Гороскоп на січень 2024 року для всіх знаків Зодіаку

Новорічними дзвониками майже відгримів перший місяць зими, і після метушні вибору подарунків можна плавно розпочинати планування січня. Звичайно ж, спочатку не забудьте перевірити, яких підводних каменів вдалося уникнути завдяки підказкам астропрогнозу на грудень. А далі уважно вивчіть рекомендації астролога Василиси Яновські (@vasilisa_astrology, t.me/vasilisagovorit), як прожити другий місяць зими з користю. Ставте лайк і скоріше вивчайте гороскоп на січень для свого знаку Зодіаку!

Час читання: 11 хвилин та цукерочка 🍬

статья доступна на русском языке

Основні тренди для всіх знаків Зодіаку 🌟

1-Основні-тренди-для-всіх-знаків-Зодіаку

Починаємо 2024 рік Зеленого Дерев’яного Дракона по-справжньому з понеділка, з Місяцем, що спадає, у знаку Діви. Як же використати енергію цього періоду собі на благо? Подивимося, що підкаже астрологічний прогноз!

1 січня — той самий понеділок, коли необхідно завершити торішні робочі завдання, зробити прибирання та позбутися поганих звичок.

2 січня — кінець ретроградного Меркурія! Але зодіакальний гороскоп рекомендує дочекатися 7 січня, коли Меркурій перейде на знак Стрільця, і тоді вже почати активно діяти у важливій для вас сфері.

2-4 січня — час для пам’ятних моментів у родинному колі, віщих снів, підбиття підсумків, пробачення образ і закриття дверей у минуле.

5-7 січня — на спадному Місяці у Терезах вирішуйте будь-які питання, пов’язані з партнерством, розривайте токсичні стосунки одним махом, рішення приймайте сміливо, як Скорпіони.

Яновски_1024х500 (1)

8 січня — інтуїція підкаже правильний напрямок і як правильно вчинити в найскладніших ситуаціях, особливо пов’язаних із фінансами. Не давайте в борг цього дня, як би вас не просили.

9-11 січня — найскладніший період місяця (особливу увагу зверніть на 11 число – 29 місячну добу), коли амбіції біжать попереду вас і не дають чітко мислити. Дні хороші для голодувань, аскез, очищення простору та осмислення подальшого життя.

11-12 січня — Молодий Місяць у Стрільці подарує нам віщі сни. Актуальними будуть практики для покращення здоров’я та фінансового добробуту. Астропрогноз підказує, що це чудовий час для шлюбу, який обіцяє щасливі стосунки на довгі роки. А переміщення за кордон допоможуть знайти другий дім.

13 січня — пік концентрації творчої енергії, яку ви направляєте на власний розсуд у будь-яке русло і отримуєте подвоєний від очікуваного результат.

Цікаво на тему: Як дізнатись свій аркан по даті народження?

14-18 січня — дні щедрості, подарунків, уваги до рідних, близьких, друзів. Сни в цей період відображають ваші справжні бажання. Місяць, що росте, — сильна енергія для тих, хто хоче упорядкувати тіло, схуднути з користю і стати стрункішою. Налаштуйте нові корисні звички та курс процедур для здоров’я.

19-22 січня — вдалі дні для здорової конкурентної боротьби, впровадження нових ідей, пов’язаних з просуванням ваших послуг або продукту. Зодіакальний гороскоп каже, що знайомства з респектабельними людьми та покровителями у цей період будуть вкрай корисні у кар’єрі та розв’язанні питань на серйозному рівні.

23-26 січня — сприятливі дні для подорожей, придбання або продажу транспорту, взаємодії та примирення з братами та сестрами, найближчими родичами.

24 січня — суперечливий і неоднозначний день, складний для комунікації. Уникайте сварок та конфліктів, інакше вони можуть призвести до розриву стосунків назавжди.

2-Основні-тренди-для-всіх-знаків-Зодіаку

25 січня — Повний Місяць у Раку, що дає можливість покращити свої житлові умови, знайти партнера для сім’ї та пережити нові важливі віхи у стосунках.

27-29 січня — спадний Місяць у Леві, дні боротьби на шляху до своєї мети. Імовірні травми та підвищена аварійність. Пощастить дисциплінованим, врівноваженим людям із залізними нервами. Фізична активність не бажана, хіба що прибирання вдома.

28 січня — сни, які розповідають про події у найближчому майбутньому. Дуже зручний час для просування в кар’єрі.

29 січня — віддавайте борги, сплачуйте рахунки, плануйте оздоровчі процедури.

30 січня — один із найскладніших днів місяця. Навіть сни вказують на проблему, яка не дає вам спокійно спати вже тривалий час. Не давайте жодних обіцянок, оскільки вам буде складно їх виконати.

31 січня — гарний день для фінансових вкладень та бізнес-проєктів. Місяць у Терезах допомагає побудувати взаємовигідне партнерство.

Цікаво на тему: Гороскоп на 2024 рік для всіх знаків Зодіаку

Вогняні знаки в січні 2024 будуть попереду всіх за кількістю робочих завдань і зможуть проявити свій професіоналізм краще, ніж будь-коли, при цьому кратно виростуть у доходах і здивують себе. А що вже говорити про оточуючих? Весь місяць Овни, Стрільці та Леви працюватимуть не покладаючи рук, а стимулом стане рахунок, що постійно поповнюється, який дозволить поїхати в кінці місяця на довгоочікуваний відпочинок або вирватися зі звичної рутини іншим способом, але обов’язково по-багатому. Астрологія запевняє, що ви заслужили й можете собі це дозволити, дорогі Вогняні знаки!

Шукай EVA Blog в Instagram

Представники Земної стихії зіштовхнуться із жорстким протистоянням між членами сім’ї. Складатиметься враження, що троє тягнуть віз у різні боки, хоч і намагаються вирішити спільне завдання. Згідно з астрологічним прогнозом для ваших знаків Зодіаку, висока ймовірність майнових суперечок, а також конфліктів та сварок щодо «А куди поїхати жити?». У багатьох із вас буквально вся сім’я збирається переїжджати за кордон або продавати будинок, але учасникам буде складно дійти якогось одного рішення, тим більше розумного. Ваша спокійна і врівноважена вдача, раціональність і розважливість допоможуть у всьому розібратися і зберегти гарні стосунки.

3-Основні-тренди-для-всіх-знаків-Зодіаку

Знаки Води у січні проходитимуть випробування на міцність партнерських стосунків, особливо це стосується Скорпіонів та Раків. У зодіакальному гороскопі висока ймовірність падіння доходу у партнера або його небажання залишатися на грошовій роботі, яка стала ненависною. Це значно похитне ваш бюджет, але сприятиме тому, щоб самі зайнялися пошуками альтернативних чи додаткових джерел доходу. В результаті, ви цілком можете опинитися у виграші та отримати несподівану та незаплановану фінансову підтримку від себе коханих.

Тим, ким опікується Повітря, весь місяць цього повітря і не вистачатиме. А все тому, що ви підете з головою в роботу над цікавим, але витратним за часом та енергією проєктом. Ви настільки захоплено візьметеся за справу вже перші дні січня, що буде не до свят. Все, про що ви думатимете — творчий процес та радість від роботи з однодумцями. Хтось із вас навіть зустріне нове кохання серед них. Місяць обіцяє бути яскравим та плідним!

Несприятливі дати — 1, 3, 6, 10, 11, 14, 15, 16, 18, 19, 20, 22, 24, 25.

Сприятливі дні для будь-яких починань — 2, 4, 5, 7, 9, 12, 13, 17, 23, 28, 31.

Цікаво на тему: Гайд по «шипучкам»: які бувають ігристі вина

♈️ Овен

Генеруйте прибуткові ідеї, змінюйте імідж та насолоджуйтесь фліртом!

Фінанси

_________________

У першій декаді січня, Овни, вам явно доведеться вражати власну винахідливість, адже від безвиході навчитеся генерувати гроші з повітря. Хтось із вас стане справжнім продавцем щастя: незвичайна послуга чи концептуальна ідея одразу вистрілить на ринку. Другий місяць зими, хоч і почнеться не надто оптимістично і вимагатиме від вас чималих витрат на родичів або давніх знайомих, вже в другій декаді по астропрогнозу вийде в сильну фінансову фазу. Зможете дозволити собі той довгоочікуваний подарунок, про який давно мріяли. Ним стане відпустка, адже у попередні місяці ви наполегливо працювали. Вибирайте найдорожче – не пошкодуєте! Після такого щедрого вчинку для себе навколишній світ вас теж полюбить у грошовому плані.

4-Овен-янв

Здоров’я

_________________

Не чекайте відповідного моменту та починайте змінюватися вже 1 січня. Зодіакальний гороскоп радить звернути увагу на здоров’я та зовнішній образ. Вам доведеться займатися і тим, і іншим одночасно. Бігати, здавати аналізи та регулярно працювати над своїм іміджем — завдання максимум до початку лютого. Зміцнювальні крапельниці з вітамінами для сяяння шкіри, процедури краси та поповнення дефіциту вітаміну С й заліза — ваша програма на січень.

Кохання

_________________

Коли кажуть, що коханню будь-який вік покірний, то мають на увазі саме вас, дорогі Овни. У третій декаді місяця настільки збадьоритеся від результатів свого перетворення, що почнете вибиратися в люди після довгого сидіння в офісі або вдома, з явним бажанням негайно продемонструвати нову себе протилежній статі. Причому, зовсім не важливо, чи ви у шлюбі, чи ні: серце вимагає свята! Флірт, ігри очима, а для вільних жінок Овнів ще й феєричні знайомства на кожному кроці! Навіть колишні активізуються, але не варто втрачати голову — розгляньте нових кандидатів.

Сюрпризи

_________________

Здивує несподівана допомога та підтримка людини з минулого, з якою, як вам здавалося, втратили зв’язок назавжди. Час дивуватися в астрологічному прогнозі – 5, 7 та 13 січня.

Цікаво на тему: Як сформувати гардероб за архетипом?

♉️ Телець

Місяць подвійності у роботі та почуттях, так що бережіть нерви!

Фінанси

_________________

Початок січня буквально змусить Тельців зробити терміновий та остаточний вибір між двома варіантами грошових вкладень чи двома рівносильними пропозиціями роботи. Вам буде непросто віддати перевагу чомусь одному, адже кожен «лот» має однакову кількість плюсів. Витрачатись із вартою заздрості регулярністю доведеться на сім’ю, а саме на літніх родичів. Наприклад, купувати власним коштом квитки в поїздку. Астрологічний прогноз передбачає, що цього місяця зими фінансове чуття загостриться після 15 січня. До цієї дати з вирішенням будь-яких грошових питань навмисно тягніть, якщо можете, щоб потім робити правильний та раціональний вибір надовго. Місяць, загалом, непоганий для великих покупок.

5-Телець-янв

Здоров’я

_________________

Врівноваженість та спокій у січні 2024 — не ваш коник. Події свят розхитають нерви й напруга сама нікуди не піде. Вам слід відвідати фахівця, виговоритися та отримати рекомендації щодо відновлення нервової системи, яку похитали капризи близьких та нестабільна ситуація навколо. Порада від зірок у зодіакальному гороскопі: пийте заспокійливі, ваш найкращий друг валеріана та чай для гарного сну.

Кохання

_________________

Ви не знаєте, куди себе подіти і як упоратися з внутрішньою кризою. Старі помилки у стосунках трапляються знову і знову, ви відчуваєте себе в’юном в ополонці, що крутиться у повторюваному сценарії. Комусь із представників цього знаку Зодіаку навіть зроблять пропозицію, але їх чомусь це не потішить. Кандидат не заслужив на довіру, як не намагався, і ви ніби виглядаєте за його спиною іншого, хоч і самі не знаєте кого. Деякі Тельці загрузнуть у сімейній рутині настільки, що любов до звичного комфорту переможе бажання все змінити та почати романтичну історію з чистого аркуша. Іншим пощастить більше, і якщо ви вільні, успіх у коханні прийде через сусіда чи давнього знайомого, якого не помічали раніше.

Сюрпризи

_________________

Зодіакальний гороскоп передбачає, що як сніг на голову на вас зваляться одночасно кілька пропозицій про роботу, хоча ви й не закидали вудку у вигляді резюме і навіть не говорили про це знайомим. Вдалі дні — 1, 3, 10, 11, 27.

Цікаво на тему: Як вибудувати та відстоювати особисті кордони?

♊️ Близнюки

Підвищена робоча завантаженість та бажання повернути стан закоханості керуватимуть вами у січні

Фінанси

_________________

Хто сказав, що ви не можете робити десять справ одночасно? Саме так і заробите у січні! Режим дедлайну, постійне недосипання, ще кілька проєктів одночасно. Підробіток, від якого було неможливо відмовитися, настільки він цікавий, та й колектив явно близький вам за духом. Близнюки, ви втрете ніс найзатятішим трудоголікам і заробите значну суму менше, ніж за місяць. Фінансові аспекти удачі та везіння у будь-яких починаннях буквально йдуть до вас у зодіакальному гороскопі на найближчі 30 чарівних днів. Ви витратитесь на цінні подарунки для тих, кого любите, а себе «побалуєте» походом у дорогу стоматологічну клініку. А що? Можете собі дозволити! Якщо витрати, то по-крупному і з шиком!

6-Близнюки-янв

Здоров’я

_________________

Близнюки, астропрогноз рекомендує ретельно стежити за поставою, робити суглобову гімнастику або щоденну зарядку. Можуть виникнути проблеми з хребтом через довге сидіння за комп’ютером. Запишіться на масаж або почніть займатися йогою, розтяжкою. Пам’ятайте, що в будь-якій справі важлива регулярність, тоді й результат буде довгостроковим. Декому навіть доведеться відвідати остеопата.

Кохання

_________________

Ви хочете відчути, що таке свобода від зобов’язань. У Близнюків, які давно одружені, дедалі більше наростає бажання виїхати далеко, де ніхто їх не знає, і завести там нові знайомства, хай навіть тільки для флірту. Астрологічний прогноз обіцяє, що незалежно від сімейного стану, здійсните свій намір. Поїдете посеред місяця або на вихідні до друзів на дачу подихати лісовим повітрям, або далі, за кордон послухати шум хвиль. Але в обох випадках низка знайомств вам, Близнюки, забезпечена. Ви хочете повернутися до стану закоханості, і це вийде. Хтось із представників цього знаку Зодіаку переживе яскравий і красивий другий медовий місяць у вже наявних стосунках.

Сюрпризи

_________________

Не встигнете ви закінчити один проєкт чи стосунки, як тут же вас знайде наступне замовлення або пара, що підходить вам. Фортуна на вашому боці – 2, 4, 8, 12, 19 та 31 січня.

Цікаво на тему: Місце зустрічі: де шукати своє кохання?

♋️Рак

Можливе підвищення на роботі та любовні сумніви готує для вас січень

Фінанси

_________________

Раки, ваші фінанси хочуть бути збереженими та вкладеними у правильну справу! Вам не слід давати в борг, сваритися через гроші, а також проходити повз вигідні пропозиції. Хоча вони й будуть здебільшого йти від того, кого ви ще мало знаєте. У середині місяця астропрогноз свідчить про можливе підвищення на роботі. А тим, хто сам собі господар, запропонують стати партнером у бізнесі з пристойним доходом. Астрологія рекомендує: погоджуйтесь! Це ваш найкращий шанс виправити свої матеріальні справи цього року. Якщо правильно ним скористаєтеся, до початку літа зможете не лише добре заробити, а й купити дорогий гаджет, оновити машину. Не забудьте відкласти 10% свого доходу на мрію, щоб наступний Новий рік порадував значною сумою накопичень.

7-Рак-янв

Здоров’я

_________________

Легені та дихальні шляхи – ось ваші найвразливіші місця, як нагадує зодіакальний гороскоп. Для когось єдиним виходом із затяжних застуд буде кинути палити й, у прямому сенсі слова, стати на лижі чи ковзани, почати регулярно займатися цими зимовими видами спорту. Загартовування та походи в басейн, лазню зроблять Раків набагато здоровішим.

Кохання

_________________

Дрібні складнощі в минулих стосунках не найкраще позначаються на новому союзі. Який, до речі, набагато перспективніший за попередній. Але ви й самі не можете зрозуміти, чого не вистачає в новій пасії, і чим так чіпляє попередній партнер, що ви буквально розриваєтеся на частини, не в змозі зробити вибір. Для вільних Раків вже на початку січня настає золота пора цікавих знайомств, одне з яких має всі шанси перерости у довгострокові стосунки та навіть у створення міцної та надійної родини. Знайомтесь там, де люди розважаються та займаються творчими хобі. Хтось взагалі може зустріти пару на весіллі друга чи подруги. Оце так поворот!

Сюрпризи

_________________

На вас чекає запаморочливий роман … але не ваш! Ви дізнаєтеся про чиїсь таємні любовні стосунки та станете повіреним закоханого серця. Сприятливі дати – 8, 9, 17, 23 та 24 січня.

Цікаво на тему: Як зрозуміти, що чоловік тебе хоче: 10 ознак

♌️ Лев

Насичена робоча активність залишить мало часу для романтичних хвилювань

Фінанси

_________________

У першій декаді місяця ви матимете стільки роботи, що вам і не снилося. Мало того, що кінець минулого року ви працювали в режимі дедлайну та цейтноту одночасно, так і на свята вам не дуже вдається відпочити. Причому завдання будуть такі, від яких ви не зможете відмовитися, щоб не підвести когось, з ким давно ведете спільні справи. Ви ледве встигатимете все виконати, зате кратно виростите як професіонал і кризовий менеджер, здатний прийняти адекватне рішення в будь-якій незрозумілій ситуації. Витрат протягом усього січня, крім побутових, майже не буде — ніколи! Заробіток порадує повним гаманцем та новими надходженнями на рахунок. Можна сміливо розпочинати нові проєкти, навіть якщо поточні ще не закриті: ви все встигнете!

8-Лев-янв

Здоров’я

_________________

Вам, Леви, безперечно варто потурбуватися про своє здоров’я. Нервова система розхитана, імунітет на нулі, а в тілі нескінченна втома та сонливість. Ви банально перепрацювали, але кинути роботу, тим більше ту, що дає гроші та визнання, це не про вас. Почніть хоча б вчасно лягати спати та перестаньте гортати новини, наповнюватись звідти негативом. Вам потрібні біодобавки для зору та спокою, апельсиновий фреш та пів години щодня для себе на перезавантаження.

Кохання

_________________

На романтичному фронті без змін, тому що в січні не до особистого життя навіть тим Левам, хто давно і впевнено вільний, але при цьому отримує вагон уваги протилежної статі. Здається, що все ще встигне, але придивіться до симпатичного колеги, який давно бореться за вашу увагу. Якщо не дасте сигнали у відповідь, його швидко перехоплять наполегливіші жінки. До речі, астрологічний прогноз припускає, що біля деяких Левів можуть активізувати колишні партнери або в нинішніх стосунках спливуть не найкращі сценарії минулого. Будьте пильні та обережні, не довіряйте порожнім обіцянкам та помічайте червоні прапорці!

Сюрпризи

_________________

Вас будуть дивувати діти та подарунки від близьких людей, а також вашого роботодавця. Дні для щастя та успіху – 1, 4, 5, 7, 19, 22 та 31 січня.

Цікаво на тему: Емоційне вигоряння: причини, симптоми та як з ним впоратися

♍️ Діва

Успіх супроводжує у фінансах, а в коханні можливі нові цікаві знайомства

Фінанси

_________________

Дохід заслужено зростає, адже весь минулий рік Діви активно вкладали сили та всі наявні ресурси в те, щоб насіння фінансів дало свої паростки. Цей час настав! Ви збираєте врожай, поки інші ще веселяться і насилу відходять від святкових настроїв. Практичність дозволить зробити вигідне придбання, пов’язане з облаштуванням побуту та комфорту. А в особливо прагматичних і щасливих Дів місяць, за астропрогнозом, закінчиться підписанням договору (як мінімум завдатку) про купівлю нерухомості та, швидше за все, за кордоном. Немає значення, купуєте ви квадратні метри для того, щоб там жити або під інвестиції. У будь-якому випадку, опинитеся у виграші. Ті, для кого актуальне питання переїзду в інше, навіть орендоване житло, теж знайдуть собі вигідний і недорогий варіант у відмінному стані.

9-Діва-янв

Здоров’я

_________________

Не залишайте поза увагою печінку, селезінку та органи зору. Хтось, відвідавши лікаря для галочки, виявить збій системи й, типово для Діви, побіжить за розумним призначенням, а хтось цього місяця купить окуляри або вирушить на корекцію зору. Будьте пильні та попередьте непотрібні проблеми – сходіть на профілактичний огляд.

Кохання

_________________

Ви не відразу відчуєте на собі чиюсь м’яку та наполегливу увагу, чийсь ніжний та зацікавлений погляд, сприйматимете ці знаки за дружню участь. Але коли по-справжньому знадобиться підтримка, зрозумієте справжнє ставлення себе того, хто першим відгукнеться і прийде на допомогу. Для вільних Дів чудово знайомитися, якраз по вашому йому шостому будинку: у лікаря, через тварин та в рутинних процесах. У тих, хто вже у стосунках, у січні особливо нічого не зміниться, крім того, що партнер повідомить новину про нову престижну роботу десь далеко від дому. Але ви будете радіти можливостям, що відкрилися, і вип’єте келих шампанського, навіть якщо на алкогольній аскезі.

Сюрпризи

_________________

Ви звільнитеся від напруги останніх місяців і дізнаєтеся, що насправді ніякого “страшного” діагнозу у вас немає або лікування зубів обійдеться набагато дешевше, ніж ви розраховували. Вдалі дати – 5, 8, 14, 15 та 21 січня.

Цікаво на тему: 5 простих порад, як полюбити себе

♎️ Терези

Стримайте марнотратство і насолоджуйтесь увагою протилежної статі

Фінанси

_________________

Не тринькайте цього місяця гроші, дорогі Терези, навіть якщо здається, що не в змозі прожити без цієї милої штучки й дня. Астропрогноз говорить, що швидше за все, у вас зіграє не властиве бажання одягтися яскраво і помітно, купити дорогий, брендовий аксесуар, що вартує цілого статку. Обережніше! Тримайте гаманець на замку! Порив пройде і ризикуєте залишитися на бобах. А гроші знадобляться ближче до кінця місяця, оскільки їх у вас попросять найближчі люди не заради забаганки, а з серйозного приводу, коли не варто відмовляти. Можливо, об’єктом фінансових вкладень будуть ваші батьки чи бабусі, дідусі. Також фінансової уваги вимагатиме нове цікаве навчання, яке може перерости в спеціальність, і досить прибуткову. Зберігайте ваші гроші та розумно вибирайте, куди їх витратити.

10-Терези-янв

Здоров’я

_________________

Терези, ваше самопочуття безпосередньо залежить від особистого та соціального успіху, а він цього місяця вам не зраджує. А ось дієту, фігуру та об’єми скоригувати дуже захочеться. Зірки в зодіакальному гороскопі рекомендують відвідати фахівця і розписати покроковий план здорового харчування, а також записатися в тренажерний зал і почати приводити себе у форму до літа.

Кохання

_________________

Терези — ви ще одні «щасливчики», яким пощастить зустрітися мало не віч-на-віч з колишніми пасіями. Причому, якщо їх було кілька, готуйтеся до множинних зустрічей, від яких голова піде обертом. Не важливо, ви у шлюбі чи вільні, важливо, що в січні маєте популярність у протилежної статі. Ви привабливі, трохи гордовиті, і немаєте абсолютно ніякого бажання втрачати свою свободу. У першій половині місяця відстоюватимете свою незалежність, тим самим навіть провокуючи скандали там, де стосунки ще до пуття і не починалися. А ось друга половина січня цілком може подарувати доленосне знайомство з людиною, що нагадує… колишнього!

Сюрпризи

_________________

Астропрогноз натякає, що хтось інкогніто зробить вам подарунок або надасть послугу, які будуть дуже недешеві. І, до речі, ви точно не могли собі такого дозволити. Дати для починань – 1, 7, 8, 9 та 12 січня.

Цікаво на тему: Типи фігури: як вдало обіграти свої особливості

♏️ Скорпіон

Непостійність у фінансах та емоційні гойдалки в особистому житті дуже ймовірні!

Фінанси

_________________

Тенденції щодо грошей на перший місяць року в астрологічному прогнозі для вашого знака Зодіаку — то густо, то порожньо. У кишені якимось чарівним чином щось та й осідає, але Скорпіонам, щоб почуватися повноцінно та щасливо, важливо мати стільки грошей, скільки потребує їх комфорт, а це не мала сума. Висока ймовірність того, що ви повернетеся до робочих завдань, які були перервані без особливої причини в минулому. Можливо, з вами відновлять контракт або знову покличуть на попередню роботу, до вас повернеться старий клієнт або запропонують участь у проєкті, який давно відкладався. На побутовому рівні витрати чекають на бензин, автомобіль, авіаквитки, пересування на всіх видах транспорту. Також доведеться зайнятися оформленням автомобіля або медичної страховки. Вибирайте в обох випадках найкраще. Почніть витрачати й гроші прийдуть. Втім, ви знаєте. У вас саме так і відбувається.

11-Скорпіон-янв

Здоров’я

_________________

Пильної уваги вимагатиме шия та область органів малого таза. Ви завзято й активно почали займатися спортом і перестаралися, досягли не так поліпшення форми, як затискань. Вам рекомендовані масажі шийно-комірової зони та м’яка йога-практика.

Кохання

_________________

Вільні Скорпіони можуть познайомитися в аеропорту, поїзді або по дорозі, коли застрягне машина, і ви змушені будете просити допомоги у першого подорожнього. Ось тут доля і наздожене, хоча типаж буде зовсім не ваш, зате з добрим серцем і відкритою душею. Не упускайте такий чарівний варіант! Стосунки можуть закрутитися швидко та бурхливо, і вам потрібно буде ухвалювати негайне рішення про переїзд. Тим же Скорпіонів, хто давно в парі й вже зустрів своє кохання, зодіакальний гороскоп зазначає, що почуття починають дещо згасати, як би їх не ворушили. Ви все ж таки зробите кілька спроб підлити олії в полум’я пристрасті, але незабаром дізнаєтеся, що ваша половинка в зневірі зовсім не через вас.

Сюрпризи

_________________

Основним подивом у другий місяць зими стане діловий чи особистий партнер. Викине таке, чого ви від цієї людини ніяк не очікували. Але компенсація в астрологічному прогнозі — це майже всі вдалі дні цього місяця, а особливо 11, 12 та 29 січня.

Цікаво на тему: 5 відвертих фільмів, які кращі, ніж кіно для дорослих

♐️ Стрілець

Успішний місяць у фінансах та коханні, але обережніше зі здоров’ям

Фінанси

_________________

Представники цього знаку Зодіаку практично на кожному кроці зніматимуть вершки: улюблена діяльність, інвестиції, бонуси, виграші, подарунки, несподівані фінансові сюрпризи та геніальні рішення, які неодмінно принесуть прибуток. Все б добре, але, головне, щоб у Стрільців не запаморочилася голова від успіхів. Адже коли це трапляється, з ними відбувається напад неймовірної, всесвітньої щедрості чи… марнотратства. Навіть не думайте давати в борг (адже ви даєте завжди просто так) або піддаватися на вмовляння вашого доброго серця і витрачати купу грошей на своїх знайомих і родичів, які чують запах ваших грошей. Тримайте себе в руках і вкладайте фінанси у своє майбутнє та нерухомість.

12-Стрілець-янв

Здоров’я

_________________

Серцево-судинна система, тиск і голова даються взнаки, попри те, що ви регулярно здійснюєте піші прогулянки та взагалі ведете рухливий спосіб життя. Все це наслідки перенапруги в гонитві за мрією чи цілком реальною метою — бути найкращим і заробити всі гроші світу. Витратьте зусилля на своє здоров’я, включіть у раціон морську рибу та зміцнюйте судини контрастним душем. Валер’янка на ніч теж не завадить.

Кохання

_________________

Скільки б вам не було років, ви, Стрільці, як істинні романтики, вірите в справжнє палке кохання назавжди. Зберігаєте цю супер здатність у будь-якій ситуації, навіть якщо отримала у коханні не найсприятливіший досвід. Саме з цієї причини зодіакальний гороскоп каже, що ви цього місяця, як ніхто інший, будете на висоті: блищатимете, сипатимете жартами, матимете чудовий вигляд. Все це вийде за вищим розрядом. Зовнішній вигляд – ваша візитна картка, а червоний – колір пристрасті. Якщо хочете бути щасливими в коханні, носіть доглянутість, лиск, вогняні відтінки та гарний настрій. Від своїх партнерів можете отримати все, що тільки забажаєте, за один прихильний погляд. Тільки не відводьте його в найвідповідальніший момент.

Сюрпризи

_________________

Для вас незвичайним в астрологічному прогнозі на цей місяць будуть одна приголомшлива новина за іншою: контрастні, здатні перевернути життя! Успішні дні — 2, 7, 11, 12, 13, 19, 21, 31 січня.

Цікаво на тему: 12 найкращих унісекс-ароматів на зиму

♑️ Козоріг

Фінансовий прибуток та час для саморефлексії

Фінанси

_________________

Ваша прихильність до сімейних традицій, купівля практичних і недешевих подарунків рідним минулого місяця знатно зменшили гаманець. З цієї причини ви вже на початку січня почнете серйозно думати над новими проєктами й, напевно, дасте згоду на роботу, на яку не дуже хотіли йти. А даремно! На роботі ви отримаєте не тільки повагу колег, матимете корисні знайомства, але й зможете заробити премію вже в перший місяць. Так само січень багатий у вашому зодіакальному гороскопі на різноманітні грошові сюрпризи. Наприклад, під час ревізії в гардеробі, ви виявите велику суму грошей, забуту колись у кишені. Витрати мають бути незначні, а матеріальних втрат не передбачається. Лише прибуток!

13-Козоріг-янв

Здоров’я

_________________

Будьте обережнішими з суглобами та сухожиллями, ризикуєте отримати виробничу травму, хоча в цьому випадку світить лікарняний, що оплачується. Місяць досить слизький як під ногами, так і в переносному значенні. Незначне нездужання може витягнути назовні старі хвороби.

Кохання

_________________

Хтось із вас, Козороги, як завжди, рятуватиметься роботою від душевної рани, переживаючи важке розставання. Хоча люди навколо, навіть ті, хто з вами добре знайомий, і не подумають підозрювати вас у смутку. Яскрава усмішка та впевнений погляд — в очах інших ви незмінний переможець. Потерпіть трохи й дайте подіям просто йти своєю чергою. У березні на вас чекає чудове оновлення та нова зустріч з любов’ю, а поки насолодіться свободою і зрозумійте, чого самі від себе хочете. Ті Козороги, хто 2023 року вже зустрів свою долю, з великою ймовірністю отримають пропозицію, від якої неможливо відмовитися. А для тих, хто давно перебуває в союзі — вітер змін лише у романтичних снах.

Сюрпризи

_________________

Для вас в астрологічному прогнозі здивуванням послужить нова посада чи просування по роботі, на яке ви вже не розраховували. Ділові та інші успіхи – 4, 14, 26 та 28 січня.

Цікаво на тему: 12 засобів для тіла, які незамінні взимку

♒️ Водолій

Зменште витрати, насолоджуйтесь припливом сил та романтичними побаченнями

Фінанси

_________________

Дорогі Водолії! Хоч ви й сповнені геніальних ідей, і вас дуже цінують у колективі саме за неординарні рішення, які приносять прибуток, але не можна так вичищати власний гаманець, рахунок і кишені, в яких навіть дріб’язок не дзвенить. Зірки в гороскопі для вашого знака Зодіаку рекомендують бути економнішими в витратах, перестати водити друзів по барах і кафе, приборкати пориви щедрості та апетити. Єдиний гарантований прибуток, окрім швидко і з розмахом витраченої зарплати, — несподіване та приємне повернення боргу від приятеля, який живе десь по сусідству, але довгий час був відсутній. Ви неймовірно зрадієте цим грошам, вони будуть дуже доречними і… запропонуйте другові їх разом прокутити. Ех, Водолії!

14-Водолій-янв

Здоров’я

_________________

Ви, як ніхто інший, у перший місяць зими відчуєте фантастичний приплив сил, що взялися казна-звідки, а про похід до лікарів можете взагалі забути. Єдина рекомендація для вас в астропрогнозі – сходити в СПА чи влаштувати банний день із друзями.

Кохання

_________________

Водолії цього місяця знайомляться відчайдушно! Вас буквально наздоганяють на вулиці, звертаються з проханням, стоячи в черзі, і незрозумілим для вас способом знайомства не лише зав’язуються, а й продовжуються. Відбою від уваги протилежної статі немає, і ви поблажливо погоджуєтесь на романтичну прогулянку чи побачення в ресторані, хоч вас таким не здивуєш. Ви в очікуванні, у пошуку справжнього цікавого співрозмовника. Ті ж Водолії, хто у стосунках, в січні блискавично перейдуть на новий рівень. Не будьте надто легковірні, прислухайтеся до голосу розуму: чи можливо ще рано робити відповідальний крок?

Сюрпризи

_________________

У січні ви здивуєтеся власним вибором партнера або нової симпатії. Причому, через цей вибір вам доведеться швидко розпрощатися зі старим любовним зв’язком. Сприятливі дати – 4,5, 8, 9, 13, 27 та 29 січня.

Цікаво на тему: Що таке антистрес-косметика і для чого вона потрібна

♓️ Риби

Нарешті зростання у фінансах, необхідність відпустки та з’ясування стосунків

Фінанси

_________________

Січень подарує вам нове джерело доходу, яке стане стабільним та постійним протягом всього цього року без особливих зусиль з вашого боку. Не зможете відмовити собі в задоволенні купити щось недешеве, що стосується вашого хобі або захоплення. Але у вас буде що витрачати. Дохід зростає, радує вас, але тримайте його в таємниці навіть від найближчих, інакше мимоволі викличете заздрість. Витрати можуть вимагати батьки, що захворіли, або родичі, які вплуталися в чергову авантюру, де вам доведеться розбиратися з наслідками, брати участь своїми фінансами. Іноді краще відкупитися грошима, ніж потім жити з тягарем почуття провини, нестерпним для вас. Зодіакальний гороскоп для Риб передбачає, що наприкінці січня ви можете несподівано змінити рішення щодо місця вашого проживання. Це також вимагатиме витрат, але вони окупляться сторицею: відчуватимете себе на новому місці по-королівськи.

15-Риби-янв

Здоров’я

_________________

Стан здоров’я у Риб не найкращий: долають дрібні застуди та сезонні нездужання, банально не вистачає сонця. Втомившись ходити в аптеку і пити тоннами вітаміни, ви ухвалите рішення взяти на недовгий час відпустку. Це найпрекрасніше, що ви можете зробити для свого здоров’я.

Кохання

_________________

У сім’ї непорозуміння та сварки. Ви втомилися доводити свою правоту, хочеться просто виговоритися і бути почутою близькою людиною. Але чи то партнер пішов у всі тяжкі, і ви його не можете зупинити жодними вмовляннями, чи вас хтось обмовив і представив у негативному світлі перед другою половинкою. Цілий місяць доведеться розбиратися з цим неприємним питанням. Вільні Риби запливуть у зовсім незнайому їм заплаву, і знайдуть там таку саму споріднену романтичну і чуттєву душу, як вони самі. Астрологічний прогноз підказує, що знайомитися дійсно сприятливо біля води чи у поїздці. Скоріше розважальній, ніж діловій.

Цікаво на тему: Like a rock-star: як зробити макіяж у стилі гранж

Сюрпризи

_________________

Несподівано для себе вирушите в подорож, де зустрінете нових друзів та гуру-наставника. Це так по-вашому, Рибки! Сприятливі дати – 1, 3, 8, 10, 18, 31 січня.

Завдяки зодіакальному гороскопу від Василиси Яновські для вас більше не секрет, якими можливостями варто скористатися, а в які моменти краще проявити обережність. Використовуйте підказки астрології, щоб успіх супроводжував у реалізації планів січня!

Читайте також:

27 Грудня / 2023 Гороскопи

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Спасибі за класний астропрогноз ❤️🎄😉♊️