ТОП-10 нічних масок для інтенсивного догляду за шкірою

Уяви собі: ти засинаєш зі звичайною шкірою, а прокидаєшся з гладенькою, зволоженою та сяйнистою. Звучить чарівно, правда? Тільки це не магія, а результат роботи активних компонентів, які входять до складу нічних масок.

1-ТОП-10-нічних-масок-для-інтенсивного-догляду-за-шкірою

Це ефективні продукти, які класно «прокачують» шкіру, поки ти спиш. Вони багатофункціональні та можуть виконувати різні завдання, від інтенсивного живлення до відбілювання та anti-age. А ще вони відрізняються від нічних кремів. Давай ближче познайомимося з цими засобами й дізнаємося, для чого вони потрібні в догляді, а також на тебе чекає добірка з 10 чудових нічних масок для будь-яких завдань і на будь-який бюджет.

Цікаво на тему: Що таке трансепідермальна втрата вологи і як її зупинити

Нічні маски — що це і чим відрізняються від нічного крему?

2-ТОП-10-нічних-масок-для-інтенсивного-догляду-за-шкірою

Що ж являє собою нічна маска? Це спеціально розроблений продукт, який наноситься на шкіру перед сном і працює всю ніч, коли наша шкіра найбільш сприйнятлива до відновлення. На відміну від звичайних масок, які потрібно змивати через 10-20 хвилин, нічні засоби залишаються на обличчі до ранку. Вони глибоко живлять, зволожують і оновлюють епідерміс, допомагаючи йому відновитися після стресу і шкідливого впливу навколишнього середовища, а також вирівнюють тон, допомагають боротися з пігментацією, висипаннями та передчасним старінням.

Instagram_02_Blog

Так, начебто, і нічний крем може також? І так, і ні. Нічні креми та маски можуть здатися схожими, але у них різні завдання. Нічний крем — це повсякденний засіб для шкіри. Він забезпечує тільки базовий догляд: зволоження, живлення, захист. Крем працює як «щит», підтримуючи баланс вологи та поживних речовин у темний час доби. А нічна маска — це вже «важка артилерія». Вона проникає глибше, забезпечуючи інтенсивне відновлення та живлення.

Цікаво на тему: 15 найкращих сироваток із ретинолом для всіх типів шкіри

Тобто, якщо крем — це повсякденна рутина, то маска — це потужний заряд, який потрібен шкірі для максимального ефекту. Вони містять вищу концентрацію активних інгредієнтів, які працюють, поки ти спиш, активуючи процеси регенерації та оновлення.

Як правильно користуватися нічними масками?

3-ТОП-10-нічних-масок-для-інтенсивного-догляду-за-шкірою

Використовувати нічні маски простіше простого, але, щоб домогтися найкращої ефективності, важливо дотримуватися кількох простих правил:

  1. Очищення. Перед нанесенням маски важливо, щоб обличчя було гарненько очищене від макіяжу, SPF і забруднень. Двоетапне вмивання для цього дуже доречне. Якісне очищення важливе, щоб активні компоненти могли глибше проникнути в шкіру.
  2. Нанось маску замість крему. Нічна маска може замінити нічний крем, але використовувати їх разом не потрібно. Крем, створюючи захисний бар’єр, не дасть змогу розкрити масці потенціал активних компонентів, тож ефект буде мінімальний. Якщо шкіра дуже суха або потребує додаткових засобів, можна нанести легку емульсію або сироватку під маску.
  3. Не переборщи. Нанось маску тонким шаром, уникаючи області навколо очей і губ. Занадто товстий шар може обтяжити ніжну шкіру, викликати дискомфорт і відчуття липкості.4-ТОП-10-нічних-масок-для-інтенсивного-догляду-за-шкірою
  4. Використовуй маску мінімум за 30 хвилин до сну. За цей час продукт встигне вбратися, а не залишиться на подушці.
  5. Регулярність — ключ до успіху. Використовуй нічні маски 1-2 рази на тиждень, залежно від потреб своєї шкіри. Це допоможе підтримувати її у відмінному стані та забезпечить помітні результати.
  6. Вранці зроби свій звичайний ритуал очищення. Для змивання маски можна обійтися улюбленою пінкою або гелем. Не забудь також тонізувати шкіру і використовувати свій улюблений крем — і ти готова підкорювати світ!

02 Засоби для обличчя Lirene-1024х500_30

Цікаво на тему: Що таке ексфоліанти та чи потрібні вони твоїй шкірі

10 дієвих нічних масок для всіх типів шкіри

Можливості нічних масок вражають. Якщо тебе зацікавили ці засоби, і ти хочеш ввести їх у свій догляд, пропонуємо тобі 10 ефективних продуктів на всі випадки.

Payot My Payot Sleep & Glow Mask

01 Payot My Payot Sleep & Glow Mask (1198)

Сяйво, еластичність і глибоке зволоження подарує Payot My Payot Sleep & Glow Mask. Засіб з гіалуроновою кислотою доповнено багатими на вітамін С екстрактами суперфудів (ягід годжі та асаї), граната, а також кори шовкового дерева. Разом компоненти забезпечують зволожувальну дію, освіжають та підвищують пружність, покращують колір обличчя та надають йому відпочилого вигляду, а гелеподібна текстура миттєво поглинається без відчуття липкості.

ABOUT face Anti-Wrinkle

02 ABOUT face Anti-Wrinkle (1180)

Антивікова маска ABOUT face Anti-Wrinkle – багатофункціональний продукт з пептидами для догляду за зрілою шкірою. Її формула містить аллантоїн, ліпосоми, гіалуронову кислоту, а також екстракти центелли, камелії, розмарину та коріння солодки. Продукт має легку текстуру, підвищує тонус і пружність, зволожує, розгладжує дрібні зморшки та вирівнює тон обличчя.

NeoStrata Clarify Exfoliating Mask

03 NeoStrata Clarify Exfoliating Mask (926)

Шукаєш робочий засіб для жирної шкіри, який допоможе нормалізувати вироблення себуму і надасть м’яку відбілювальну дію? Обирай NeoStrata Clarify Exfoliating Mask. Легка гелева маска має у складі 8% глюкозаміну, який утримує вологу на поверхні епідермісу і відновлює гідроліпідний баланс, стимулює вироблення природного колагена і гіалуронової кислоти, а також оновлює клітини й освітлює шкіру.

Цікаво на тему: 27 найкращих засобів професійної косметики для обличчя

A’pieu Madecassoside Sleeping Mask

04 A'pieu Madecassoside Sleeping Mask (689)

Чутлива і проблемна шкіра потребує особливої турботи, яку забезпечить корейська маска A’pieu Madecassoside Sleeping Mask. Головним активом тут виступає антиоксидант мадекассосид, який добувають із центелли азійської, а доповнюють його натуральні олії (ши, моринги та жожоба) і вітамін B3. Цей активний коктейль здатний нормалізувати роботу сальних залоз і відновити захисні функції епідермісу, зменшити лущення, надати заспокійливу дію та ущільнити шкіру.

Uriage Age Absolu Redensifying Sleeping Mask

05 Uriage Age Absolu Redensifying Sleeping Mask (418)

Оголоси війну віковим змінам разом із Uriage Age Absolu Redensifying Sleeping Mask. В основі маски лежить термальна вода Урьяж, яка забезпечує заспокійливий і відновлювальний ефект. Доповнюють її гіалуронова кислота, олія ши, ретинол, сквалан, екстракт граната, перлів, пептиди, а також вітамін Е та С. Маска ефективно живить і пом’якшує суху шкіру, стимулює синтез природних білків, ущільнює і підвищує тонус, розгладжує і бореться з вільними радикалами.

Babor ReVersive Pro Youth Overnight Mask

Ще одна ефективна anti-age маска для нічного догляду в нашій добірці – Babor ReVersive Pro Youth Overnight Mask. Її склад вражає — в ньому містяться стовбурові клітини троянди, вітамін Е, гіалуронка, а також 2 види пептидів і унікальний компонент Epocyl, одержуваний з морського планктону. Точно вивірена формула чинить ліфтинг-ефект і помітно розгладжує шкіру, тонізує її та захищає від окисного стресу, надає пружність і покращує колір обличчя.

Цікаво на тему: Як швидко прибрати почервоніння шкіри

Shiseido Waso Yuzu-C Beauty Sleeping Mask

07 Shiseido Waso Yuzu-C Beauty Sleeping Mask (206)

В основі Waso Yuzu-C Beauty Sleeping Mask лежить яблучна вода, олії лаванди та розмарину, екстракт юзу та інкапсульований вітамін С. Нічна маска від Shiseido наповнює епідерміс вологою, чинить м’яку відлущувальну дію, стимулюючи оновлення клітин і вирівнюючи колір обличчя, надає пружності та захищає від вільних радикалів. Ніжна текстура гарантує швидке поглинання, а активні компоненти — поліпшення шкіри та природне сяйво.

Mr.Scrubber Good Night My Beauty

10 Mr.Scrubber Good Night My Beauty (105)

У формулі Mr.Scrubber Good Night My Beauty є гіалуронова кислота, екстракт центелли та зеленого чаю, які глибоко зволожують і заспокоюють, вітамін Е, сечовина, олії ши та макадамії, що живлять і пом’якшують шкіру, а також екстракт алое, який ефективно відновлює. Поки ти відпочиваєш, маска активно працює, щоб до ранку шкіра мала відпочилий та оновлений вигляд, немов ти щойно повернулася зі спа.

Elemis Peptide4 Plumping Pillow Facial Sleep Mask

08 Elemis Peptide4 Plumping Pillow Facial Sleep Mask (152)

Потрібен глибоко зволожувальний і пом’якшувальний продукт для сухої шкіри? Придивися до Elemis Peptide4 Plumping Pillow Facial Sleep Mask. Вітамін Е, гідролізовані протеїни, цитрусова кислота, екстракти жасмину і гарденії, а також олії мускатного горіха, іланг-ілангу та апельсина наповнюють клітини необхідними елементами для регенерації та відновлення, надають м’якості та пружності, а також розслаблюють і заспокоюють шкіру.

Цікаво на тему: Тема від читачів: найчастіші проблеми, з якими приходять до косметолога

AHC Premium Hydra B5 Sleeping Pack

09 AHC Premium Hydra B5 Sleeping Pack (117)

Корейська маска AHC Premium Hydra B5 Sleeping Pack – ідеальне рішення для шкіри, яка потребує інтенсивного живлення та зволоження. Основою засобу стала льодовикова вода, яка доповнена вітаміном В5, гіалуроновою кислотою, пептидами, колагеном і рослинними екстрактами. Продукт насичує клітини вологою та активізує відновлювальні процеси, тонізує, пом’якшує і надає еластичності, а щедрого об’єму засобу вистачить дійсно надовго.

Насправді нічні маски — це не тільки спосіб побалувати себе і свою шкіру, а й вирішити ті чи інші завдання, які не під силу звичайним кремам. Вони працюють, поки ти відпочиваєш, роблячи твій ранок трохи прекраснішим. Якщо ти ще не пробувала нічні маски, саме час це виправити!

Читай також:

19 Серпня / 2024 Догляд за обличчям

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Катерина

    Добрий день.
    Ви пишете наносити маску “мінімум за 30 хвилин до сну. За цей час продукт встигне вбратися, а не залишиться на подушці.” – виходить, як крем? Вбирається і нема що змивати… Чи я щось не так розумію?

Рекомендовані статті