Гороскоп на червень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Тобі цікаво якою енергією зірки зарядили в червні твій знак Зодіаку? Астрологиня Василиса Яновскі (@vasilisa_astrology, t.me/vasilisagovorit) підготувала максимально детальний гороскоп на перший місяць літа 2024. Стосунки, здоров’я, фінансове благополуччя, кар’єра, сюрпризи долі – шукай своє сузір’я і читай, що на тебе чекає в червні!

Гороскоп на червень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Основні тренди для всіх знаків Зодіаку 🌟

Юпітер здійснює тріумфальну ходу по знаку Близнюки, а це означає, що всі важливі питання в червні можна легко вирішити за допомогою діалогу, комунікації. Вдалий період для придбання або заміни транспортного засобу, оформлення іноземних документів та укладення договорів. Можуть з’явитися нові друзі та захоплення новою системою знань.

Астролог Василиса Яновські

1 червня 2024 року – Марс переходить в Овна — розв’язуємо питання бізнесу та виграємо змагання, проявляємо активність.

6 червня 2024 року – Молодий місяць у Тельці — найкращий час для переїзду, відкриття кампаній, процедур краси.

12 червня 2024 року – Венера переходить у Близнюків, а 14 червня 2024 року туди ж переходять Меркурій і Сонце — оформлення документів, запуск нових проєктів, вдалі знайомства, поїздки та купівля автомобіля, виступи на публіці.

тренди для всіх знаків Зодіаку

20 червня 2024 року – літнє Сонцестояння і 22 червня 2024 року – Повний Місяць у Стрільці — найпотужніший період усього літа, який необхідно використовувати з розумом: практики плюс дії, збуваються бажання і мрії, сняться сни з підказками.

29 червня 2024 року – Меркурій переходить у Рака й Сатурн починає ретроградний рух у Водолії, приносячи в наше життя революційну динаміку та надзвичайні осяяння. Сприятливий час для закінчення творчих проєктів і переїздів в інше місто, країну.

Цікаво на тему: Як дізнатись свій аркан по даті народження?

Вогняні знаки цього місяця будуть переповнені гордістю за свої досягнення, ухвалені рішення і за результати, які перевищили їхні найсміливіші очікування. Зухвалість і хоробрість, різке відсікання зайвого, того, що тягне донизу, – ось ваші основні якості, які проявляються в червні. Ви захочете вийти з тіні й сяяти у власному спектаклі, повністю переглянувши підхід до вашої основної діяльності, й почнете все спочатку, здивувавши всіх своїми успіхами.

Знаки Землі займатимуться питаннями облаштування нового житла або офісу, робитимуть незапланований ремонт і купуватимуть побутову техніку, будматеріали. Домашня рутина тісно перетинатиметься з роботою, а це значить, що завдань помітно побільшає, і ви зрозумієте, що можете робити значно більше, ніж усі інші, та якісніше. Будьте пильними та не забувайте, що не варто звалювати на себе чужі обов’язки, інакше не помітите, як тягнете дві посади замість однієї. Те ж саме стосується і домашніх справ – розподіляйте важливі питання порівну для всіх членів сім’ї.

Знаки Землі

Ті, хто перебуває під заступництвом стихії Води, вирізнятимуться особливою кмітливістю, чуттям на гроші й виграють у долі завидний приз, особливо не намагаючись і не докладаючи жодних зусиль. А секрет такого успіху простий – ви, дорогі водяні знаки, пожинаєте плоди своєї багатомісячної праці. Хтось отримає солідну надбавку, а хтось – вигідну ділову пропозицію або бонус і премію на свій рахунок, але в будь-якому разі ваша удача викличе не приховану заздрість у колі тих, кого ви вважали друзями. Про всяк випадок вимийте підлогу у квартирі з сіллю і роздайте 10% на благодійність, щоб компенсувати наслідки спілкування з такими “друзями”.

Представники Повітряної стихії від самого початку місяця будуть обтяжені купою клопотів, вирізняючись особливою багатозадачністю, бажаючи все встигнути й підкорити всі можливі висоти. Та що там висоти! Бажання підкорити світ і… роботодавців, інвесторів, колег і команду. Усіх, крім своїх коханих, які, на жаль, нарікатимуть на неувагу до них. Ви всі в роботі та грандіозних проєктах і вам не до таких “дрібниць” як особисте життя і романтичні сентименти.

Повітряної стихії

Цікаво на тему: Кава з корицею щочетверга – магніт для фінансів

Найсприятливіші дні для будь-яких починань припадають на 4, 5, 7, 11, 12, 13, 19, 20, 21,22, 27 числа.

Сприятливі дні для міжособистісних стосунків (ділових і романтичних): 5, 8, 12, 13, 19,20, 22, 23, 26.

Несприятливі дні, коли можуть виникнути конфлікти: 1, 4, 9, 10, 11, 15, 25, 30.

Несприятливі дні для нових починань: 7, 9, 18, 25, 30.

День, коли докорінно може змінитися життя – 29 червня.

Шукай EVA Blog в Instagram

♈️ Овен

Цього місяця ваша щедрість не знатиме меж! І від неї будуть двоякі відчуття. З одного боку – величезні фінансові витрати, до яких ви не готувалися. Але з іншого – нові знайомства, лояльність до вас оточуючих, трансформація образу й неймовірний заряд позитивною енергією.

Фінанси

_________________

Більше, ніж будь-хто інший, ви, дорогі Овни, будете “страждати” від кількості свят, що звалилися на вас: дні народження, ювілеї, запрошення на весілля і корпоративні вечірки. Ви безумовно раді бути в центрі уваги, але скільки ж ці заходи несуть за собою витрат! За червень ви значно полегшите свій гаманець, але натомість здобудете безліч лояльності від нових знайомих і щирої любові від старих друзів завдяки широким і щедрим подарункам, які робитимете.

Вам також доведеться витратитися на оновлення гардероба, оскільки вас відвідає геніальна ідея – у перший місяць літа кардинально змінити стиль одягу та образ загалом. І це, знову ж таки, принесе вам тільки вигоду у вигляді цікавих знайомств і перспективних клієнтів.

Овен

Здоров’я

_________________

Самопочуття в Овнів на висоті, енергії достатньо, щоб гори перевернути, але в середині місяця все ж таки варто бути акуратнішими та перестати носити незручне, але модне взуття, перейшовши на простіші та невибагливіші моделі, адже ноги будуть вашою небезпечною зоною. Для компенсації сходіть на масаж стоп і купіть ортопедичні устілки.

Продукт місяця – сонячний ананас.

Кохання

_________________

Ви неймовірно привабливі в новому кричущому образі, й це викличе не тільки шквал компліментів з боку протилежної статі, а й шалені ревнощі вашої другої половинки. Хоча, треба віддати вам належне, цього разу мучити підозрами вас стануть абсолютно безпідставно. Ви ніколи не виправдовуєтеся і зараз не станете зраджувати своєму кредо.

На вільних Овнів чекають знайомства в делікатних і неоднозначних ситуаціях, у найнесподіваніших місцях, там, де ви не планували опинитися. Побільше поєднання червоного та білого кольору допоможуть не залишитися вам непоміченими. Мало ймовірності, що знайомства переростуть у щось більше, але бурхливий флірт і роман вам гарантовано. Віддавайте цьому особливу увагу та будьте пильними щодо власного розпаленого серця, адже ви знаєте, як пристрасно вмієте захоплюватися і захоплювати собою.

Сюрпризи

_________________

Головним здивуванням буде те, що ви весь місяць витрачаєте гроші, а вони у вас не закінчуються і приходять у вигляді подарунків і бонусів.

Вдалі дати – 3, 6, 9, 13, 14, 17, 22, 30 червня.

Цікаво на тему: Що таке аскеза і як вона працює

♉️ Телець

Удача й фінансові потоки цього місяця будуть до вас прихильні, як ніколи. А любовний фронт подарує іскру, яка змусить серце та розум спалахнути яскравим полум’ям, змушуючи зробити доленосний вибір… і він буде дуже для вас непростим.

Фінанси

_________________

Весь червень, починаючи буквально з перших днів місяця, вам, Тельці, будуть приходити неймовірні ідеї для заробітку у сфері продуктів харчування, будівництва, нерухомості. Причому ці ідеї легко й невимушено вдасться реалізувати – хтось вирішить змінити професію і піде працювати рієлтором, а хтось не проґавить випадок і скористається пропозицією давнього друга та вкладе гроші в ремонт об’єкта, який у недалекому майбутньому вийде вигідно продати, отримавши чималий прибуток. Ви не схильні витрачати всі гроші до останньої копійки, але червень стане для вас винятком, тому що ви захочете поїхати в подорож і зрозумієте або зараз, або ніколи. Вибирайте не вагаючись перший варіант. У крайньому разі це буде розважальна поїздка з друзями на кілька днів, але ви все одно вирветеся з робочої рутини. Грошова фортуна цього місяця вас особливо любить – щойно ви витрачаєте, одразу ж отримуєте більше й більше з різних джерел!

Телець

Здоров’я

_________________

Зверніть увагу на систему оздоровлення Цигун і дихальні практики на повітрі. Вони допоможуть вам позбутися затяжних, частих застуд, які не давали вам спокою всю зиму і весну.

Продукти місяця – шпинат, рукола, кінза та м’ясо птиці або біла риба. Не перестарайтеся з жирною їжею, інакше потрапите на незаплановане побачення з лікарем.

Кохання

_________________

Багато хто з вас нещодавно зробив свій вибір і визначився, як і з ким хоче прожити наступні 50 років. Але коли ви практично дійдете до вівтаря, з’явиться людина з минулого, яку заведено назвати “фатальною помилкою життя”, і проявить таку наполегливість та ініціативу, що ви замислитесь, а чи не повернути все, як було, і… скасуєте урочистості, що наближаються, або знайомство з батьками. Навіть ті Тельці, хто давно перебуває в союзі та не має жодних претензій до свого партнера, теж опиняться в любовному трикутнику та будуть мучитися вибором несподівано для самих себе. Старі почуття спалахнуть із новою силою, тільки от до кого з партнерів?

Вільні Тельці мають перспективу познайомитися з цікавою людиною в гостях у друзів або здійснюючи вилазку на природу. А може, все ж варто поїхати в поїздку, нехай і на три дні?

Сюрпризи

_________________

Ви отримаєте новину романтичного характеру, яка вас здивує і приголомшить одночасно.

Дні, коли вам пощастить, – 1, 6, 7, 12, 17,18, 26, 28 червня.

Цікаво на тему: Позитивні афірмації на кожен день для жінок на кожен день

♊️ Близнюки

Ви багато й старанно працювали, тож настав час приділити час собі коханим. Тим більше, що любовні історії обіцяють багато нових, цікавих глав у вашій книзі життя.

Фінанси

_________________

Щойно ви, Близнюки, захочете взяти довгоочікувану відпустку та вирушити в подорож всередину себе, побути на гордій самоті та абстрагувавшись від зовнішнього світу, навести лад у голові й на робочому столі, вас одразу ж покличуть на нову роботу або на обрії замайорить проєкт, у якому вам пристрасно захочеться взяти участь. Але не поспішайте погоджуватися, якщо для вас зараз гроші не головне, побудьте трохи вільним фахівцем, що розмірковує, дайте себе вмовити, адже це підвищить ваш професійний рейтинг і ціну ваших послуг. Місце в проєкті, до речі, доволі прибуткове й від вас нікуди не дінеться. Як завжди заробити гроші допоможуть старі друзі та ваші красномовні звороти, які нікого не залишають байдужими. Витрати в червні будуть тільки на нові гаджети для себе та в подарунок близьким.

Близнюки

Здоров’я

_________________

Зірки радять цього місяця відвідати дантиста й зробити гігієнічне чищення зубів, сходити на масаж спини та записатися на пілатес – ви й самі відчуваєте, як на поставі позначається ваше постійне сидіння біля комп’ютера. Налагодити свій раціон харчування, зробивши його більш здоровим, також буде не зайвим.

Продукти місяця – вся кисломолочна лінійка, морква та темні ягоди.

Кохання

_________________

Звільнившись від кайданів попередніх стосунків, ви не встигнете зітхнути з полегшенням, як одразу ж на обрії з’явиться та людина, що приверне вашу увагу й заволодіє вашим серцем. Дружба між вами складеться відразу: легкість у спілкуванні, схожість інтересів, взаєморозуміння і цікаві бесіди до ранку, листування про все на світі. Ви не відразу зрозумієте, що закохалися у свого візаві й далі не уявляєте свого життя без ваших задушевних розмов. Вас зачарує погляд і ледь вловимий аромат авантюризму, що виходить від усього образу, й струни душі зазвучать захопленою мелодією, яка цілком може перерости в дзвін весільних дзвонів.

Ті Близнюки, які перебувають у шлюбі або цивільному союзі, будуть на рідкість постійні й навіть відчують нудьгу в партнерстві та бажання негайно все змінити в особистому житті. Тут уже їхнім другим половинкам варто бути насторожі.

Сюрпризи

_________________

Вас здивує людина, яка прийшла до вас на ділову зустріч, та, хто багато разів вам допомагав у вирішенні питань. Ви подивитеся на неї зовсім по-іншому та відчуєте романтичний флер бажання.

Дні удачі – 1, 5, 7, 13, 15, 19, 21, 24, 28 червня.

Цікаво на тему: 13-й зайвий або хто такий Змієносець ⛎︎

♋️ Рак

Червень – ваш шанс зануритися з головою в любовні стосунки й ви його точно не проґавите! У цьому вам не завадить навіть нова прибуткова робота, яка спершу викликатиме внутрішній дискомфорт і легку апатію. Але врешті-решт чималий приплив фінансів зарядить вас енергією, поверне чудовий настрій.

Фінанси

_________________

Здорова частка авантюризму та ризику вам не зашкодить. Тільки так ви зможете заробити на те, що вам справді дуже потрібно: ремонт житла чи машини, новий одяг для ваших дітей чи подарунки батькам. Раки, цього місяця ви знехотя, але візьметеся за нову посаду в незнайомому для вас напрямку. Але, як не дивно, саме синдром “самозванця” дасть вам змогу якісно зробити свою роботу та вписатися в колектив, потоваришувавши зі співробітниками. Гроші приходитимуть до вас із різних джерел, прямо як у медитації, яку ви виконували протягом місяця, не особливо довіряючи такій методиці. Фінанси потечуть у гаманець і на рахунки, відрядження і підробітки принесуть непоганий прибуток, але й витрати будуть пристойними. Усі немов змовилися і хочуть від вас підтримки, в основному фінансової. А ви й не відмовите.

Рак

Здоров’я

_________________

Печінка та суглоби можуть турбувати одночасно, а це значить, що настав час знизити навантаження фізичне й харчове, пройти мінімальну детокс-програму та зайнятися пошуком альтернативного виду активності. Наприклад, йога або м’який фітнес із розтяжкою.

Продукти місяця – олії холодного віджиму та фолієва кислота, що міститься у фундуку й волоських горіхах.

Кохання

_________________

Уже на початку місяця про себе нагадають прихильності минулого – люди, які бажають відновити з вами стосунки.

Вас відчайдушно кликатимуть на побачення і навіть запросять у романтичну подорож. А зірки радять вам погоджуватися на будь-які любовні авантюри, адже зараз на небесах складаються найкращі аспекти для побачень і прогулянок під вашою планетою-покровителем Місяцем. Дійте зухвало й сміливо, зізнавайтеся в почуттях, беріть ініціативу у свої руки та поринайте в почуття з головою! Ви про це точно не пошкодуєте. Не має значення, перебуваєте ви в шлюбі чи у вільному польоті-пошуку, насолоджуєтеся самотністю чи ні, – любовна сфера в червні заграє яскравими фарбами й потішить новизною та приємними емоціями. Знайомства чекають на вас всюди – головне не сидіти вдома.

Сюрпризи

_________________

Дивовижним для вас чином, вам вдасться закрити боргові зобов’язання, які довго вас обтяжували.

Дні успіху – 2, 10, 14, 17, 19, 22, 27 червня.

Цікаво на тему: 5 порад як забути та розлюбити людину

♌️ Лев

Червень буде для вас випробуванням у фінансовій та любовній сфері. Навіть сюрпризи, які мають приємно тішити, приноситимуть розчарування. Але для Левів будь-які труднощі – лише тимчасове явище, після якого вони стають лише впевненішими та сильнішими.

Фінанси

_________________

Якщо ви хотіли заробити всі гроші світу, взявши на себе не тільки свої, а й чужі обов’язки, хапаючись за все, що можна, але забуваючи про те, що подобається вашому серцю, то так і знайте – ви ризикуєте на цьому ґрунті розсваритися з друзями й домочадцями, отримати нервовий зрив, але не отримати очікуваного фінансового результату, а понад те – вийти в значний мінус, втративши контракт або отримавши відмову від клієнта.

На ваші повсякденні потреби гроші цього місяця будуть, але ось на щось більше – навряд чи. Доведеться заощадити або навіть запустити руку в запаси, які ви відкладали на щось важливе для себе. Одним словом, зміна роботи, перегляд пріоритетів, а для когось і зміна діяльності.

Досить імовірний вимушений переїзд, що потенційно потребує значної суми. Гроші також знадобляться на гаджети, побутові прилади або щось пов’язане з електронікою, електрикою. Можливо, потрібно буде поміняти фари в автомобілі або люстру в будинку.

Лев

Здоров’я

_________________

Ваша слабка сторона в червні – це судини та вени, тому не нехтуйте розслаблювальними процедурами, особливо для ніг, купіть якісний гель від набряків та кілька сеансів масажу, щоб скинути важкість. Для когось із вас справді питання про схуднення стане руба й ви почнете обмежувати себе в харчуванні та купите абонемент у зал.

Продукти місяця – жовтий болгарський перець і гарбузове насіння.

Кохання

_________________

Не чекайте від себе надто багато в любовній сфері – робота або навчання забирає весь ваш час і сили, тому вам не до романтичних побачень, а ваша друга половинка в образах і метаннях: чи то висловити вам усе як є, чи то піти мовчки й без пояснень… у загул!

Хто сказав, що знайомитися можна тільки в належних статусу вихованої людини місцях? Про кого це? Точно не про вас, Леви! Як ніхто інший, ви схильні до пристрасті й захопленості, а особливо зараз, коли цьому сприяють самі зірки. Знайомства в безглуздих і навіть непривабливих обставинах, часто комічних – це цілком і повністю про вас у перший місяць літа. Як не намагайтеся сховатися від чарівного незнайомця після бурхливо проведеного вечора, у вас нічого не вийде. Як у кіно – він знайде вас навіть в іншій країні та заявиться з переможним виглядом до вас на роботу.

Сюрпризи

_________________

Ви здивуєте себе своєю спокійною реакцією, дізнавшись неприємну та колючу правду про близьку людину, яка вже підривала вашу довіру.

Дні для будь-яких починань – 1, 5, 7, 8, 12, 19, 27 червня.

Цікаво на тему: 11 сильних каменів, які притягують гроші

♍️ Діва

Червень буде просто закидати вас грошима! Але дуже важливо в цьому фінансовому водоспаді не випустити з уваги найголовніше – здоров’я!

Фінанси

_________________

Скільки б не було у вашому гаманці й на рахунках грошей, вам завжди хочеться більше та цю непомітну для інших, але таку очевидну для вас спрагу, не вгамувати. Саме вона підштовхне вас навіть на відпочинку до створення нових проєктів, до виходу зі звичної і такої зручної зони комфорту у вашому робочому процесі. Ви створюєте, дерзаєте, обираєте іншу схему доходів, добудовуєте сходи, що ведуть на новий рівень, вищого достатку. У перший літній місяць до вас несподівано надійдуть довгоочікувані пропозиції про співпрацю, де ви зможете проявити всі свої вміння і висловити весь масштаб свого професіоналізму. Гонорари (саме так, не зарплата!) теж будуть значними, такими, які ви не малювали собі в найсміливіших своїх мріях.

Діви, фінансова удача на вашому боці, тільки підставляйте кишені й погоджуйтеся на контракти та співпраці не роздумуючи!

Діва

Здоров’я

_________________

Вам необхідно повністю переглянути режим дня і вміст холодильника, лягати відпочивати до 22:00 години, ходити на прогулянку перед сном, додати в раціон харчування свіжі ягоди та фрукти. Загалом ваше здоров’я в порядку, але навантаження і, як наслідок, втома, а також хаос у житті можуть перешкодити рухатися вперед. Процедури місяця – дихальні практики та медитації, а продукт – малина.

Кохання

_________________

У відштовхуванні романтичних почуттів, прихильників і стосунків вам, Діви, цього літнього місяця не буде рівних. Ну, ніяк ви не бажаєте приймати увагу та залицяння тих, хто вже давно з вами дружить, надає вам допомогу, сприяння, всіляко намагаючись звернути ваш фокус на себе як вчинками, так і витрачанням свого часу на вас. Ви вперто не помічаєте людину, яка бажає зізнатися вам у почуттях, ігноруючи той факт, що ваше приятельське або ділове спілкування давно вийшло за рамки.

Тим Дівам, які пристрасно хочуть познайомитися для нових стосунків, рекомендується вирушити в незаплановану поїздку, трохи послабити контроль, насамперед над собою, вдаючись до нешкідливої легковажності, змінити маску вічного суворого всезнайки на безтурботний і радісний настрій. Саме в такому стані ви й притягнете кохання до свого життя, а ті, хто вже знайшов своє особисте щастя, роздратують свою другу половинку, змусивши трішки ревнувати, тим самим додавши перчинки в стосунки, які злегка здмухли.

Сюрпризи

_________________

Присутні складнощі з документами нарешті вирішаться, причому таким чином, про який ви й не підозрювали. Допоможе добрий друг.

Вдалі дати – 2, 4, 7, 8, 9, 10, 12, 10, 26, 29 червня.

Цікаво на тему: Що таке колесо життєвого балансу та як його побудувати

♎️ Терези

На чашах Терезів цього місяця опиниться нова прибуткова робота й бурхливий роман.

Фінанси

_________________

“Співають ваші гроші романси”, але тільки першу декаду місяця, коли ви все ще шукаєте джерело доходу та закриваєте рахунки за травень. Але друга декада червня принесе Терезам колосальний професійний успіх: ви легко знайдете престижну роботу, причому обирати будете з кількох рівноцінних варіантів, кожен з яких, як сніг на голову, – у цих сферах ви навіть не шукали реалізації. Найімовірніше, вам запропонують позицію в зовсім не знайомій вам діяльності, але зірки радять подивитись в очі своїм страхам і відкинути сумніви. Погоджуйтеся і залишитеся тільки у виграші.

Грошові витрати місяця – оновлення гардероба вам або молодшим членам сім’ї, ремонт улюблених аксесуарів і ваше хобі. Можливо, витратитеся із задоволенням на нове навчання.

Терези

Здоров’я

_________________

Сфокусуйтеся на приготуванні домашньої, корисної їжі та фруктових смузі, введіть у звичку замість алкогольних коктейлів пити протеїнові. Для цього вам необхідно знайти напарника, з яким ви із задоволенням ходитимете в зал або на танці. Бережіть печінку та коліна.

Продукти місяця – все, багате на вітаміни А та Е.

Кохання

_________________

Хтось із вас після болісного розставання, щоб довести оточуючим, колишнім і собі особисто свою неперевершеність і самодостатність, закрутить бурхливий роман на очах у колег. Роман буде гучним і стрімким, хоч ви й не поставитеся спочатку до нього серйозно, але все ж уже наприкінці місяця усвідомите, що закохалися до глибини душі й впустили людину у своє серце. Стосунки на роботі не у ваших правилах, але тут ви буквально не зможете встояти перед… босом, а бос перед вами. Взаємне тяжіння візьме гору над здоровим глуздом і ви закружляєтесь у романтичній феєрії.

Для тих, хто перебуває у стосунках, зірки також обіцяють необмежену кількість знаків уваги від партнера та безліч приємних моментів, проведених наодинці. Знайомитися добре на природі й там, де продають квіти та продукти.

Сюрпризи

_________________

Вас здивує новий колектив, куди ви обов’язково потрапите в середині червня і те, як швидко ви зійдетеся з членами команди, ставши однодумцями.

Фортуна на вашому боці – 4, 6, 7, 9, 10, 13, 18, 29, 30 червня.

Цікаво на тему: Що форма брів говорить про характер жінки

♏️ Скорпіон

Фінансовий штиль змінить шторм на новій роботі, а любовні пригоди обіцяють бути цікавими та несподіваними.

Фінанси

_________________

Як із прибутком, так і з витратами ситуація протягом усього місяця буде стабільно рівною.

Цей період не вирізняється особливими злетами й падіннями, але все ж варто подбати про грошові гойдалки, які чекають на вас у липні, серпні, й відкласти мінімум 15-20% як фінансову подушку. Ви, безумовно, без жалю підете з роботи, на якій пропрацювали тривалий час, якщо вам відмовлять у значному підвищенні не тільки на посаді, а й у зарплаті. Ті, хто зважиться змінити сферу діяльності, виграють без сумніву, відмовившись від щільного робочого графіка та вказівок начальства, пішовши в роботу на процентній або гонорарній основі, отримавши в результаті навіть більший дохід у перспективі.

Вивільнивши час, ви почнете витрачати його на своє хобі та оздоровлення організму. Висока ймовірність того, що це буде одне й те саме: курси масажу або нутриціології – ось, куди вам захочеться витратити свої накопичені гроші. Ви також зможете віддати борг, хоча, найімовірніше, лише частково.

Скорпіон

Здоров’я

_________________

Скорпіонам необхідно звернути пильну увагу на стан свого попереку, ніг і хребта – занадто велике навантаження в минулому дає про себе знати. Також може турбувати стан шкіри, висипання і дерматити – підійдіть до вирішення питання комплексно та відвідайте висококласного фахівця, який дасть вам потрібні інструкції.

Продукт місяця – грейпфрут, а процедура червня – кислотний пілінг.

Кохання

_________________

Ті з вас, Скорпіони, хто навіть не думав змінювати статус у соцмережах із “у стосунках” на “в активному пошуку”, отримають від всесвіту несподіваний подарунок у вигляді підвищеної уваги з боку протилежної статі. Активізуються і старі, і нові шанувальники, а з архівів, як відомо, завжди можна дістати щось цікаве, з чим ви ще не мали справи раніше або не помічали переваг (кандидата). Одним словом, ви, Скорпіони, трансформуватиметеся у стосунках і трансформуватимете своїх партнерів, яким доведеться не легко.

Ви не терпите рутини в союзі, навіть якщо він вигідний для вас, швидко закінчуєте спілкування і так само швидко починаєте нове. Червень місяць якраз буде таким періодом, коли ви здійснюєте втечу з рутини, щоб вдатися до задоволень і насолоди на самоті. Тільки от триватиме вона зовсім недовго: ви знайдете заміну так швидко, що самі здивуєтеся, як же ви погодилися так скоро з’їхатися. Знайомства підстерігають вас у найнесподіваніших місцях: ви можете обмінятися контактами в поліклініці або у винному магазині, навіть якщо ви не п’єте алкоголь.

Сюрпризи

_________________

Вам подарують тренінг або курс з віддаленої онлайн-професії, яка принесе вам великий прибуток уже цього року. А навчатися ви будете під час спонтанного переїзду.

Успіх гарантований – 1, 4, 5, 7, 9, 16, 18, 23, 26, 29 червня.

Цікаво на тему: Синдром відкладеного життя: симптоми та як його позбутися

♐️ Стрілець

Червень принесе Стрільцям нові великі фінансові потоки, а на горизонті з’явиться довгоочікувана відпустка та любовний трикутник… Цей місяць точно нудним не буде.

Фінанси

_________________

Ви зітхнете з полегшенням, коли всі ваші фінансові турботи візьме на себе хтось інший, на кого ви й не думали перекладати відповідальність (це ж зовсім не про Стрільців), просто щасливий збіг обставин і бажання друга подбати про вас. Гроші буквально сипатимуться з неба й ви не зрозумієте, звідки вони беруться, причому в такому солідному обсязі. Ви будете поширювати цілий місяць магічне везіння на всіх своїх близьких, колег, друзів, і вони всі захочуть бути поруч із вами. Вам пощастить у великому виграші або бонусі у вигляді додаткового гонорару чи оплаченої страховки, квитків, поїздки. Ви, як і належить улюбленцям Юпітера, відчуваєте себе щасливчиком і не перестаєте дивувати оточення своїм фартом у грошових і матеріальних питаннях. До кінця місяця велика сума з вашого гаманця піде на оплату житла мрії – орендованої квартири або першого внеску за своє затишне гніздечко.

Стрілець

Здоров’я

_________________

Бережіть свій зір і перевіряйте його вчасно. Цілком можливо, вам доведеться замовити нові окуляри або почати носити лінзи. Навіть якщо з вашим зором усе гаразд, будьте уважні до слизової оболонки очей. Налягайте на чорницю і моркву, компенсуйте ризики хоча б цим і також купіть сонцезахисні окуляри або маску для плавання, адже є висока ймовірність того, що ви незабаром вирушите у відпустку.

Кохання

_________________

Не переставайте закохуватися, фліртувати й дивувати самих себе – ось ваш девіз по життю, і ви, як ніколи, цього місяця підтверджуєте його щодня, змінюючи свої смаки та особисті уподобання. Уже на початку червня ви опинитеся перед непростим вибором і будете, як справжній представник своєї стихії, метатися між двох вогнів, не бажаючи зупинятися. Одне полум’я – тил і надійність, знайома та зрозуміла вам людина, а ось інше – незвіданий і такий вабливий вир, у який так і хочеться кинутися з головою, забувши про все на світі. І поки ваші друзі роблять ставки й переглядають цей захопливий серіал, ви ні в чому собі не відмовляєте та будуєте плани, залучаючи як одну, так і іншу сторону до їх здійснення. Стрільці, ви самі не можете себе зрозуміти, а коли так відбувається, ви просто починаєте сприймати все, що відбувається, як незвичну й спонтанну подорож за щастям, у якій будь-який фінал буде щасливим.

Сюрпризи

_________________

Несподіванкою стане швидкий переїзд і пропозиція про співпрацю, від якої ви не зможете відмовитися, настільки вона виявиться щедрою.

Ваша планета – Юпітер вас винагородить 4, 5, 8, 9, 11, 13, 19, 27, 30 червня.

Цікаво на тему: Що таке інтуїція і як її розвивати?

♑️ Козоріг

Червень тішитиме вас фінансово, але не чекайте цього місяця лояльності на любовному фронті.

Фінанси

_________________

Ви залишитеся наодинці в офісі й звалите на себе непосильні навіть для величезного колективу завдання, з якими безстрашно й блискуче впораєтеся, виконавши все й заощадивши бюджет підприємства, навіть якщо це підприємство нині – ваша сім’я. Весь місяць ви будете собою пишатися через відсутність зайвих витрат. Путівку на відпочинок ви купите з великою знижкою, про яку краще нікому не кажіть, інакше почнуть заздрити. Ремонт зробите за смішною ціною, скоротивши кошторис як справжній професіонал, а до покупок вам будуть щоразу давати дисконтний продукт або запрошення на презентацію престижної косметики чи одягу, де ви теж знайдете свою вигоду.

Хтось із родичів попросить у вас допомогти з влаштуванням на роботу, а ви й раді старатися – прилаштуєте його під своє керівництво та контролюватимете, щоб той своєю чергою віддавав усю зарплату дружині. У такому разі чекайте й від вдячної дружини родича королівських подарунків.

Козоріг

Здоров’я

_________________

Висока ймовірність того, що ви геть забудете про своє здоров’я, адже енергії у вас стає з кожним днем дедалі більше – вас заряджає продуктивність на роботі. Будьте уважні до суглобів і шийно-комірцевої зони: вам варто піти на масаж і зробити попереджувальні процедури, які зміцнять ці слабкі місця.

Продукт місяця – мигдаль і гречка.

Кохання

_________________

На самому початку літа Козорогам зазвичай не до романтикийі на це постійно скаржиться ваш скривджений партнер, а ви тільки знизуєте плечима, пояснюючи свою невисоку зацікавленість у розвитку стосунків наявністю занадто великого обсягу обов’язків. Ви не захочете приймати запрошення до родичів своєї другої половинки, хоча сімейні традиції для вас – святе, аргументуючи це тим, що це ваш єдиний вихідний і вам потрібно терміново… написати статтю, доробити кошторис або звіт. Загалом є ризик того, що посваритеся не на жарт.

Ті Козороги, хто ще не зустрів своє кохання, за рекомендацією зірок мають якомога частіше вибиратися в театр, на концерт або в кіно. Виставка теж підійде, адже знайомства можуть відбутися в місцях, де живе мистецтво.

Сюрпризи

_________________

Вам зроблять цінний подарунок – ювелірну прикрасу або щось для вашої колекції. Важливі та вдалі дати – 5, 8, 9, 11, 12, 16, 19, 22, 29 червня.

Цікаво на тему: 5 типових помилок, яких припускаються повітряні знаки зодіаку

♒️ Водолій

У червні вам потрібно буде старанно працювати, працювати й ще раз працювати. А любовний сектор у першому місяці літа стане для вас або справжнім випробуванням, або ж ковтком свіжого повітря.

Фінанси

_________________

Хочете ви, Водолії, чи не хочете, але вам у червні доведеться старанно працювати або звільнятися за власним бажанням, навіть не висловивши всього, що ви думаєте про начальство, яке вас “довело” до такого рішення. Зірки нашіптують вам, що настав час змін і ви насамперед вирішите зробити революцію у вашій професійній діяльності. На роботі інтриги та розбірки, коаліції “Проти кого дружимо?”, а ви тільки спостерігаєте й трохи підливаєте масла у вогонь, будемо чесні, вам це навіть подобається.

Ви познайомитеся в усій цій круговерті з людиною, яка посприяє монетизації вашого таланту, хоча ви й не думали продавати, просто займалися своєю творчістю для задоволення і щоб ділитися нею з людьми. Добре розвинуться теми будь-якої візуальної творчості, науки та продажу програмного забезпечення чи гаджетів. Тут у вас усе буде виходити як пироги в руках умілої господині. Запам’ятайте, хто старанно працює, той отримує більше, ніж очікував!

Водолій

Здоров’я

_________________

Ви рідко буваєте на свіжому повітрі останнім часом і зірки настійно рекомендують вам це виправити, інакше застуди в літню пору вам забезпечені. Робіть дихальні практики, займіться цигун для гармонізації стану та пийте більше води, виключивши каву й міцний чай.

Продукт місяця – кисневий коктейль, а вид спорту – пілатес.

Кохання

_________________

Висока ймовірність того, що дружба непомітно переросте в прихильність серця, а потім у кохання. З вами поруч опиниться людина з минулого, яка підтримає вас у скрутну хвилину, допоможе пережити проблеми, що звалилися на голову, не просто словом, а своєю участю, розвіявши хмари сумнівів на вашому небосхилі. Зверніть на нього особливу й пильну увагу.

Деякі з вас потраплять у прикру ситуацію, звану любовним трикутником, причому потраплять туди через незнання й наївність, але це не допоможе вам уникнути скандалу з близькою людиною та навіть вашими рідними, які почнуть вас засуджувати.

Вільні Водолії, які нічого не бояться, радійте, ви нарешті позбудетеся залежних стосунків і вийдете з них переможцем. Знайомитися вам особливо не хочеться, адже так приємно вдихати повітря свободи на повні груди. Для екстремалів, готових до нових стосунків, коли минулі тільки-но закінчилися: зареєструйтеся на сайті знайомств і вам обов’язково пощастить, хоча б на один вечір.

Сюрпризи

_________________

На вас чекає розгадка давньої таємниці, де ви стали мимовільним свідком ситуації, яку хотіли б забути. Пазл складеться і ви закриєте гештальт.

Фортуну ловіть за хвіст – 5, 6, 7, 12, 15, 18, 24, 26, 29 червня.

Цікаво на тему: Що таке принцип активної згоди та чому він такий важливий?

♓️ Риби

Нові фінансові потоки прийдуть звідки не чекали, але ваша увага буде прикута не до цього, а до свого здоров’я. Червень – це чудовий місяць, щоб нарешті навести лад у любовних стосунках.

Фінанси

_________________

Цього місяця ваші кохані й рідні люди опиняться в такій жалюгідній ситуації, що ви просто не зможете пройти повз. Доведеться долучатися не тільки грошима, а й часом, а, можливо, навіть побути психологом і втішником одночасно. Ну що ж, добро завжди повертається і цей місяць для вас не стане винятком: вас запросять на вечірку, де ви зможете продемонструвати свої найкращі навички в критичній ситуації (вимкнуть світло, і ви його полагодите, розв’яжете конфлікт, викликавши поліцію, або відвезете когось до травмпункту), тим самим привернувши до себе увагу потрібних людей. Саме так заводяться вигідні, доленосні знайомства.

Вам вдасться заробити на цінних паперах, акціях або криптовалюті: дійте сміливіше! Також ваші витрати будуть пов’язані з транспортом і зміною іміджу: від реставрації зубів до роботи зі стилістом.

Риби

Здоров’я

_________________

Сходіть і здайте аналізи крові, хоча б загальні, адже ваша втома й висипання на шкірі – це неспроста. В організмі дуже бракує мікроелементів і вітамінів, можуть вередувати гормони, які необхідно врегулювати. Похід до лікаря вам гарантований, але краще попередити та заздалегідь почати турботу про здоров’я.

Продукти місяця – редис і всі зелені овочі.

Кохання

_________________

Ви ніяк не можете перейти на наступний щабель стосунків, хоча вже довго зустрічаєтеся з вашою симпатією, а хтось навіть живе разом. Почуття образи та недооціненості гризе вас зсередини, але ви все ніяк не наважуєтесь на відверту розмову, а даремно – партнер вас не лише зрозуміє, а й запропонує варіант зміни статусу: від переїзду до свого помешкання до офіційного оформлення стосунків, обручок та весілля. Вірогідні невеликі особисті кризи та дрібні конфлікти, що виникають теж через недомовленість. Тож, розмовляйте та говоріть прямо з вашою другою половинкою.

Якщо ви все ще вільні й не знайшли свою пару, то вам потрібно просто вдягнути яскравий бірюзовий або шляхетний смарагдовий колір і вирушити гуляти біля води або оглядати визначні пам’ятки на екскурсії – будьте впевнені, що вас неодмінно помітять.

Сюрпризи

_________________

Найголовнішим сюрпризом місяця стане отримання довгоочікуваних офіційних паперів, на які ви дуже чекаєте.

Вдалі дати – 3, 4, 7, 9, 10, 14, 16, 19, 27 червня.

Цікаво на тему: Три кроки до важливих життєвих вершин

Прислухайся, що тобі шепочуть зірки в червні і тоді ти гарантовано зумієш правильно розставити пріоритети.

Читайте також:

24 Травня / 2024 Гороскопи

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Спасибі за гороскоп 🥰🫶🏻

Рекомендовані статті