Гороскоп на липень 2024 року для всіх знаків Зодіаку

Липень на горизонті, а це означає, що настав час дізнатися, які сюрпризи підготували зірки в цьому місяці. Наша постійна експертка, астрологиня Василиса Яновскі (@vasilisa_astrology, t.me/vasilisagovorit), підготувала детальний липневий гороскоп на 2024 рік для всіх знаків Зодіаку! Швидше готуйте улюблений чай, влаштовуйтеся зручніше, вибирайте своє сузір’я і дізнавайтеся, які сюрпризи підготував вам Всесвіт.

Основні тренди для всіх знаків Зодіаку 🌟

1-Гороскоп-на-липень-2024

1-2 липня – сприятливий період для початку творчих проєктів, занять йогою та медитацій.

3 липня – Супермісяць або Оленячий Місяць: не робимо прибирання в будинку та офісі, не йдемо до лікаря і не здійснюємо медичні маніпуляції, позичати теж не варто.

4-9 липня – тут, навпаки, віддаємо борги, погоджуємо візити до перукаря, змінюємо імідж кардинально, а ось від проєктів, що зависли, відмовляємося.

Астролог Василиса Яновські

10 липня – сідаємо на дієту і беремо аскезу, рвемо токсичні відносини назавжди.

11-16 липня – беремо нові замовлення та клієнтів, щоб їх у поточному році побільшало та робимо милі подарунки близьким.

17 липня – Молодий місяць у Раку дає нам потужну інтуїцію і загострює сімейні питання: дізнаємося таємниці, самі того не бажаючи, просимо прийняти нас у коло однодумців, миримося з тими, хто був з вами у сварці та робимо магічні ритуали на зміцнення сім’ї.

2-Гороскоп-на-липень-2024

11-22 липня – розворот Венери дає повернення людей з минулого та можливість відновитися на роботі й навіть обійняти нову, вищу посаду.

23-30 липня – час усамітнення та навчання, час для того, щоб зайнятися своїм здоров’ям, підписувати контракти та договори.

31 липня – Місяць входить на знак Козорога: вибудовуємо чіткий план на серпень, закриваємо сумлінно поточні справи.

Цікаво на тему: Підкори свій Еверест: дієві поради, як реалізувати свою мрію

Сприятливі дні у липні: 7, 9, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 19, 20, 21.

Несприятливі дні: 3, 6, 8, 10, 15, 18, 22, 24, 25.

Молодий місяць і Повний місяць – дні невдалі для будь-яких починань і прийняття важливих рішень.

3-Гороскоп-на-липень-2024

Знаки Вогню цього місяця будуть буквально приречені на успіх у будь-якому починанні, якої б сфери чи напряму це не стосувалося. Причому успіх не потрібно буде примушувати прийти якимись особливими діями чи способами: ворота на щастя відчиняться магічним чином. Але будьте обережні, заздрісники та недоброзичливці не сплять, а смакують подробиці вашого неймовірного везіння. Не засмучуйтесь через них! Завдяки хейтерам і пліткарям зростає ваша популярність та дивіденди як у готівковому, так і в особистому житті!

Представники Земної стихії опиняться перед непростим вибором, що вплине на найближчі п’ять років життя, а саме переїзд в іншу країну за вашою другою половинкою або близьким другом, родичем. Причиною переїзду на нову локацію стане вигідна грошова пропозиція по роботі. Але, попри значні перспективи, ваше серце прив’язане до рідних місць, а ви ніяк не хочете залишати зону комфорту. Вже в червні доведеться ухвалити рішення, з яким далі тягнути неможливо.

Цікаво на тему: Що таке софт скіли і як їх розвивати, щоб досягти успіху

Повітряні знаки зіткнуться зі складними обставинами, де вони виявлять свої головні якості – легкість на підйом та вміння перемикатися, зриватися з місця з одним рюкзаком та мчати назустріч пригодам, увімкнувши весь свій драйв. У червні ваше життя зміниться кардинально саме завдяки вашій легковажності, але насправді це станеться через небажання бачити труднощі та, як результат, подолання їх одним махом. Вам будуть аплодувати стоячи й ви будете неймовірно пишатися собою і своїми сміливими вчинками.

Instagram_02_Blog

Знаки, що належать до Водяної стихії, скажуть рішуче «ні» обридлій роботі, осоружним стосункам і набридлим місцям, а хтось попрощається з невтішним діагнозом і зайвою вагою, взявши нарешті своє здоров’я та турботу про тіло у свої руки. Вас чекає місяць кардинальних змін у сімейному житті та родинних стосунках. Цілком можливо, навіть зміниться склад сім’ї, поповнившись кимось, хто приїде здалеку або, навпаки, брат, сестра, хтось із рідні молодший тепер житиме з вами під одним дахом.

Цікаво на тему: 9 бьюті-обіцянок своєму тілу

♈️ Овен

Цього місяця ви будете на коні! Фінанси, здоров’я кохання – все схоплено. Але тільки не сильно захоплюйтеся фліртом … Його точно не оцінить ваша друга половинка.

Фінанси

_________________

Не сподіватися ні на кого й пахати, не покладаючи рук, – це ваш девіз на найближчий місяць. Особливо характерний він буде у першій декаді липня, коли доведеться дійсно заробляти на хліб насущний у поті чола й у працях. Період хороший для тих, хто вважає себе Овном у квадраті й не зупиняється ні перед чим на шляху фінансового успіху.

Зірки радять брати участь у змаганнях, тендерах та будь-яких справедливих поділах майна – все це принесе вам чималий прибуток. Витрати на відпустку чи транспортний засіб також дуже ймовірні. Це зменшить товщину вашого гаманця та баланс на банківському рахунку, але зробить ваше життя набагато щасливішим. Ніщо не тішить вас так сильно, як досягнення та спостереження за прикрою усмішкою тих, хто ще вчора похвалявся своїми вдалими угодами та покупками. Тепер ви точно на коні – красиві багаті та успішні!

4-Гороскоп-на-липень-2024

Здоров’я

_________________

Зверніть увагу на нирки та селезінку, відрегулюйте водний режим, замовте дистилятор для води та здайте аналізи на мікроелементи. Буде не зайвим почати пити трав’яний «коктейль» від набряків, що не має протипоказань: чай з ромашки та ведмежих вушок натще з ранку. Зовнішній вигляд і самопочуття покращаться, знову ж таки, на заздрість злостивцям, що дивуються, скільки ж ви витрачаєте на своє здоров’я та доглядові процедури.

Продукт місяця – детокс-чай з додаванням шипшини.

Кохання

_________________

Нудьгувати на самоті, дорогі Овни, вам точно не доведеться цього спекотного місяця літа. У вашому активі буде кілька залицяльників, а деякі значно перевершуватимуть вас за віком. Як би сильно ви не трималися, але вже в другій декаді липня, хоч ви й давали собі слово не зв’язуватися з «віковими» шанувальниками, ви все ж таки не витримаєте і дасте собі волю, звернувши свої погляди на одного з них, на найнаполегливішого і… заможного. До кінця місяця вас роздирають протиріччя про правильність вашого вчинку, але вагаєтеся ви недовго – подарунки та розкішні ресторани змінюють один одного, не даючи вам думати про себе в негативному ключі.

Для сімейних Овнів все складається ще яскравіше: друга половинка ревнує і не просто так – ви даєте привід, фліртуючи відчайдушно з тим, хто живе по сусідству чи старим другом. Ви не зможете зупинитися. Знайомитися з таким внутрішнім вайбом, як ви розумієте, можна скрізь – вас помітять і гідно оцінять.

Сюрпризи

_________________

Несподіванкою місяця стане великий виграш чи бонус, на який ви не розраховували. Вдалі дні – 6, 8, 9, 12, 17, 22, 24, 29 липня.

Цікаво на тему: Як відповідати на недоречні питання, щоб їх більше не ставили

♉️ Телець

Цього місяця варто взяти під суворий контроль свої фінанси й трохи більше часу приділити догляду за тілом.

Фінанси

_________________

Порада місяця від зірок: не марнуйте гроші, особливо в бутиках та інтернет-магазинах, скуповуючи іміджеві речі, зовсім не придатні до повсякденного життя. Обмеження та грошові аскези – ось ваша фінансова навігація на липень місяць. Ті запаси, які у вас є, в першій декаді будуть поступово витрачатися, але ви опинитеся перед вибором: оплатити дороге навчання, поїздку до батьків, або накупити все ж таки собі ефектних речей у гардероб для того, щоб справити враження на оточуючих. І в цьому буде раціональне зерно, оскільки вам необхідно буде влаштовуватися на роботу в солідну компанію або велике підприємство, де зустрічають саме по одягу.

5-Гороскоп-на-липень-2024

Здоров’я

_________________

Коліна, ступні, а також зона стегон можуть вимагати підвищеної уваги. Купуйте зручне ортопедичне взуття та скомпенсуйте складний аспект, який може вплинути на здоров’я цих зон. Запишіться на масаж ніг або зробіть обгортання – процедури корисні для фігури та додають відчуття турботи про своє тіло, підвищуючи самооцінку.

Продукт місяця – червоний гострий перець.

Кохання

_________________

Попри те, що у вашій голові відбувається сумбур, а думки зайняті робочими та фінансовими питаннями, відмовляти собі в насолодах ви не маєте наміру, адже у вашому полі є людина, яка розділяє ваші погляди та інтереси, давно зітхає у ваш бік. Цього везунчика ви й потішите своєю приємною посмішкою і погодьтеся нарешті вибратися в кінотеатр або на скеледром. Динамічне побачення може перерости в бажання повторити його, бачитися частіше і частіше, а до кінця місяця ви взагалі зрозумієте, що почуття взаємні й можна з’їхатися і почати вести спільний побут.

Разом готувати та регулярно отримувати подарунки – що може бути романтичнішим для Тельця? Ті, хто давно і міцно в парі, чекайте змін настрою ваших коханих, адже їм цього місяця знадобиться ваша підтримка. Хтось може змінити сферу діяльності або тимчасово залишитися без роботи, а вам доведеться втішати та заспокоювати, розповідати, що все буде добре, хоча внутрішньо ви самі будете в паніці від перспективи економити на своїх бажаннях.

Сюрпризи

_________________

Ви познайомитеся з людиною вашої мрії або тим, хто стане вашим добрим другом на довгі роки. Ловіть дні удачі – 1, 4, 6, 12, 18, 19, 28 та 30 липня.

Цікаво на тему: Як і навіщо робити компліменти чоловікам?

♊️ Близнюки

Липень – чудовий час для того, щоб розставити все на свої місця у сфері фінансів та кохання. І ще обов’язково перегляньте своє харчування, щоб уникнути небажаних проблем зі здоров’ям.

Фінанси

_________________

На вас чекає один із найважливіших періодів у сфері грошей: тут і здобуття фінансової незалежності, і набуття своєї давньої мрії, ніби закриваєте давній гештальт і вирушаєте назустріч долі (можливо, покупка справді буде пов’язана з подорожами), і виплата солідного гонорару за якісно виконану роботу, та ділову пропозицію про співпрацю, від якої ви не зможете відмовитися.

На свою мрію, до речі, ви витратите набагато менше грошей, ніж планували: вам допоможе друг ваших батьків або старших родичів, підказавши, де можна заощадити або надати вам пристойну знижку на потрібний вам товар чи послугу. Користуйтеся поки є можливість, адже гроші вам скоро знадобляться на переїзд в іншу квартиру чи навіть місто. Також протягом місяця періодично виникатимуть дрібні витрати то там, то тут, в основному з побутових та господарських питань, але ви й тут викрутитеся: хтось зі знайомих прийде на допомогу і платити вам якихось великих сум не доведеться.

6-Гороскоп-на-липень-2024

Здоров’я

_________________

Не займайтеся руйнуванням свого здоров’я та відмовтеся від нерегулярного хаотичного не зовсім здорового харчування, віддаючи перевагу свіжій зелені та овочам, замінивши хлібобулочні вироби на цілозернові крекери та галети. Якщо не прислухаєтеся до поради зірок, вам забезпечено похід до лікаря та читання нотацій від бабусі чи мами. Завітати до стоматолога і зробити санацію ротової порожнини теж буде не зайвим.

Продукти місяця – м’ята та базилік.

Кохання

_________________

Всі віки підкорені такому прекрасному почуттю, як любов і ви, Близнюки, відчуєте це на собі як ніхто інший. Багато хто з вас цього місяця вийде із тривалих стосунків, поставивши крапку в поточному союзі раз, але не назавжди (на те ви й мінливе повітря), а хтось до того ще й почне новий роман, особливо це стосується тих представників знака, хто вважає, що вже відшуміли всі пристрасті та вік надто для них солідний. Ви перші, хто потрапить у любовну халепу, де ви гратимете провідну роль і послужите яблуком розбрату у вже давно збитій дружній компанії. Багато хто вважає, що ви маєте навмисно інтригуєте, але ні – ви самі не зрозумієте, як навколо вас закрутяться любовні вихори. Знайомитись у липні найкраще у кафе чи інтернеті, але не виключений варіант, що вам буквально під руку підвернеться новий знайомий, який просто помилився адресою.

Для тих, хто вже зустрів своє кохання і не збирається розходитися, друга половинка відкриється з несподіваного боку і ви дізнаєтеся про такі якості партнера, що перегляньте ваші стосунки кардинально.

Сюрпризи

_________________

Вам пощастить виграти приз, лотерею або опинитися в потрібному місці в потрібний час в останній момент. Вам особливо щастить – 2, 5, 6, 7, 10, 11, 18, 19, 28 і 29 липня.

Цікаво на тему: Синдром відмінниці: чому не варто бути гарною дівчинкою?

♋️ Рак

Фінансова нестабільність і непередбачені витрати можуть трохи зіпсувати настрій. Але це все піде на другий план після нових корисних знайомств та приємних сюрпризів з боку близьких людей.

Фінанси

_________________

Вам доведеться, милі Раки, неабияк постаратися для того, щоб заробити цього місяця гроші на відпустку і нове екіпірування, пов’язане з вашим хобі. Або у вас на горизонті з’явиться щось, що стане вашим новим захопленням та інтересом, але дуже вдарить по кишені. Багато хто з вас погодиться на роботу, на яку не планували йти, а причиною цього стане бажання закрити фінансові питання якнайшвидше. Це будуть ті питання, які по-чесному не дають вам спокійно жити вже кілька місяців.

Швидше за все, ваша робота буде не надто бажана через людину, під чиїм початком вам доведеться працювати. Ви не хочете впадати в залежність і приймати нав’язливі залицяння, ніби ви щось повинні довести – чи свою прихильність до справи, чи до самої людини.

Витрати можливі на автомобіль або побутову техніку, дрібний ремонт та ремонт садового інвентарю батьків. Подарунки цього місяця даруєте швидше ви, ніж вам, але всі вони будуть мати корисний характер і не відрізнятимуться скромним бюджетом.

7-Гороскоп-на-липень-2024

Здоров’я

_________________

У вашому полі з’явиться людина, яка веде здоровий спосіб життя, з якою ви швидко потоваришуєте і не помітите самі, як залишите всі погані звички, киньте курити та почнете відвідувати зал або заведете собі активне хобі. Зірки рекомендують розпочати займатися спортом та зміцнити імунітет.

Продукт місяця – баклажан у будь-якому вигляді. Особливо запечений із зеленими травами та оливковою олією.

Кохання

_________________

Як би ви не демонстрували свою байдужість колишнім залицяльникам, але до одного з «команди» доходить довго і не зрозуміло. Пороги оббиваються і неприступна фортеця вашого серця тримає в облозі всі можливі способи: запевнення, подарунки, сюрпризи та пристрасні жести. Зрештою, ви перестанете дратуватися і звернете свій погляд на того, хто дійсно по вуха у вас закоханий. Але відразу після першого побачення зрозумієте, що припустилися помилки й продовження не бажаєте. Це якраз той випадок, коли прикра дрібниця може відіграти ключову роль і зруйнувати все те, що було ретельно збудовано і трималося на фундаменті бонусів та переваг кандидата, коли сама людина не зовсім відповідає вашому смаку. Знайомитись найкраще в гостях чи там, де купують їжу – ферма, ринок, супермаркет.

Сімейні Раки вислуховуватимуть від своїх партнерів закиди з приводу того, що занадто зациклюються на рутинних питаннях, часто сидять вдома та отримають недвозначні натяки на те, що непогано було б урізноманітнити сімейне життя, наприклад, походами в цікаві та людні місця.

Сюрпризи

_________________

Ваша друга половинка або найкращий друг зроблять вам сюрприз, запропонувавши вирушити в спонтанну подорож, де ви переживете справжню пригоду. Вдалі дати – 3, 5, 7, 9, 12, 13, 19, 21, 23, 25 липня

Цікаво на тему: 7 ідей, як цікаво провести вихідні у місті

♌️ Лев

Наберіться терпіння, адже цього місяця воно вам точно знадобиться. Також не зайвим буде додати у відносини трохи романтики й все ж таки розпрощатися з тією шкідливою звичкою, якої так давно хотіли позбутися.

Фінанси

_________________

Тільки розгребли свої грошові проблеми, допомогли родичам, їм же купили подарунки, сплатили походи до лікарів, як тут прийшов ваш дорогоцінний партнер із «діагнозом: за що не візьмуся, нічого не виходить, а плани руйнуються». У момент, коли ви вже й не проти відпочити, побалувати себе фінансово, партнерові раптом потрібна термінова психологічна підтримка та впевненість у завтрашньому дні. Поруч із Левами часто виявляються партнери слабші за них у всіх відносинах і цей місяць виявить найслабші якості другої половинки, що заважають заробляти гроші.

Леви, так, до вас тягнуться не тільки через вашу сонячну щедрість, почуття гумору і бажання всім влаштувати свято, але ще й тому, що з вами фінансово стабільно: ви ніколи не дозволите собі опуститися на рівень нижче в доході, особливо, якщо ви там уже були. У липні у ваших партнерів чи батьків може суттєво скоротитися заробіток і вам доведеться допомагати грошима та психологічно. Найкраще відразу сплатіть сеанси терапії зі спеціалістом для близьких, щоб зберегти своє ментальне здоров’я.

8-Гороскоп-на-липень-2024

Здоров’я

_________________

У липні багатьом з вас вдасться сісти на дієту і кинути одну зі шкідливих звичок, що довго докучають вам: куріння, пізній відхід до сну, алкоголь, солодке. Ви знайдете свою методику балансу роботи та відпочинку, про яку раніше й не підозрювали. Причиною тому буде ваш морально-психологічний стан, що неабияк похитнувся, внаслідок тривалого стресу або процесу лікування кісткової або зубної системи, яке все ніяк не закінчувалося.

Продукти місяця – шпинат, рукола, морква та всі темні ягоди.

Кохання

_________________

На особистому фоні у вас киплять пристрасті, а їх, як не дивно, розпалює ваша кохана людина, влаштовуючи вам сцени ревнощів і нескінченно бажаючий вас контролювати. Ви складно балансуєте між будинком і роботою, тим самим розпалюючи напруження у відносинах.

Рекомендація від зірок: більше часу приділяти романтиці, додавши в рутину вашої пари милі традиції та ритуали, щоб постійно відчувати себе у піднесеному та свіжому стані закоханості, окриленості. У когось із вас настільки добре вдасться вибудувати заново минулі або трохи згаслі любовні стосунки, що цілком ймовірна незапланована вагітність.

Багато хто з вас отримає освідчення в коханні або пропозицію переїхати в іншу країну від свого партнера. Варто погоджуватися і кувати залізо поки що гаряче – слухайте своє серце, адже в глибині душі вам теж давно хочеться змінити обстановку та перейти на інший рівень стосунків.

Знайомитись краще в місцях відпочинку або там, де шумлять та грають діти. Якщо у вас немає дітей, але є племінники або сини друзів – зводьте їх погуляти, там і познайомитеся з цікавою людиною.

Сюрпризи

_________________

У середині місяця на вас лавиною зваляться клієнти та замовлення, заявки та пропозиції про співпрацю.

Дні удачі – 1, 8, 9, 11, 14, 17, 19, 27, 28 червня.

Цікаво на тему: Позитивні афірмації на кожен день для жінок

♍️ Діва

Фортуна на вашому боці, обов’язково скористайтесь моментом! У любовних стосунках також не вдасться уникнути приємних сюрпризів. Насолоджуйтесь шикарними подарунками долі – цього місяця все для вас, Діви.

Фінанси

_________________

У боротьбі за фінансову незалежність цього місяця для вас хороший єдиний, не характерний для вашого знаку зодіаку спосіб – плисти за течією, не старатися і не намагатися слідувати побудованим планом. Хочете грошей – розслабтеся, отримуйте задоволення від життя та фінанси витрачайте на задоволення: гарне вбрання, пара дорогого взуття, похід у фешенебельний ресторан, розкішний відпочинок, похід на дискотеку чи концерт, але обов’язково з позначкою «vip». Все у вашому житті увійде у впевнене і фінансово зростаюче русло, якщо ви підете цим нехитрим порадам.

Хтось із вас навіть звільниться цього місяця з роботи та захоче зменшити професійні обороти, але це теж буде вам на благо. У результаті знайдете або розумний баланс у звичній сфері діяльності, або зміните її, знайшовши несподівано справу свого життя. Про витрати на повсякденне життя вам дбати за довгі роки не доведеться – їх відтепер візьме на себе хтось інший, гідно оцінивши ваші високооплачувані навички та таланти. Вам залишається лише пожинати плоди та спочивати на лаврах.

9-Гороскоп-на-липень-2024

Здоров’я

_________________

В цілому, зірковий прогноз для вашого здоров’я дуже сприятливий і вам необхідно лише дотримуватися того курсу, який ви взяли минулого місяця: не переїдати й дотримуватися водного режиму. До речі, найкращим рішенням для підтримки бадьорості та свіжості стане покупка абонемента до басейну або, якщо вам це по кишені, поїздка на море, озеро, океан.

Продукти місяця – фруктові смузі, диня та малина.

Кохання

_________________

Вам, дорогі, педантичні Діви, просто неймовірно пощастить зустріти цього місяця людину, яка переверне ваше уявлення про кохання з ніг на голову, змусивши серце битися частіше. Ви не зможете встояти перед почуттями, що нахлинули, навіть включивши всю свою раціональність і правильність: настільки яскравими та самобутніми виявиться відчуття поряд з тим, хто надовго увійде у ваше життя. Це буде, можливо, не нове знайомство, а людина з минулого, на яку ви й не думали звертати увагу як на партнера, а сприймали лише як друга чи клієнта, колегу по роботі.

Для деяких з вас також буде корисним привітати старих приятелів або однокласників з Днем народження і заразом дізнатися, як у них справи та сімейний стан. Одному з них ваша увага явно буде доречною і ви отримаєте запрошення на обід чи кіно. Не ігноруйте, а довіртеся долі й ви про це точно не пошкодуєте.

Сімейні Діви, будьте насторожі, оскільки висока ймовірність опинитися в любовному трикутнику і мучитися непростим вибором цілий місяць, так нічого не вирішивши. Приділіть більше уваги гармонізації стосунків із нинішнім партнером, якщо хочете ці стосунки зберегти.

Сюрпризи

_________________

Ви несподівано отримаєте від життя два шикарні подарунки: нові стосунки та розкішну цінну прикрасу, або солідну суму на її придбання. Успіх особливо сильний – 3, 4, 6, 8, 10, 11, 19, 23, 29 липня.

Цікаво на тему: Перше побачення: на що звернути увагу

♎️ Терези

Ох, вже ці любовні інтрижки, які не даватимуть вам спокою… Терези, можливо, саме цього місяця ви зможете налагодити особисте життя. Не проґавте цей шанс!

Фінанси

_________________

Не варто звалювати на себе всі обов’язки вдома та на роботі, думаючи, що так ви заробите найбільше. На жаль, ні.

Єдине, що ви в результаті отримаєте, крім високої оплати своєї праці, – витрати на своє здоров’я та усвідомлення, що вам час відпочити на заслужені бонуси. Керівництво вас цінує і без того, що ви занадто стараєтесь, а ось домашні без вас навряд чи впораються з ремонтом або переїздом. На це знадобляться гроші, і ці сфери стануть основною статтею ваших витрат. Так само гроші можуть несподівано знадобитися для того, щоб виручити зі складної та затяжної кризи дорослу дитину чи друга, молодшу за вас подругу. Вас і просити не будуть, але, побачивши труднощі близької людини, ви обов’язково включитеся у вирішення її проблем. Потім через якийсь час отримаєте чудову віддачу від світу – вам вже дуже скоро знадобиться допомога в деякому процесі отримання або оформлення документів і вам допоможе новий знайомий, причому абсолютно безкоштовно. Ви не тільки заощадите пристойну суму, але й дивним чином подвоїте дохід, помінявши за допомогою, знову ж таки, нового приятеля місце роботи, але те, про яке і не могли мріяти раніше.

10-Гороскоп-на-липень-2024

Здоров’я

_________________

Цього місяця зірки рекомендують вам звернути увагу на легені та шкіру – частіше бувайте на повітрі, провітрюйте приміщення, в якому проводите багато часу, введіть у свій режим дихальні практики або цигун, по можливості придбайте озонатор повітря для спальні та зволожувальну маску для обличчя.

Продукт місяця – селера.

Кохання

_________________

Ви будете здивовані тим, в який любовний вир потрапите цього місяця – і колишні, ніби змовилися й почали писати в один день, і нинішні хлопці теж активізувалися не на жарт. Відчайдушно запрошують на побачення, в кіно, театр, ресторани, навіть колеги по роботі, від яких ви не очікували такої сміливості, і ті дивляться на вас з особливим інтересом і роблять спроби зблизитися.

Знайомства, для одиноких Терезів підстерігають їх на вечірках і на корпоративах: не втрачайте можливість розважитися і влаштувати своє особисте життя, адже ви цього місяця просто виблискуєте привабливістю і ваша харизма діє на оточуючих магічним чином.

У тих же Терезів, хто вже зустрів кохання свого життя, стосунки можуть злегка охолонути, адже так завжди буває, коли ми надто зайняті собою та своїми досягненнями, забуваючи про потреби партнера, у тому числі й романтичні. Прояв уваги до своєї другої половинки наповнить ваш союз новими емоціями та враженнями. Але на цей раз увага має бути виключно з вашого боку.

Сюрпризи

_________________

Як ніхто інший, ви не любите несподівані сюрпризи, але липень буде дуже багатий на них: і неочікуваний приїзд родичів, і безглузде знайомство, і робота, на якій ви почуваєтеся новачком.

Сприятливі дні – 4, 7, 8, 12, 17, 19, 29 липня.

Цікаво на тему: Як адаптуватися в новому колективі

♏️ Скорпіон

Почніть втілювати в реальність всі ваші плани, адже липень – найкращий місяць для реалізації задуманого.

Фінанси

_________________

Починайте вкладати гроші, які відкладали на довгоочікувану відпустку або на те, щоби переїхати в житло з кращими умовами. Це найвдаліший місяць для того, щоб купити житло, навіть якщо у вас ледве є на найменший перший внесок. Зірки кажуть вам: головне – це намір, а далі весь всесвіт сприятиме тому, щоб у вас вийшло бажане.

У вашому житті будуть позитивні зміни у фінансовому плані, якщо ви незважаючи на те, що вас відмовляють близькі люди, все ж таки зважитеся на підписання контракту за кордоном або в іноземній фірмі, займетеся трейдингом або вкладете гроші у будівництво свого власного житла. Через рік-другий ваші сьогоднішні дії дадуть плоди.

Також місяць сприятливий для закриття минулих боргів, що обтяжують: вам прийде несподіваний прибуток у вигляді бонусу або додаткового замовлення, не замислюйтесь – закрийте свої фінансові зобов’язання та перегорніть цю сторінку. Середина місяця дуже вдала для укладання робочих договорів.

11-Гороскоп-на-липень-2024

Здоров’я

_________________

Підвищена увага до слизової та підшлункової – вам на користь підуть обмеження в харчуванні, особливо прибрати жирну та солону їжу з раціону, витратитись на детокс програми, посидіти на фруктових та овочевих дієтах, налягати на продукти з вітамінами А та С.

А паличкою-виручалочкою, що допомагає підтримувати баланс, стане ананас.

Кохання

_________________

Віддайте всі романтичні «борги», виконавши довгі обіцянки. Згадайте, кому ви натякали на побачення чи спільну поїздку, погодьтеся нарешті піти на виставку з другом, з яким могло б бути трохи більше, ніж дружба. Ви знаходитесь у невизначеності й самі не розумієте чого хочете – пристрасті чи стабільності у стосунках. Весь місяць вам докучають муки вибору: у вас вперше так багато опцій та кандидатів на ваше серце і всі дуже гідні.

Хтось із вас, Скорпіони, отримає кілька пропозицій з’їхатися, жити разом і навіть узаконити стосунки й знову треба буде ухвалювати рішення. Одним словом, емоційна гойдалка, з якої дуже складно вибратися. Але пан випадок все розставить на свої місця: цікаве знайомство в барі, куди ви в роздумах зайдете випити келих і послухати музику, дасть вам розуміння того, куди рухатися далі в любовній сфері.

Ті з вас, хто вже перебуває в парі, теж шукатимуть відповіді, а чи по дорозі вам із вашим партнером, чи не розходяться ваші цілі. І, як у кіно, випадкова розмова з незнайомцем закінчиться кардинальною зміною життєвих пріоритетів.

Сюрпризи

_________________

Вас здивує та потішить пропозиція по роботі десь далеко від дому, але за щедру винагороду та отримання бажаної посади одночасно. Ви, швидше за все, погодитеся.

Успіх особливо сильний – 1, 4, 7, 12, 15, 17, 19, 22 липня.

Цікаво на тему: Як дізнатися свій аркан за датою народження?

♐️ Стрілець

Попри незаплановані фінансові витрати, у вас все ж таки знайдуться кошти, щоб потішити себе приємними обновками та б’юті-процедурами.

Фінанси

_________________

Весь липень вкрай сприятливий у вирішенні фінансових питань на майбутнє, хоча на початку місяця станеться ситуація, яка вимагатиме пристойних витрат і на короткий час порушить ваші плани: доведеться купувати зовсім інше, не те, на що розраховували. Але саме ця ситуація в результаті принесе вам приголомшливий прибуток. Висока ймовірність зірвати великий куш, виграти в лотерею, продати за дорого свою геніальну ідею, реструктуризувати схему доходів, модернізувати наявний продукт інтелектуальної власності або отримати спадщину, страховку, бонус, на який ви не розраховували.

Липень – місяць великих покупок по-стрільцівськи: ювелірні прикраси, годинники, закордонні поїздки та статусні речі, а також дороге та престижне навчання. Ви набудете або вам подарують те, про що давно мріяли й будете насолоджуватися моментом. А це означає, що ви відразу проявите щедрість до інших і почнете дарувати подарунки рідним і друзям, хоча вони будуть трішечки виходити за ваш бюджет. Але ж Стрілець та «бюджет» – це два несумісні поняття, тому все гаразд. Продовжуйте бути улюбленцями долі.

12-Гороскоп-на-липень-2024

Здоров’я

_________________

У вас вийде потрапити на прийом до лікаря, який з успіхом позбавить вас алергії або застарілих проблем зі шкірою. Прийом обійдеться в круглу суму, але й ефект перевершить сам себе, подарувавши вам порцію здоров’я та додаткову впевненість. Липень спрямований на доглядові процедури для красивої зовнішності з блиском та шиком, щоб стати ще помітнішим.

Продукт місяця – грейпфрут.

Кохання

_________________

Цього місяця ви заново закохаєтеся або вже майже колишнього, або у свого справжнього партнера заново. Поїздка або спільний вікенд допоможе освіжити почуття, а для деяких навіть вибратися з кризи, де не допоможуть психологи та поради друзів. Ви відкриєте один одного заново і ніби повернетеся в ті часи, коли все тільки починалося і було наповнене романтизмом і ідеалізацією.

Хтось із вас, хто ще не знайшов другу половинку або нещодавно розлучився з партнером, до божевілля закохається в людину мудрішу і старшу за себе. Роман буде розвиватися швидко, як це зазвичай у вас буває. Ви відчуєте себе в човні, що плавно пливе за течією спокійної річки. Можливо, це саме те, що ви так довго шукали? Зірки пропонують знайомитись там, де купують друковану продукцію або проводять тематичні майстер-класи.

Сюрпризи

_________________

Нове екзотичне хобі буквально увірветься у ваше життя і найприємніше – вам на нього вистачить грошей.

Дні успіху – 2, 6, 8, 15, 16, 19, 21, 23, 27 липня.

Цікаво на тему: 11 сильних каменів, які притягують гроші

♑️ Козоріг

Козороги – справжні улюбленці долі! Цього місяця успіх супроводжуватиме у всіх справах та починаннях. Не бійтеся змін, навіть в особистому житті. Все піде вам лише на користь!

Фінанси

_________________

Кому по-справжньому щастить із грошима цього літнього місяця, то це Козерогам. По-перше, на вас чекає підвищення на роботі, навіть якщо ви цього не прагнете, по-друге, вам віддадуть борги ті, про кого ви вже й думати забули, а по-третє, вас не просто переслідуватиме успіх у фінансових питаннях, чим би ви не займалися і в якій би сфері не працювали, але ви ще й заражатимете цим успіхом усіх, хто вас оточує.

Ви вперше дозволите собі добре витратитися на відпочинок та власні бажання без докорів совісті й це принесе вам хвилю удачі! Так, Козероги, варто балувати себе частіше, купувати собі хоч іноді те, що дійсно хочеться, не шкодувати на релаксові процедури, на ту розкішну сумочку на вітрині, повз яку ви стільки разів проходили, і життя заграє новими фарбами, подарувавши фінансові та професійні можливості.

У середині місяця можуть виникнути непередбачені витрати на ремонт гаджета чи покупку нового. І навіть тут спрацює правило “ні в чому не відмовляти й купувати найкраще”. Тож дійте сміливіше!

13-Гороскоп-на-липень-2024

Здоров’я

_________________

Готуйте гроші на гігієнічне чищення зубів або чистку шкіри обличчя у найдорожчого фахівця. Але фокус у тому, що вирішивши питання з зубами та обличчям, результат вам настільки сподобається, що ви вирішите не зупинятися на досягнутому і заплануєте встановлення вінірів або ін’єкційні процедури для покращення зовнішності та омолодження. Зірки сприяють вашому рішенню.

Продукт місяця – літній коктейль із сезонних фруктів для сяйва шкіри та настрою.

Кохання

_________________

Хто має рацію, а хто винен у тому, що стосунки в парі поступово перетворюються на рутину і більше не дають натхнення та енергії – ви чи ваш партнер? Саме в цьому вам і доведеться розібратися у липні. Навіть спільний відпочинок у мальовничому місці не додасть вогника, а тільки ще більше оголить та висвітлить проблеми непорозуміння у вашому союзі. Ви не згодні й з вами теж не згодні, вам складно пояснити, що у вас змінилися цілі та пріоритети в житті, тому що ви розумієте своїм раціональним розумом, що людина навпроти не має відношення до цих змін і взагалі-то жодного разу вас не підвела. Ви відчуваєте незручність за те, що вирвалися вперед у кар’єрі та можете дозволити собі вищий рівень життя, але тягнути на собі партнера або, тим більше відмовлятися від досягнень, отриманих такою наполегливою працею, ви не маєте наміру.

Для вільних Козорогів настане чудова фаза приємної самотності або, як модно говорити, «в активному пошуку». Ви не надто поспішатимете вступати в нові відносини, насолоджуючись свободою та рідкісними, але продуктивними побаченнями, більше схожими на ділову співбесіду. Саме у вашому стилі!

Сюрпризи

_________________

Ви отримаєте звістку від того, хто живе далеко і буде приголомшений тим, як, завдяки цьому незабаром зміниться ваше життя. Фортуна чатує на вас – 5, 6, 7, 10, 13, 19, 21, 22, 27 і 30 липня

Цікаво на тему: 7 переваг життя без стосунків

♒️ Водолій

Ох, і цікавим обіцяє бути місяць. Зміна роботи, бурхливий роман, здійснення бажань – хапайте за хвіст долю, Водолії!

Фінанси

_________________

Хто-хто, а ви, Водолії, як ніхто інший, зможете гідно оцінити великі гроші. Вони прийдуть до вас від творчості й будуть особливо приємні. Ви відразу ж вкладете їх у свій новий проєкт – інтернет-магазин або створення онлайн-платформи. Місяць сприятливий для таких починань, але з одним лише застереженням – необхідно робити будь-які фінансові вкладення в партнерстві з однодумцем. Цілком ймовірно, що їм виявиться новий знайомий, з яким вас поєднує загальне хобі.

Багато хто з вас без жалю залишить нудну і давно набридлу роботу, на якій ви й так, на вашу думку, занадто затрималися. Залишіть її ще й тому, що у вас відбувалися регулярні конфліктні ситуації з начальником, а ви вмієте тільки дружити, незважаючи на те, хто яку посаду обіймаєте. Ви намагалися згладити напругу або уникнути конфлікту, але замість того, щоб помітити ваші старання, вам лише знизили зарплатню і не стали навіть слухати вагомих аргументів на вашу користь. З роботою ви все вирішите різко в один день і тут же знайдеться інша – до душі. На вас, ніби практикуватиметься в чудових заклинаннях добрий чарівник.

До кінця місяця ви легко сплатите рахунки й у вас ще залишаться гроші на те, щоб влаштувати вечірку з друзями. Плюс в активі буде улюблена нова робота чи відкриття своєї справи.

14-Гороскоп-на-липень-2024

Здоров’я

_________________

Вам не варто запускати своє здоров’я та пускати на самоплив режим дня, інакше збій дадуть судинна та кровоносна системи. Зміцнюйте імунітет природними засобами, які можна взяти зі столу і не допускайте різких перепадів тиску. Переживання та відсутність руху (ходьба, плавання, хоча б прогулянки самокатом) можуть привести до лікаря. Приділяйте час перерахованим активностям і ваше тіло та мозок вам будуть вдячні.

Продукти місяця – кінза, петрушка, шпинат та куркума.

Кохання

_________________

Ви не встигнете схаменутися від недавнього розставання, яке пройшло досить болісно, ​​як для вас, так і для вашого партнера (до речі, спроби на зближення в майбутньому з його боку ще будуть), як тут у вас намітилися романтичні стосунки з колегою по роботі молодшим за вас, та ще й родичем ваших друзів. Одним словом, Водолії – такого заплутаного особистого життя, як у вас, цього місяця не буде ні в кого з усіх знаків зодіаку.

Безневинний флірт на вулиці або в кафе біля будинку обернеться неабияким інтересом з двох сторін і справжньою пристрастю, що розгорялася все сильніше, що раніше було для вас не характерно.

Якщо ви вже перебуваєте у відносинах, то зірки прогнозують вам пропозицію перевести їх на новий рівень, але ви, можливо, хоч і будете втішені, не захочете втрачати свою свободу. А ось глибоко одружені представники знака опиняться перед серйозним вибором, адже партнер попросить вас переїхати разом з ним в інше місто чи навіть країну, а вам, попри потяг до змін, цього разу нічого не захочеться міняти.

Сюрпризи

_________________

Здивуванням не буде кінця і краю протягом місяця: ваші бажання збуваються одне за одним і особливо у сфері фінансів. Дні успіху – 4, 8, 9, 11, 13, 14, 16, 18, 19, 22, 23, 27, 30 липня.

Цікаво на тему: Що таке інтуїція і як її розвивати?

♓️ Риби

Цього місяця фінанси просто розлітатимуться, але навіть не дивлячись на це, вам, Риби, вдасться поїхати на заслужений відпочинок. Не нехтуйте новими знайомствами, оскільки вони можуть виявитися дуже важливими для вас.

Фінанси

_________________

Порожній гаманець ще нікому не додавав ентузіазму, тим більше таким вразливим і мрійливим особам, як ви. На роботі затримують зарплату, а недбайливий родич просить про фінансову допомогу. Ви з вашим добрим і м’яким серцем не зможете йому відмовити та покриєте або витрати на лікування бідолахи, або сприятиме закриттю боргових зобов’язань.

У липні, незважаючи на ваші солідні витрати, все ж таки вдасться поїхати на відпочинок у гарну гірську країну на морському узбережжі й навіть вдасться витратити невелику суму на шопінг. Будьте на відпочинку у всеозброєнні, тому що ви можете познайомитися там з потрібними людьми, які будуть надалі сприяти вашому кар’єрному зростанню. Ви отримаєте цінний матеріальний подарунок від батьків або ваших керівників. Дякуйте гідно і теж щось подаруйте, нехай навіть і не таке дороге, але так ви запустите якийсь ланцюжок достатку навколо себе.

15-Гороскоп-на-липень-2024

Здоров’я

_________________

Вам доведеться повозитися із застарілими діагнозами, які знову випливуть назовні. Це можуть бути сфери шлунково-кишкового тракту або сечостатевої системи – те, що ви не долікували, те, чим кинули займатися на півдорозі, вважаючи питання вже вирішеним. Також зірки рекомендують звернути увагу на режим сну – якщо так пізно лягатимете відпочивати та за північ працювати за комп’ютером, ризикуєте почати носити окуляри.

Продукти місяця – ягоди у будь-якому вигляді.

Кохання

_________________

Перебравши всі можливі варіанти в особистому житті, ви не просто повернетеся до того, з ким добровільно розійшлися, вважаючи неперспективним, але й зрозумієте, що ця людина і є найкращою для вас. Той, хто опиниться поряд у критичній ситуації й займе основне місце у вашому серці. Кохання спалахне з новою силою і ви нарешті розглянете гідного кандидата, цього разу давши йому шанс, але поставивши конкретні умови, що потрібно зробити, подолати, який подвиг зробити, щоб бути з вами. Як не дивно, колись відкинута вами людина, забуде всі свої колишні образи, погодиться на ваші вимоги та ви повернете ситуацію в особистих відносинах на свою користь. Все дійсно буде інакше і новий виток дасть потужний стимул для професійного зростання вашого партнера.

Ті, хто вже зустрів своє кохання, зможуть подолати холод і нерозуміння, які виникли між вами останнім часом, а, можливо, ви вдвох навіть вирушите на терапію для пар, де кваліфікований фахівець вирішить усі ваші недомовки та дасть ключ до щасливих стосунків. Знайомитись самотнім Рибкам найкраще в липні в місцях відпочинку або просто поряд з водою: від прогулянки набережною до тренування в басейні.

Сюрпризи

_________________

Ви отримаєте запрошення на свято від малознайомих людей, але вам варто на нього погодитися навіть із ввічливості, оскільки цілий місяць висока ймовірність потрібних та статусних знайомств. Сприятливі дні – 3, 7, 9, 11, 16, 17, 29 липня.

Цікаво на тему: Звички, які допоможуть досягти успіху

Ну що, намітили вектор руху на липень? Тоді вперед підкорювати нові вершини та приймати приємні сюрпризи від Всесвіту! А ще не забудьте поставити вподобайку статті, якщо чекали на свій гороскоп.

Читай також:

25 Червня / 2024 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *