Гороскоп на вересень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Літо вже прощається з нами, поступаючись дорогою осені. Що ж такого цікавенького підготував вересень для представників зодіакального кола? Відкриваючи завісу таємниці, хочеться сказати, що цей місяць стане для кожного знака Зодіаку прекрасним часом для переоцінки цінностей і підготовки до нових етапів у житті. Постійна експертка, астрологиня онлайн-журналу EVA Blog Василиса Яновскі (@vasilisa_astrology, t.me/vasilisagovorit), підготувала детальний гороскоп на вересень 2024, в якому розповість як прожити місяць із максимальною користю!

Основні тренди для всіх знаків Зодіаку 🌟

тренди для всіх знаків Зодіаку

Цей місяць астрологи та езотерики всього світу вже схарактеризували «Чорним вереснем», оскільки в ньому багато кризових точок, особливо в першій половині вересня. Адже це час, коли ми починаємо новий цикл обробки інформації та знань.

1-7 вересня — точка закипання Меркурія, а отже, процеси старту навчання, оформлення документів, комерційні угоди й укладення договорів краще відкласти на інший час, інакше справи такого характеру йтимуть складно або зовсім стоятимуть на місці. Не бажані також поїздки, оскільки вони можуть призвести до несподіваного результату.

3-6 вересня — особливо критична точка, — «чорна діра» для Терезів і Тельців як сонячних, так і асцендентних. Не п’ємо алкоголь, приділяємо підвищену увагу своєму здоров’ю, не одружуємося і не купуємо дорогих прикрас. 

Астролог Василиса Яновські

8 вересня — чудовий день для старту проєктів, особливо навчальних, переїздів, початку фінансового співробітництва, консультації у фахівців, які можуть допомогти вам вийти на новий рівень за допомогою унікальної системи або особливої методики.

18 вересня — місячне затемнення в Рибах сприяє спокійним і врівноваженим заняттям: йога, медитації подяки, очисні процедури.

22 вересня — Венера заходить у Терези: партнерство, інвестиції в красу, мистецтво, творчі проєкти, знайомства з людьми елітарного кола, зустріч доленосної людини.

Гороскоп для всіх знаків зодіака

23 вересня — Меркурій переходить у Діву. Це сприятливий час для старту навчання, оформлення документів, поїздок, бізнесу.

28 вересня — день Рівнодення гарний для дарування подарунків, ручної праці, кулінарії, частування солодощами своїх друзів і близьких.

26-30 вересня — Меркурій з’єднується з Кету — не рекомендується здійснювати бізнес-поїздки, починати лікування, переїжджати до іншого міста або країни, категорично не можна сперечатися і конфліктувати, концентруватися на переживаннях. 

Цікаво по темі: Як навчитися легше сприймати критику на свою адресу

Стихія Вогню, а особливо це стосується Левів і Стрільців, буде протягом цього місяця спалювати мости, що пов’язують із токсичним і болісним минулим. Але не варто хвилюватися, зовсім скоро після цього акту зачистки на горизонті замайорить яскраве і цікаве майбутнє, де ви, дорогі знаки Вогню, зможете проявити себе якнайкраще. Завдання піти звідти, де навколо один попіл і руїни, не чіпляючись навіть за спогади. Тоді Всесвіт точно прийде на допомогу в найрозкішнішому своєму обличчі й вам пощастить як нікому іншому! Навіть самі в це не зможете повірити.

Стихія Вогню

Знаки Землі будуть стурбовані переїздом на нове місце проживання, ремонтом, облаштуванням свого простору, і все це саме в той час, коли на вас звалиться неймовірна кількість роботи, до того ж такої, якій ви не захочете сказати «ні», настільки вигідними й привабливими здадуться контракти й замовлення. Не виключений варіант, що багато хто з вас використає свій задрімавший потенціал за призначенням і зробить квантовий стрибок у кар’єрі та професійній діяльності. 

Цікаво по темі: Що таке софт скіли і як їх розвивати, щоб досягти успіху

Представники стихії Води проявлять себе в незвичайному амплуа, до того ж так, що всі навколо впадуть від подиву. Когось і справді запросять брати участь у театральній постановці чи показі, а, можливо, все програється носінням уніформи — кухарі, стюардеси, працівники казино чи анімаційної команди. Вересень — місяць об’єднання з однодумцями та взаємодії з колективом, де вас дуже добре приймуть, попри різницю у віці чи соціальному статусі. 

водна стихія

Повітряні Знаки в буквальному сенсі рознесуть усіх недоброзичливців і тих, хто просто «дратує», вщент, увімкнувши всю свою майстерність красномовства, приховану до цього часу. Хоч би як намагалися вас вгамувати домашні та колеги — всі їхні спроби марні, а ви увійшли в такий раж, що зупинятися не маєте наміру. Хтось із вас в ультимативному тоні зажадає заслужені гонорари та бонуси, а хтось підвищить ціну на свої послуги втричі навіть для своїх. На вашому «каналі» йтиме настільки захопливе шоу, що так і захочеться сказати «Не перемикайтеся! Чекайте на продовження!»

Сприятливі дати для будь-яких починань: 8, 9, 10, 13, 16 (друга половина дня), 22, 23, 24, 28 вересня

Несприятливі дати для старту будь-яких справ: 1, 2, 6, 7, 11, 12, 17, 20, 21, 25, 26 вересня 

Instagram_02_Blog

♈️Овен

У фінансовій сфері все більш ніж прекрасно. А ось в особистих стосунках усе ж доведеться навести лад, створивши повну гармонію. 

Фінанси

_________________ 

Ніхто не зробить роботу, за яку ви з ентузіазмом візьметеся на початку місяця краще, ніж ви самі. Але для того, щоб довести розпочатий проєкт до амбітного надрезультату, вам доведеться вкласти чимало ресурсів — енергію і час, але цього у вас, Овни, хоч відбавляй. Ваша діяльність буде пов’язана з великою кількістю людей, ораторством, умінням заряджати публіку і віщати в маси, але щоб перемогти в чесному бою всіх конкурентів і зайняти провідне місце (читай — заробити набагато вище за ринок), вам доведеться працювати в парі з сильнішою людиною. А що, хіба такі бувають? 

Вересень разом із першим жовтим листям принесе вам упевненість у тому, що дива трапляються, і ви ввійдете в тривале і сильне ділове партнерство. Грошей буде не просто достатньо, їх буде дуже багато — пропорційно вашій праці та амбіціям. Ставте собі високі цілі, витратьтеся на розкішний гардероб та іміджеві речі, змініть стрижку на більш статусну — це принесе вам прибуток у вигляді грошей і потрібних контактів. 

Овен

Здоров’я

_________________

Зверніть увагу на грудну клітину та область обличчя — вони найбільш схильні до ризику (від дрібних подряпин до серйозних травм). Компенсувати та стелити соломку можна: процедури краси, татуювання, масажі для оздоровлення і формування чіткого овалу, а також агресивні пілінги

Продукти місяця — червоний перець Чилі та хрін.

Кохання

_________________

Зупиніться й подивіться на того, хто вже давно спостерігає за вами у куточку, а ви щоразу гордо проходите повз, завдаючи залицяльникові таємних мук. Висока ймовірність, що дружба, яка почалася в серпні з душевної розмови, плавно переросте в ділове співробітництво, а далі й у кохання. Самі не помітите як опинитеся в романтичних тенетах і потонете у вирі прекрасних очей. 

Для тих Овнів, хто вважав себе щасливою заміжньою парою, зірки прогнозують перевірки на міцність у стосунках із другою половинкою, які похитнуть вашу впевненість у непорушності союзу. Обережніше з різкими висловлюваннями й будьте пильними навіть із думками: й те, й інше може реалізуватися найнесподіванішим чином: нарікали на якість характеру партнера, але самі опинилися в ситуації, де проявили себе не найкращим чином. 

Не стійте на одному місці також ті, хто вільний, але готовий розглянути варіанти — знайомимося на пробіжці або велотреку. Головне — більше активності фізичної та романтичної: фліртуйте і вкотре давайте аванси очима! 

Сюрпризи

_________________

Знайомство, що відбулося зовсім нещодавно, приведе вас до найнесподіваніших змін у долі: переїзду або кардинальної зміни діяльності. 

Спіймати птаха удачі можна — 2, 4, 6, 7, 9, 11, 15, 18, 19, 23 і 26 вересня.

Цікаво по темі: 11 сильних каменів, які притягують гроші

♉️ Телець

У вересні на Тельців звалиться настільки багато роботи, що не залишиться часу і на себе. Не забувайте про життєвий баланс і потіште себе нарешті гарною косметикою, про яку так давно мріяли!

Фінанси

_________________

Якщо хтось і крутитиметься як в’юн на сковорідці, розриваючись між двома роботами та купою підробітків і замовлень, так це, безперечно, ви, дорогі Тельці. Ваше завдання на вересень — зорати своє і сусідське поле, адже ви звалите на себе таку кількість робочих завдань, що навіть ваш бос, який, як правило, не помічає ваших надзусиль, зверне на них увагу, виділивши вам наприкінці місяця премію та бонуси, на які ви аж ніяк не очікували. Це буде або похід у спа, або квитки на концерт, куди ви давно хотіли потрапити, але в будь-якому разі платити вам ні за те, ні за інше не доведеться. 

Більшу частину місяця багато хто з вас проведе в частих роз’їздах або просто поїде по роботі далеко на кілька тижнів. Але і тут доведеться крутитися і вирішувати фінансові питання на свою користь або на користь компанії, яку ви представляєте. 

Ті щасливчики, хто не обтяжений роботою, теж будуть у милі — на вас звалиться відповідальність за ремонт або перебудову вашого житла. Витрати в цій сфері виявляться чималими.

Телець

Здоров’я

_________________

Зірки рекомендують не затягувати з відвідуванням дерматолога і здати аналізи на алергічні реакції шкіри. Почніть вже нарешті пити цей горезвісний сік селери та пити достатньо води. Про походи в зал можна при вашій зайнятості поки забути.

Витратьте гроші на хорошу, якісну косметику і відвідайте естетиста — до кінця місяця матимете зовнішній вигляд на мільйон.

Кохання

_________________

Відгородившись від усіх, ви страждаєте від самотності, а на рідкісні вилазки з друзями вибираєтеся з гордим виглядом переможця, хоча вас, напевно, гризе нещодавно оновлений статус. Ви й не думали закінчувати стосунки, але так вийшло, що побачили в колишньому партнері якості, з якими ви далі не змогли змиритися: дріб’язковість, невміння слідувати чіткому плану і відсутність прагнення зростати фінансово. Ви не дізнаєтеся, що вам було сказано на прощання, оскільки одразу ж заблокували «минуле» і дали собі час попереживати. Але не тут-то було! 

На самотніх або, ще краще, в активному пошуку Тельців чекає їхній найкращий місяць, коли нові залицяльники траплятимуться всюди, а особливо актуальними будуть свіжі романтичні знайомства в соцмережах — невимушений флірт переросте в цікаву бесіду в реальності за столиком затишної кав’ярні. А для кого, для кого, але для вас особисте сприймається ясніше і насиченіше, якщо смачна їжа і запахи кави з корицею (особливо щочетверга) витають десь у повітрі. 

Сюрпризи

_________________

З 1 по 10 вересня на вас чекає знайомство в найнезвичайнішому місці, яке ви як декорацію свого ідеального життя й уявити не могли. 

Ловіть сприятливі дати — 3, 7, 8, 9, 15, 17, 19, 28, 29 вересня.

Цікаво по темі: Хто такі «люди годин» і «люди подій» і як зрозуміти, у якій ти команді

♊️ Близнюки

Цього місяця Близнюкам слід бути трохи уважнішими та сміливішими. Це стосується не тільки роботи, а й особистих стосунків. Не ігноруйте знаки долі, адже вони даватимуть вам підказки для вирішення особистісних проблем. 

Фінанси

_________________

Ви з ентузіазмом візьметеся за новий проєкт і заразите команду однодумців своєю ідеєю, для якої легко знайдете гроші, просто розповівши про неї за вечірньою бесідою на вихідних своєму давньому другові, старшому за вас за віком і соціальним становищем. Вам пощастить у партнерстві та фінансовому питанні, головним чином тому, що ви, Близнюки, часто не матеріалісти й про гроші, починаючи справу, не замислюєтеся. Для вас головне — натхнення і захопленість, робота в команді та нові знання. Ви візьметеся за роботу, навіть не підписавши контракту, але в результаті залишитеся тільки у виграші. 

Своїм цього місяця довіряти можна, а ось із комунальними службами слід бути напоготові — можуть нарахувати зайвого або двічі надіслати рахунок: будьте пильними. Також перераховуйте гроші уважно і з особливою ретельністю та не давайте в борг — можуть не повернути, а осад залишиться.

Близнюки

Здоров’я

_________________

Проведіть хоча б два-три дні на діджитальному детоксі, відмовившись від інтернету й телефону, а замість звичного й такого улюбленого вами залипання в потоках інформації, віддайте перевагу читанню на свіжому повітрі, адже саме органи зору у вас перебувають у групі ризику. 

Продукти місяця — морква, лохина та чорниця.

Кохання

_________________

Не наступити на одні й ті самі граблі в нових, тільки-но зав’язаних, причому зауважте, на ретроградному Меркурії, стосунках, ви, звісно, не можете. Не розуміючи того, що червоні прапорці на самому початку — це не карнавал, а справжнісінькі попередження, ви не бажаєте пригальмувати або слухати рідних і близьких. А знаки й сигнали про те, що придивитися уважніше до нової пасії все ж варто, сипатимуться на вас у величезній кількості. Але ви непохитні та вмикаєте стару пісню про головне, йдучи до подруги-таролога «давай зробимо розклад на ці стосунки». 

Причому частково ситуація червоних прапорців програється і в тих, хто живе в «гармонійній», як самі ви вважаєте, парі. Ваші кордони будуть грубо порушені, а інтереси не враховані. Місяць боротьби за існування в п’єсі під назвою «Кохання», нестикування думок і розбіжність у цінностях. Але є одна хороша новина для вільних Близнюків, відкритих до нових знайомств: середина вересня, жовте листя, парки та виставки — ось ваш чудовий антураж для зародження романтики. У першому осінньому місяці вже можна починати вибудовувати конект на дружбі та спілкуванні, як ви любите.

Сюрпризи

_________________

Вам надійде лист або посилка, де міститиметься помилка ваших даних, але все ж адресат, тобто ви, буде знайдений. А сюрпризи почнуться після отримання загадкової книги або запрошення на захід. 

Сприятливі дати — 3, 6, 8, 9, 15, 17, 18, 19, 22 і 28 вересня.

Цікаво по темі: Вікно Овертона: як змінювати своє поняття норми

♋️ Рак

Люди з минулого ніби змовилися: з’являються знову і знову у вашому житті. Одні стануть причиною відновлення любовних історій, а інші принесуть приємні звістки. Клопоту у вересні вам вистачатиме.

Фінанси

_________________

Ваш будинок або квартира немов розмовляють із вами, не даючи зітхнути спокійно, і вимагають усе нових і нових вкладень — «полагодь мене!», «поміняй мене!», «відреставруй мене!», «закінчи ремонт!». Ви тільки недавно влаштувалися на нову роботу або взяли додатковий проєкт, зрадівши своїм заробіткам, але не тут-то було. Домашні зовсім не хочуть вам допомагати по господарству і вкладати свої зусилля і гроші в дім, тому ця почесна місія знову дістається вам. Епопея тривалістю в кілька років, яку називають ремонтом, почнеться з банального зламання чайника або тостера, а потім доведеться міняти шпалери та перекладати плитку. 

Найщасливіші з вас, ті, у кого вистачило здорового глузду подбати про фінансову подушку останніми роками, нарешті накопичать на свою квартиру або ділянку землі. Витрат також потребуватимуть родичі як молоді, так і літні. А ви не зможете відмовити, навіть якщо ваш гаманець помітно полегшає. Не хвилюйтеся, наступного місяця ви заповните бюджет преміями та бонусами.

Рак

Здоров’я

_________________

Вам, безумовно, варто змінити свій режим праці та відпочинку, перестати страждати від хронічного недосипання і звернути увагу на органи малого таза. Хтось із вас захоче скинути зайву вагу і звернутися до дієтолога або піде на курси в школу нутриціології, мудрого харчування. Зірки сприяють таким змінам — вам буде легко втримати результат і зрозуміти свої помилки в минулому. 

Продукти місяця — томати та базилік у своєму найкращому поєднанні.

Кохання

_________________

На горизонті знову замаячать стосунки з колишніми, причому відразу з кількома. Потрібно мати особливу «удачу», щоб потрапити в любовний трикутник із тими, з ким уже, здавалося, розлучилися назавжди. Але ви «намагаєтеся» надати психологічну підтримку тим, хто вас неодноразово підвів, і отримуєте… нетривіальний результат у вашій практиці романтичних стосунків: є шанс, що з колишнім шанувальником або шлюбним партнером, усе ж таки зійдетеся, але ненадовго. А ви й не претендуєте цього разу на вічне кохання, а хочете лише потішити самолюбство, тому, роздаючи шанси, головне — не обманюйте себе й усвідомлюйте свої справжні наміри. Місяць, загалом для любовних стосунків, буде конфліктним, тому всі троє в трикутнику в результаті не знайдуть бажаної гармонії. 

Якщо ви вільні від стосунків, але хочете познайомитися для легкості й теплого спілкування, вибирайтеся з офісу або своєї робочої рутини в розважальні заклади або місця, де люди шанують знання: курси, бібліотеки, книжкові крамниці та тематичні заходи. Там, прогнозують зірки, ви цілком можете зустріти цікаву людину. 

Сюрпризи

_________________

Здивуванням для Раків стане людина з минулого, яка з’явилася немов із нізвідки й від пропозиції якої ви не зможете відмовитися. 

Дати для починань — 2, 5, 6, 8, 12, 14, 17, 19, 22, 26, 27 і 30 вересня.

Цікаво по темі: Що таке відкриті стосунки та чи підходять вони вам?

♌️ Лев

Припиняйте постійно витрачати свої сили, час і фінанси на інших людей (навіть близьких). Краще нарешті зайнятися собою і своїм здоров’ям. 

Фінанси

_________________

Кому-кому, а вам, дорогі Леви, не звикати брати на себе відповідальність і тягар фінансових зобов’язань, тільки цього разу і те, і інше буде не вашим, а ваших партнерів або найближчих родичів, які знову потрапили в складну ситуацію або просто випливли нові борги й кредити. Вашим близьким варто тільки натякнути про свої неприємності з фінансами та скорчити кислу фізіономію, як ви з вашим добрим серцем тут як тут — уже і по засіках поскребли, і гроші з усіх рахунків зняли. Зірки попереджають не піддаватися на слізливі провокації сім’ї та друзів, а уважніше подивитися на їхні справжні мотиви. 

Вересень — не той період часу, коли варто брати кредити, давати в борг, робити дорогі покупки, якщо вони не стосуються вашого здоров’я, і звалювати на себе роботу, прибуток від якої ви свідомо готові віддати комусь іншому. Виграє той, хто все до копійки готовий витрачати на себе і то, притримавши апетити: не забувайте про фінансову подушку і раціональні витрати.

Лев

Здоров’я

_________________

Сприятливий період для того, щоб зайнятися своїм здоров’ям майже професійно. Здорове харчування, відмова від шкідливих продуктів назавжди, перехід на більш екологічне споживання, наприклад, заміна засобів для догляду за собою та побутової хімії на засоби з натуральним складом.

Якщо ви хотіли позбутися алергій — це і буде найкращим способом. Вам не подобається ваша вага — худніть на шикарних для вас аспектах з користю і на здоров’я. 

Продукти місяця — морська капуста і риба.

Кохання

_________________

Вам не вдасться склеїти розбиту вазу стосунків, а партнер немов перевіряє ваше терпіння на міцність. Але якщо ви обоє хочете зберегти ваш союз надовго, вам не обійтися без допомоги третьої особи — психолога або консультанта з сімейних питань. Щойно ви вступите на стежку війни, ваша друга половинка не захоче йти на компроміси, почне розпалювати конфлікт, як одразу дасть знати про себе ваше фінансове становище і здоров’я, яке почне хитатися. 

На вас чекає приємний сюрприз з боку людини, про ніжні почуття якої ви б і не подумали ніколи. Причому не має значення те, скільки вам років або ваш сімейний стан. Хто хоче, той завжди знайде шляхи для реалізації своїх цілей. Романтичний градус підвищений, але, на жаль, зовсім не з тим партнером, кого ви бачите із собою поруч. А даремно! Нинішні стосунки не вирізняються міцністю, а ось звернути увагу на перспективного залицяльника було б розумно. 

Вільні Леви вдаряться у всі тяжкі в пошуках пригод і зачарують так багато сердець, що й думати забудуть про свої справжні, початкові мотиви «скрасити самотній вечір» і, увійшовши в азарт, поставляться до флірту немов до спорту.  

Сюрпризи

_________________

Ваш колишній начальник здивує вас добротою і співчуттям і допоможе вибратися зі слизької ситуації, в якій ви відмовитеся не зі своєї вини. 

Дні удачі — 1, 6, 8, 10, 13, 17, 18, 28, 29 і 30 вересня.

Цікаво по темі: Щоденні звички успішних жінок, які змогли реалізувати свої мрії

♍️ Діва

Не бійтеся фінансових витрат цього місяця, особливо на благі справи. Адже гроші будуть до вас повертатися в більшій кількості. Змініть імідж, прикупіть стильні аксесуари, приділіть час собі та… будьте готові зануритися з головою в романтичні стосунки.

Фінанси

_________________

Якщо ви хочете когось облагодіяти, зробіть це по-особливому, якщо до вас звернеться по допомогу близький родич, якому фінанси знадобляться для здоров’я. Не відмовляєте, адже що більше ви витрачаєте на благодійність цього місяця, то більше грошей до вас приходить у вигляді заробітку, бонусів, нових проєктів і подарунків. Щойно ви віддаєте, ваш гаманець або/та рахунок одразу ж поповнюється на пристойну суму. 

Комусь із вас доведеться переїжджати вже на початку місяця, а комусь міняти автомобіль або купувати комп’ютер. Але будуть і такі щасливчики, хто займеться всім і відразу. Витратитися доведеться на оформлення документів або навчання того, до чого ви давно прагнули. Змінити імідж, додавши елітні й дорогі аксесуари теж буде доречно: магічним чином це поліпшить ваш добробут. 

Діва

Здоров’я

_________________

У групі ризику нервова система і судини, Рекомендація від зірок: сходити на кілька сеансів розслаблювального масажу, частіше бувати на природі та купити додому аромалампу або зволожувач повітря, куди можна додати кілька крапель екстракту лаванди або вербени. 

Продукти місяця — часникова олія та розмарин.

Кохання

_________________

Для вас немає перешкод, коли справа стосується пошуку відповідного за вашими непростими критеріями партнера. Саме цим і займатиметься більшість із вас, Діви. Одні прагматично і розважливо шукатимуть партнера для себе, а інші й зовсім стануть свахою для близького друга. І те, і інше увінчається успіхом уже в другій декаді місяця. 

Дівам зірки обіцяють багато нових романтичних знайомств, а одне з них буде таким, що навіть вам виявиться складно не піддатися спокусі та знайти компроміс зі своєю совістю. Мабуть, почуття, що знову спалахнуло, не дасть вам спати ночами, хоча романтичні мрії й не властиві вам так, як, наприклад, представникам знаків водної стихії. Але, саме з ними вас й зведе доля і серцебиття ваше почастішає не на жарт. Дехто з вас познайомиться просто біля води, а може, на морській прогулянці, інші ж вступлять у фазу другого медового місяця зі своїм давнім і надійним партнером, хоча це й станеться, найімовірніше, після сварки. 

Сюрпризи

_________________

Вам варто зазирнути на чай до сусідів, адже саме там на вас і чекає цікаве знайомство чи бесіда з людиною, яка переверне ваше життя або ви його. 

Сприятливі дати — 2, 4, 5, 7, 8, 15, 17, 19, 21, 24, 27, 29 і 30 вересня.

Цікаво по темі: Підкори свій Еверест: дієві поради, як реалізувати свою мрію

♎️️ Терези

У фінансовій сфері Терезів чекають приємні та успішні зміни, чого не скажеш про особисте життя. Імовірність стати героєм Санта Барбари у реальному житті дуже і дуже висока. Головне — ухвалити правильне рішення і не наламати ще більше дров.

Фінанси

______________

Звільнення від боргових зобов’язань і нове джерело доходу, яке поки що не сформувалося належним чином, але вже йде до вас прямо в руки — це те, що чекає на вас у фінансовій сфері протягом вересня місяця. Може бути в тягар ваша робота і ви захочете її поміняти без зволікань. У вас це з успіхом вийде якнайкраще. Якщо ви складете резюме за допомогою штучного інтелекту і розмістите його на профільних сайтах, то з легкістю знайдете собі кілька вигідних пропозицій по роботі, навіть вище за ваші найсміливіші очікування. Зірки рекомендують приймати те, де великий і дружний колектив, а не те, де вища зарплата. 

Ті з вас, хто активно торгує на біржі або займається продажем нерухомості, можуть досягти успіху в цих сферах, а деякі щасливчики навіть придбають власне житло. Місяць сприятливий для того, щоб зробити перший внесок і вкласти фінанси в проєкт, що будується, або закласти першу цеглу на ділянці землі.

Терези

Здоров’я

______________

Найкращим рішенням для вас стане придбання путівки до санаторію або вихідних до спа-комплексу, де процедури будуть спрямовані на відновлення душевно-тілесного балансу. Також буде не зайвим зайнятися станом волосся та пройти цикл профілактичних вітамінних ін’єкцій для густоти шевелюри. 

Налягайте на продукти багаті компонентами групи В та феритному — крупи та печінку. 

Кохання

______________

Для одиноких Терезів буде корисним піти на тренінг особистісного зростання або пройти ступінь НЛП — висока ймовірність доленосної зустрічі саме в цих колах, серед однодумців. Також можна познайомитися через соцмережі або нових знайомих. 

Ті з вас, хто вже перебуває у відносинах, незалежно від офіційного статусу, можуть потрапити під підозру та зіткнутися з ревнощами партнера. Скільки б ви не виправдовувалися, але у вашу невинність не вірять, дістають вас підозрілістю та деспотизмом, яких ви раніше не помічали у своїй другій половинці. Тут ще до кінця місяця і колишні пасії з’являться на горизонті: чи ви дізнаєтеся про їхні успіхи, чи хтось із них попросить вашої допомоги у важливій справі. Одним словом, не відвернутися від ситуації, яка все більше і більше нагадує бразильський серіал, де режисер сам заплутався в лініях героїв.

Сюрпризи

______________

Вам доведеться дізнатися таємницю, про яку мовчав ваш давній знайомий і ця таємниця шокує вас. 

Вдалі дати — 4, 7, 9, 12, 13, 18, 19, 22, 26, 29 та 30 вересня.

Цікаво по темі: 10 каменів, які притягують кохання

♏️ Скорпіон

Цього місяця вдача на вашому боці. Запаморочливий успіх на роботі стане винагородою за вашу працю і прагнення досягти своєї мети. Але не забувайте про відпочинок. Потрібно набратися сил, щоби розібратися у всіх любовних інтригах.

Фінанси

______________

Цього місяця ви зірвете джекпот і проявите себе як справжній професіонал в колективі, куди, швидше за все, прийшли зовсім нещодавно. Вас поважатимуть колеги та начальство, а також ваші домашні, особливо ті, хто скептично ставився до виду діяльності, який, на їхню думку, вам не підходить, не принесе очікуваного прибутку, буде для вас складним, ви не витримаєте конкуренції та напруженого графіка. Але ви ж, як ніхто інший, вмієте діяти в умовах тотальної кризи й плутанини, і мало того саме в подібних умовах й робите собі карколомну кар’єру, у якої є лише один мінус — всі навколо починають заздрити та вважати, що всі плюшки ви отримуєте несправедливо. Однак очевидним є той факт, що ви ні перед чим не зупиняєтеся задля досягнення своєї мети та досягаєте неймовірних результатів, навіть коли в прямому розумінні валитеся з ніг, багато працюєте, не звертаючи уваги на втому. 

Місяць принесе вам справжній зліт і додасть фінансів у гаманець та так, що ви зможете дозволити собі якісний відпочинок та дороге брендове пальто, на яке давно заглядалися у вітрині розкішного бутика. 

Скорпіон

Здоров’я

______________

Основними зонами ризику у вересні стануть голова та ступні. Купуйте зручне взуття або придбайте ортопедичну устілку, особливо якщо ви багато на ногах. Також поставте собі в щоденну рутину довгі та повільні прогулянки на свіжому повітрі, де мозок насичуватиметься киснем, а очі красою осіннього листя. Пийте більше води та не перевантажуйте себе зайвим стресом, тоді й головний біль обійде вас стороною.

Продукт місяця — малина. 

Кохання

______________

Вам і не снилося, що претендентів на ваше серце така величезна кількість! І, о, здивування! — більшість із них працюють з вами на одній роботі або живуть по сусідству. Один із залицяльників вам точно відкриється і ви відчуєте свою відповідальність за його бідне серце, переповнення романтичними очікуваннями. Ви вмієте побачити справжню глибину почуттів іншої людини та знайти потрібні слова навіть тоді, коли вам доведеться відмовити людині. І цей раз не стане винятком. Хтось із вас на довершення до цієї драми, де ви є основним персонажем, отримає пропозицію сходити до РАГСу, яка хоч і буде вам втішна, але станеться дуже не вчасно. 

Відносини у вільних Скорпіонів можуть цього місяця скластися з Овнами, Терезами та Близнюками, з якими ви ймовірно познайомитеся на вечірці чи концерті улюбленого гурту. Бажаєте особистого щастя? Сміливо купуйте квиток та сяйте у яскравому образі!

Сюрпризи

______________

Здивуванням стане щось матеріальне, що ви отримаєте в подарунок від свого начальника або старшої, шановної вами людини

Дні удачі — 1, 4, 6, 7, 9, 11, 13, 16, 18, 22, 27 та 28 вересня.

Цікаво по темі:  Як вибрати палетку тіней за знаком Зодіаку

♐️ Стрілець

Відкривайте гаманець ширше — гроші так його і поповнюватимуть. Цього місяця ніхто не зможе встояти перед вашою чарівністю, тому, Стрільці, обов’язково скористайтеся цим моментом, щоб знайти собі другу половинку. 

Фінанси

______________

Ваш гаманець, рахунок та капітал зв’язків збільшуються у геометричній прогресії, а замовлення та заявки ви ледве встигаєте обробляти. Вам хочеться все розподілити рівномірно і розкласти завдання в порядку черговості, але ви влаштовані інакше: ваша кипуча енергія та розум дослідника не дають сидіти на місці й ви беретеся за все, що приносить гроші та прибуток на перспективу. На тих Стрільців, хто пов’язаний із публічною діяльністю, сценою чи медіапроєктами, чекатиме справжня слава, перші ознаки якої ви якраз відчуєте вже у вересні. 

Проєкти, за які ви візьметеся, принесуть величезний прибуток. Торгівля, комерція, все, що пов’язане з темою закордону та видання друкованої продукції, особливої системи знань — все це дасть вам гроші та шану. Справи, які розпочаті 8-10 вересня, — найперспективніші на майбутнє. Наприкінці місяця багато хто з вас або змінить роботу, або почне і дуже успішно новий проєкт, пов’язаний з торгівлею. 

Стрілець

Здоров’я

______________

Ви захочете перетворитися і змінити імідж або нарешті здійсните героїчний похід до дантиста, результатом чого стане нова посмішка. Відмінний час для встановлення брекетів або відвідування майстра перманенту, а також роботи з особистим тренером. Зверніть увагу на поставу та роботу з м’язами кора та рук. 

Продукти місяця — ківі та зелені яблука.

Кохання

______________

Вам на все байдуже, Стрільці, ви гордо йдете по життю, своїй квартирі та робочому простору, вражаючи своєю чарівністю всіх наповал. А в цей час про вас мріє хтось доброзичливий і скромний, хто цілком міг би вам сподобатися і змусити ваше серце битися частіше. Як не дивно, ви, особливо ті, хто цілодобово зайнятий роботою чи особистісним зростанням, не помічаєте відвертих знаків уваги таємного шанувальника і знову не залишаєте шансу своєму особистому щастю. Зірки радять вам придивитися до старих друзів, можливо, ваших клієнтів, колег, з ким у вас склалися інтелектуально-дружні стосунки, а також до нових знайомих, особливо до тих, хто живе за кордоном або нещодавно повернувся з далекої подорожі. 

Ті Стрільці, хто давно і серйозно перебувають у любовному союзі, випробовуватимуть на міцність своїх партнерів і ставитимуть їм надто складні завдання, вимагатимуть підвищеної уваги до своєї персони. Вам так і хочеться домогтися змін будь-яким чином, адже рутина — це точно не ваше. 

Сюрпризи

______________

Ви познайомитеся з доленосною людиною у поїздці або на інтернет-конференції, де у вас зав’яжеться невимушений діалог. Саме ця людина і сприятиме вашому подальшому успіху. 

Сприятливі дати — 4, 8, 9, 14, 16, 18, 19, 24, 27, 29 та 30 вересня.

Цікаво по темі: Як дізнатися свій аркан за датою народження?

♑️ Козоріг

Потіште себе у вересні приємними покупками, розпрощайтеся зі шкідливими звичками та налаштуйтеся на романтичний лад. Хоч і висока ймовірність посваритися з другою половинкою, намагайтеся уникнути конфлікту і натомість влаштувати вечерю при свічках. Вкрай важливо цього місяця зберігати спокій і підходити до вирішення проблем із “холодною головою“.

Фінанси

______________

Звільнення від нудної та набридлої роботи, виплата останнього платежу за кредитом або лізингом, зміна начальника або рокіровкання в колективі — все це вплине на фінансове становище та на ваші сталеві нерви.

Намагайтеся цього місяця ні з ким не скандалити, інакше відразу ж прилетить штраф, коли розумієте всю безглуздість ситуації. Але ж ви самі облажалися і платити доведеться. Ви не захочете переходити в інший департамент і оплачувати вічний ремонт будинку, збунтуєтеся і вперше в житті відмовтеся брати на себе додаткові зобов’язання, а гроші, які заробили і які завжди водяться, ви вирішите витратити на себе. 

Сприятливо цього місяця робити дорогі покупки, навіть купити квартиру, що багато хто з вас з успіхом і зробить, але тільки з умовою, якщо ви самі професійно займаєтеся нерухомістю або у вас є перевірений рієлтор. Особливо вдало купувати житло за кордоном та вкладатися у тривалі інвестиції.

Козоріг

Здоров’я

______________

Зірки радять пропити детокс-коктейлі, зав’язати зі шкідливими звичками, навіть якщо це електронна сигарета та взяти невелику тижневу аскезу від солодкого. Печінка та легені вимагають очищення та оновлення, також у групі ризику слизова оболонка очей, тому не нехтуйте правилами відпочинку від екрана комп’ютера та телефону. 

Продукти місяця — житній хліб та оливкова олія.

Кохання

______________

Відмовтеся заздалегідь від спокуси, яка наздожене вас на початку вересня і буде зовсім несподіваною та… чудовим. Відмовтеся, інакше, безперечно, потрапите в пастку любовного трикутника, постраждаєте кілька місяців, не оберете нікого і залишитеся ні з чим. Хоча, чому ж? Залишаєтеся з розбитим серцем. Ви ж чесні та прямолінійні, не у ваших правилах вести подвійну гру та викручуватися. 

Ті ж із вас, хто вже перебуває у стосунках, виводитимуть партнера ревнощами та влаштовуватимуть сцени через родичів з боку вашої пасії. Але в цьому союзі вас надто цінують і люблять для того, щоб піддаватися на такі «незначні» провокації та чіплятися до слів-докорів, які, треба сказати, ллються з вас потоком. Будьте і ви розумнішими — влаштуйте романтичний вікенд удвох або зробіть коханій людині царський подарунок у вигляді незабутніх вражень: вечеря при свічках або фотосесія в тематичних костюмах. Вас обов’язково гідно оцінять і зроблять широкий жест у відповідь. 

Для одиноких Козорогів найкращим місцем для знайомств буде… робота, як це не дивно. Тому якщо ви не працюєте, то ось вам і мотивація швидше виправити це прикре непорозуміння. 

Сюрпризи

______________

Ваше бажання здійсниться легше, ніж ви думали, а сприяти цьому буде найближча ваша людина. 

Дні удачі — 2, 4, 5, 7, 9, 16, 18, 19, 23, 26, 28, 29 та 30 вересня.

Цікаво по темі: 8 цікавих фільмів про геніальних жінок

♒️ Водолій

Вересень стане місяцем благодійності, тому сміливо допомагайте тим, хто цього так потребує. Всесвіт все бачить і неодмінно вам віддячить. Будьте готові до крутих поворотів долі та хейту, але ви, Водолії, зможете вийти сухими з води. 

Фінанси

______________

Коли до вас приходять ваші друзі, то і двері вашого будинку, і ваш гаманець незмінно відчиняються навстіж. У вересні зірки гарантують вам безліч приємних витрат на близьких людей, на свята та подарунки, а ще ви комусь просто допоможете грошима, бачачи тяжке становище людини, навіть якщо вас про це не проситимуть. Місяць щедрості та благодійності для вас, Водолії. Не скупіться і сміливо віддавайте, а вам незабаром віддячить хтось зі знайомих, з ким ви не особливо і дружите, знайде для вас цікаву, творчу роботу або допоможе перейти в іншу структуру, кампанію, чим ви будете надзвичайно задоволені. Не забудьте віддячити вашому другу, краще матеріальним подарунком, хоч і невеликим. 

Рекомендація цього місяця оновити гаджети, продавши ті, які у вашому розумінні вже давно застаріли. Гарний час для купівлі побутової техніки та пристроїв для автомобіля або кухні. 

Водолій

Здоров’я

______________

Не займайтеся напруженим і травмонебезпечним спортом, зробіть перерву й уважно поставтеся до своїх залікованих діагнозів, які можуть випливти цього місяця на поверхню. Особливо це стосується старих травм. Не відкладайте потім те, що хоч трохи вас турбує, усувайте причину, а не результат. 

Продукт місяця — жовтий болгарський перець або… оксамитовий сезон у Болгарії.

Кохання

______________

Коли на вашому небосхилі засяє нова і дуже приваблива для вас зірка кохання, ви виявите, що не надто й противитеся серйозним, стабільним стосункам та шлюбу зокрема.

Вам бракує хоробрості озвучити свої почуття людині, з якою ви тільки-но познайомилися, але ви й не поспішайте говорити категоричне «ні», самі себе розгойдуючи на емоційних гойдалках, не усвідомлюючи нових і дуже палких почуттів. Вам здаватиметься, що ви нарешті зустріли свою справжню другу половинку і це вже точно назавжди, але зазвичай у такому любовному пориві ви зовсім ігноруєте свою непостійну вдачу і темперамент своєї натури, що легко захоплюється. Не приймайте швидко важливих рішень, навіть коли здається, що все ідеально. Подумайте і зважте, пошукайте серед приятелів Стрільця і йдіть до нього за мудрою порадою. 

Для тих, хто вже знайшов своє щастя і живе в парі, настане час другого медового місяця, коли почуття загостряться і наринуть з новою силою, а для цього вам лише потрібно на кілька днів залишитися тільки вдвох, відключившись від зовнішнього світу. І тоді такого запалу вистачить надовго, до наступного року точно. 

Знайомитись краще на курсах іноземних мов, у книгарні або отримуючи посилку поштою. 

Сюрпризи

______________

На вас накинуться з хейтом і звинуваченнями люди з найближчого оточення, це збентежить вас, але в результаті зіграє тільки на руку: про вашу послугу, продукт або про вас як про особистість нарешті дізнається ваша потенційна аудиторія. 

Найкращі дні місяця — 3, 4, 8, 14, 18, 27 та 28 вересня.

Цікаво по темі: Позитивні афірмації на кожен день для жінок

♓️ Риби

Від ситуації “Все пропало” до стабільності лише один крок. Не хвилюйтеся передчасно, адже все складається саме так, як має бути. Причому на вашу користь. Попри деякі складнощі у фінансовій та особистій сфері, вам все ж таки вдасться утримати баланс і отримати тільки користь. 

Фінанси

______________

Хто вам сказав, що якщо ви звільняєтеся з роботи або у вас стає менше замовлень, то це вже ситуація «все пропало»? Звісно ж, ні! Одні двері у вас цього місяця точно зачиняться, але, безперечно, відкриються другі — джерело доходу, яке ви вважали постійним і непорушним, піде в небуття і ви залишитеся на якийсь час у незнанні що робити далі. Але тут якраз і відчиняться другі, треба сказати, надійніші двері. Вам і працювати особливо не доведеться, навіть якщо ви зараз зовсім на мілини, а ось переїзд та витрати на облаштування вам гарантовані. Але витрачати ви, любі Риби, не будете свої гроші. 

Цілий місяць ви часто отримуєте в руки або на особистий рахунок фінанси, але витрачаєте їх не тільки на себе, а на щось спільне: офіс, команду, сім’ю, побут. Попереджати вас про те, що не варто цього місяця давати гроші в борг, інакше не повернуть — марно, адже серце у вас добре і м’яке, але все ж таки раптом хоч у когось із вас є крапелька раціональності Діви чи Козорога. Вам, до речі, дуже пощастить у колаборації із представниками цих знаків. 

Риби

Здоров’я

______________

Як би вам не хотілося уникнути занять спортом, але все ж таки доведеться їх відвідувати: хтось із друзів або подарує вам абонемент, або вмовить скласти йому компанію по акції «удвох дешевше». А ви й раді піти назустріч. Вибирайте спокійні заняття з пілатесу або розтяжки, оскільки в групі ризику знаходиться ваш тиск. У вересні буде правильним рішенням почати ходити в спа або лазню, дотримуючись б’юті ритуалів. 

Продукти місяця — вся зелень і особливо кінза та петрушка.

Кохання

______________

Вас запросять у гості, а потім — у романтичну поїздку, а потім запропонують залишитися… назавжди. Цього місяця у Риб настануть великі зміни в особистому житті, причому характер цих змін може бути різним: від вступу в офіційний шлюб до розриву відносин назавжди. Висока ймовірність зіткнення з плітками та хейтом з боку близьких родичів чи колишніх колег, які критикуватимуть ваше найкраще життя чи ваш вибір партнера. 

Ті, хто перебуває у стосунках, повільно, але впевнено пливтимуть за течією і займатимуться разом зі своєю другою половинкою лише побутовими питаннями. Витрати цього місяця будуть спрямовані на дітей або дрібний ремонт і тут вам допоможе ваш обранець. Ви станете ще ближче, долаючи труднощі та намагаючись разом вирішити проблему когось із найближчого оточення, хто постійно потрапляє в одні й ті ж самі безглузді ситуації. До кінця місяця вас потішать дорогим подарунком, який буде з вами цілий рік: можливо, це навчання чи членство у клубі. У будь-якому випадку виявите сердечність та подяку.

Сюрпризи

______________

Коли ви відмовитеся робити ще одну спробу в безнадійній справі допомогти тому, хто сам її не надто просить, тут все і вирішиться несподіваним чином і без вашої участі. 

Дні удачі — 4, 7, 9, 16, 19, 27, 29 та 30 вересня.

Ось таким непростим і водночас багатообіцяльним буде вересень для кожного знаку Зодіаку! Скористайтеся підказками зірок, щоб отримати максимум користі для себе та зайняти своє місце під сонцем! 

Не забудьте поділитися гороскопом із подругою та поставити вподобайку ❤️

 

Читайте також:

26 Серпня / 2024 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *