pearl Suction працює від батарейок. Дає приємні тактильні відчуття для ніжної та чутливої насолоди.

Цікаво на тему: 10 сексуальних ігор для сором’язливих

З’ясуй інтенсивність відчуттів

5-Секс-іграшки

Секс-іграшки можуть істотно відрізнятися інтенсивністю дії. Навіть в одного бренду різні моделі матимуть різну потужність впливу. Тож перш ніж робити замовлення, бажано визначитись з власною чутливістю. Наскільки сильною має бути дія, щоб тобі було приємно. Якщо купуєш інтимну іграшку вперше, краще візьми гаджет з кількома режимами, серед яких є і лайт варіант, і більш відчутний.

Цікаво на тему: Струменевий оргазм (сквірт): 5 фактів, про які ти не знала

Підбери розмір іграшки

6-Секс-іграшки

Ще один аспект, який може вплинути на вибір. Оскільки часом перша інтимна іграшка — це розсунення меж своєї сором’язливості, то компактні гаджети можуть бути більш привабливим варіантом.

Наприклад, досить популярними є віброкулі. Вони займають небагато місця, їх легко непомітно зберігати або навіть брати з собою у подорожі.

Рекомендовані EVA Blog товари:

03 Рекомендовані EVA Blog товари (375)

  1. Віброкуля So Divine Amour Rechargeable у формі помади. Досить тиха. Ідеальний варіант, якщо прагнеш зберегти у секреті свої розваги з інтимною іграшкою.
  2. Віброкуля Custom Bullets Skull має досить яскравий дизайн, швидку магнітну зарядку та 10 віброрежимів.

Цікаво на тему: Що таке рідкий вібратор і як він працює

Ще одним досить мінімалістичним та бюджетним способом розширити палітру насолоди під час мастурбації можуть стати вібратори на палець. Вони компактні, знову ж таки, зручні для поїздок та не привертають надмірної уваги.

Рекомендовані EVA Blog товари:

04 Рекомендовані EVA Blog товари (1126)

  1. Bijoux Indiscrets Better Than Your Ex з медичного силікону. Можна стимулювати на 7 режимах не лише клітор, а й інші чутливі зони.
  2. So Divine Stimulator Finger Vibrator приємний на дотик та дуже компактний. Зручно використовувати як в соло насолодах для жінок, так і для додавання різноманіття у відчуття при партнерському сексі.

Цікаво на тему: 6 правил, як правильно мастурбувати жінці

Визначся з текстурою та дизайном

10-Як-вибрати-першу-секс-іграшку

Тобі має бути приємно торкатися іграшки, щоб вже від кінчиків пальців запалювати насолоду. Дизайн — питання естетичного смаку, тож для кожної дівчини можуть бути свої фаворити. А для найбільш сором’язливих незвична форма — ще й спосіб уникнути конфузу, якщо хтось випадково знайде інтимний девайс.

До речі, одна з причин, чому в секс-іграшках варто звертати увагу на бренд, — це якість матеріалів. Виробники, що бережуть своє ім’я, вкладаються у технології, зацікавлені дбати про твоє здоров’я та використовувати не лише приємні на дотик, а й безпечні покриття.

Рекомендовані EVA Blog товари:

05 Рекомендовані EVA Blog товари (1108)

  1. Кліторальний Satisfyer Layons Sweet Treat для поціновувачок оральних пестощів. Приємні силіконові пелюстки, цікаві режими керування, досить потужний акумулятор.
  2. Популярний вакуумник Satisfyer Penguin, що має 11 режимів безконтактної стимуляції. Але частина дівчат зазначає, що для них він занадто інтенсивний.
  3. Вакуумний стимулятор Mia Rose Air Wave має 10 рівнів дії. Квіточка для твоєї квіточки. Матеріали — медичний силікон та ABS-пластик.

Цікаво на тему: Що таке жіноче лібідо та як його підвищити

Лайфхаки вибору інтимних іграшок

Основні критерії вибору розібрала. Поділюсь кількома загальними лайфхаками для жінок та дівчат при купівлі першої інтимної іграшки:

7-Секс-іграшки

  1. Якщо багато сумнівів — бери простішу модель з більш зрозумілими режимами та спокійнішим впливом, щоб не відлякати себе надмірною активністю гаджету. Перша іграшка має допомогти визначитись з пріорітетами, адже окрім як на практиці ніде не зрозумієш.
  2. Подивись огляди. Зараз багато секс-блогерів, плюс користувачі активно залишають відгуки в мережі. Звісно, чутливість у всіх різна, але якщо 7 з 10 написали, що іграшка діє як бронебійний молоток, то досить вірогідно, що так і на практиці виявиться.
  3. Визначся з бюджетом. Не обов’язково купувати одразу найдорожчу секс-іграшку. Можна взяти кілька бюджетніших варіантів з різними типами стимуляції, щоб порівняти враження.
  4. Якщо плануєш використовувати інтимну іграшку у душі, то вибирай моделі на магнітній зарядці, вони безпечніші у питанні водонепроникності.

Цікаво на тему: 10 незвичайних видів сексу, які ти не пробувала

Особливості використання секс-іграшок

І наостанок кілька важливих моментів використанні, щоб секс-іграшка приносила лише задоволення та оргазми, а не проблеми зі здоров’ям:

8-Секс-іграшки

  1. Пам’ятай про гігієну. Руки до та після використання інтимної іграшки треба помити.
  2. Для силіконових іграшок використовуй лубрикант на водній основі, адже змазка на силіконовій може зіпсувати девайс.
  3. Ніколи не юзай одну й ту ж іграшку для анального та вагінального проникнення. Пам’ятай, що мікрофлори цих місць не дружать.
  4. Очищуй після кожного використання. Силікон, неіржавіюча сталь, боросилікатне скло — це непористі матеріали, тож догляд за ними досить простий. Часто девайс достатньо помити з водою та антибактеріальним милом. Деякі моделі без електроніки можна навіть кип’ятити. Але, щоб інтимна іграшка довше тебе радувала, бажано все ж використовувати спеціальні засоби для очищення.
  5. Перед тим, як скласти іграшку у спеціальний мішечок для зберігання, ретельно просуши її.
  6. Якщо девайс з пористого матеріалу, використовуй його з презервативом.

9-Секс-іграшки

Цікаво на тему: Контрацепція для неї: жіночі презервативи та латексні серветки

Не соромся використовувати інтимні іграшки для отримання насолоди та оргазмів. Експериментуй, краще пізнавай своє тіло як під час мастурбації, так і в якісному партнерському сексі. Твоя радість від життя може в прямому сенсі бути у твоїх руках!

Читайте також:

21 Травня / 2024 Здоров'я

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *