Гороскоп на грудень 2023 року для всіх знаків Зодіаку

Рік майже закінчився, тому саме час звіритись, які пункти з астропрогнозу на 2023 рік у вас здійснилися, а яких ризиків вдалося уникнути. Перший місяць зими підштовхує підбивати підсумки (особливо жінок), щоб зі свіжими думками будувати плани щодо зміни свого життя. Але й сам він може вплинути на багато сфер. Тому поради від Василиси Яновскі (@vasilisa_astrology, t.me/vasilisagovorit) про те, як прожити грудень з користю, вже чекають на вас у гороскопі на грудень для всіх знаків Зодіаку!

Час читання: 9 хвилин та кава з корицею ☕

статья доступна на русском языке

Основні тренди для всіх знаків Зодіаку

1-Основные-тренды-для-всех-знаков-Зодиака

Листопад у гороскопі для багатьох знаків Зодіаку було присвячено завершенню того, що заважало рухатися вперед. У грудні поступово відкриються можливості для реалізації нових задач.

Яновски_1024х500 (1)

Грудень розпочнеться під прапором улюбленого Меркурія. На початку місяця він стаціонарний, а це може означати тяганину у справах, особливо в астрологічному прогнозі для знаків Вогню. Представники цієї стихії всіма правдами та неправдами намагаються зрушити з мертвої точки проєкти, переїзд, отримання ліцензій та документів, але всі зусилля марні до 13 грудня. А ось після – все вийде якнайкраще!

Знаки Землі у грудні набувають заслуженої та заробленої працею популярності у професійних колах. Ті, хто довго шукав роботу, знайдуть одразу кілька варіантів і вибиратимуть із рівнозначних. Зодіакальний гороскоп рекомендує не зважати на зарплату, а віддати перевагу тому, де молодий колектив. Великі перспективи відкриються там, де ви відчуєте душевний комфорт і потоваришуєте з начальником та колегами.

Цікаво на тему: Гороскоп на 2024 рік для всіх знаків Зодіаку

Представники Повітряних знаків зіткнуться у грудні з минулим, що раптово нагадає про себе у вигляді родичів або колишніх, які попросять фінансової та моральної підтримки. Когось влаштуєте на роботу, а кому купите продукти. Родичів доведеться поселити на деякий час у себе. Тримайтеся! Астропрогноз на грудень для знаків Зодіаку передбачає, що до кінця місяця ви закриєте всі кармічні борги!

Тим, ким опікується стихія Води, у зодіакальному гороскопі на грудень відчинені всі двері як в особистому, так і в грошовому плані: несподівані стосунки, закоханість, премії та заробітки. На когось може чекати виграш у лотерею або вдалий продаж автомобіля. Головне, не афішуйте ваше супервезіння, і все повториться в наступному місяці!

2-Основные-тренды-для-всех-знаков

1 грудня — «порожня рука» у першій половині дня, коли не варто починати нічого важливого. Але після 14:00, навпаки, «сильна рука» — час енергетичних практик та закладання фундаменту довгострокових проєктів, пов’язаних із грошима та здоров’ям.

3-7 грудня — сходіть на давно заплановані консультації до будь-яких фахівців (від психологів до фінансових аналітиків), почніть навчання, яке довго відкладали, та упорядкуйте документи.

8-10 грудня — утримайтеся від незнайомих компаній, вилийте та не приймайте важливих рішень щодо свого здоров’я, звертайтеся акуратніше з водою та рідинами, не довіряйте надто привабливим пропозиціям.

11-12 грудня — найнейтральніші дні грудня, коли можна все списати на випадок, але більше все ж таки на щасливий. У нейтральні дні успіх не видно занадто яскраво, але уважний спостерігач його помітить.

13 грудня–1 січня — рух ретроградного Меркурія налаштовує нас на те, щоб ми розгребли старі завали справ, обов’язків та паперів, відновили втрачену комунікацію, зайнялися документами, спираючись на традиції та норми минулого, але впроваджуючи суперсучасні інструменти.

Цікаво на тему: Ієрофант Таро: значення та тлумачення карти Верховний Жрець

4-22 грудня — Венера перебуватиме у знаку Скорпіона, а значить у цей період підвищено романтичний градус закоханостей на гормонах та пристрасних любовних захоплень.

22 грудня — потужний енергетичний день зимового сонцестояння, в який рекомендується здійснювати ранкові ритуали, пов’язані із сонцем. Наприклад, йога-практику Сурья Намаскара. В цей день зими актуальна купівля нового гаманця для збільшення добробуту. Пам’ятаємо, що туди варто покласти найбільшу купюру з усіх, які ви маєте.

8 та 22 грудня — дні, коли слід прощати, відпускати образи, тримати піст 24 години, брати аскези та повертати борги. А ось позичати гроші в ці дати в жодному разі не рекомендується.

23 грудня — очистіть ментальний та зовнішній простір від зайвих речей, ідей та персон, закладіть фундамент новим знанням та далеким подорожам до екзотичних країн.

Шукай EVA Blog в Instagram

24-31 грудня — формуйте та ставте собі нові цілі, Юпітер цьому сприяє. Тут працюють будь-які способи, у які ви вірите. Але пам’ятайте, що Юпітер любить нове, масштабне, потужне, амбітне та ідеологічне, поважає наставників, традиції та справжню, світлу віру в чудеса та захист вищих сил!

2, 7, 15, 17, 21, 28, 31 грудня — сприятливі дати для будь-яких починань, консультацій, особливо фінансових та великих інвестицій.

4, 14, 19, 26 грудня — дні ризиків для здоров’я.

1, 16, 25, 27 грудня — не варто розпочинати операції з нерухомістю або підписувати договори.

Загальний вектор астрологічного прогнозу на грудень 2023 відомий, саме час подивитися детальніше, чого чекати кожному знаку Зодіаку!

Цікаво на тему: 30+ ідей модного зимового манікюру

♈️ Овен

Зібраність принесе успіх у фінансах, а ось у любовних справах можливий застій

Фінанси

_________________

Овни, ловіть удачу цього місяця! Ви зумієте нарешті завершити довготривалу угоду і отримати гідну винагороду за неї. Зберіться і згадайте про ваш потужний стрижень, опора на нього допоможе вийти з фінансових проблем. Цього місяця зодіакальний гороскоп рекомендує всім Овнам бути особливо зібраними та дисциплінованими. Є вдала можливість добре заробити. Нові знайомства у діловій сфері можуть змінити ваш статус кардинально. Тенденція буде позитивною. Вдалі угоди у грудні дозволять дивитися на майбутнє з оптимізмом.

3-Овен---финансы

Здоров’я

_________________

Зверніть свою увагу на біль у спині та ногах. Це може бути взагалі будь-що, починаючи від поганої роботи нирок і закінчуючи серцево-судинною системою. Краще порадьтеся зі своїм лікарем. Не займайтеся самолікуванням. Але легка гімнастика та йога вам не перешкода. Найбільша проблема зі здоров’ям у вас – погана звичка спати без жодного режиму та пити мало чистої води. Астрологія та зірки наполегливо радять: займіться своїм здоров’ям, нарешті.

Кохання

_________________

У Овнів в астропрогнозі грудня повний застій у справах любовних. Червоний — ваш колір цього місяця і на протязі всього року Дракона для залучення кохання. Носіть його весь місяць, і неодмінно привернете увагу осіб протилежної статі. Зустріти другу половинку зможете далеко від дому, у поїзді, відрядженні, подорожі, на спектаклі. А ось Овнам, які у шлюбі, варто бути обережними. Великі сварки зі з’ясуванням стосунків між коханими ближче до 20 грудня можуть призвести до остаточного розриву. Не допускайте висловлювань про підозру у невірності. Це глибоко ранить вашого партнера, і він вам цього не пробачить.

Сюрпризи

_________________

Як не дивно, але сюрпризи чекають на вас у сфері змагань та конфліктів, причому приємні, коли конкурент чи «ворог» може стати другом. Ваша удача з 4 по 22 грудня.

Цікаво на тему: Життя в гармонії: баланс між роботою, сім’єю та турботою про себе

♉️ Телець

Беріть відповідальність за свої вчинки, бережіть нерви та зустрічайте покращення у сімейному житті

Фінанси

_________________

У зодіакальному гороскопі грудня у багатьох Тельців з’явиться гарна нагода придбати нерухомість, переїхати в іншу країну, змінити рід діяльності, розпочати нові проєкти. Астрологія наполягає: не проґавте свій шанс! Використовуйте період максимально ефективно, адже січень буде місяцем фінансового застою та тиші. Девіз грудня в астрологічному прогнозі для Тельців – лідерство та відповідальність за свої дії. Не перекладайте їх на інших людей, тоді вам неодмінно пощастить у фінансовому плані: бонус на роботі або подарунок, на який ви не розраховували.

4-Телец-финансы

Здоров’я

_________________

Астропрогноз радить звернути увагу на здоров’я, як своє, так і молодших рідних. Це актуально весь грудень та наступні пів року. Особливо страждатиме нервова система. Зриви та нервозність на рівному місці можуть погіршити стосунки як у діловій сфері, так і в сім’ї. Пройдіть обстеження. Врешті-решт візьміть відпустку або хоча б висипайтеся. Зодіакальний гороскоп попереджає: якщо не займетеся зараз своїм здоров’ям впритул, потім збиратимете його по шматочках.

Кохання

_________________

Тельці, у грудні у вас є чудова нагода зустріти свою другу половинку. А на деяких представників знака чекає поповнення в сім’ї, можливе навіть народження двійнят. Ближче до кінця місяця у Тельців, які одружені, і чиї стосунки висять на волосині, можуть початися помітні поліпшення в сімейному житті. Сміятиметеся з того, що собі надумали, що бентежило, турбувало і явно дратувало. Самотні Тельці можуть завести знайомства у фітнес-залі чи спортивному магазині. Ті ж, хто давно у плідному союзі, можуть узаконити стосунки після звістки, яка принесе вам радість.

Сюрпризи

_________________

У першій декаді місяця, як каже зодіакальний гороскоп, вас здивує друга половинка чи нове знайомство з людиною зовсім не вашого типажу. 7, 16 та 24 грудня — дні удачі.

Цікаво на тему: Ідеї для оригінальних подарунків на Новий рік

♊️ Близнюки

Не випускайте справи з-під контролю, бережіть хребет, приділяйте увагу творчості та сім’ї

Фінанси

_________________

Тримайте себе в руках, не розслабляйтеся, не випускайте все з-під контролю. Астропрогноз звертає вашу увагу на те, що фінанси вимагають уважності та обережності. Перевіряйте все, від рахунків до підписання контрактів. Ця уважність убезпечить від непотрібних витрат і з’ясування стосунків, коли отримуватимете гроші за виконаний проєкт.

Зосередьтеся на творчих планах. Час виходити в люди зі своїм дітищем. Наприкінці грудня багатьом Близнюкам можуть запропонувати дуже вигідний контракт. Погоджуйтесь. Не відмовляйтеся, навіть якщо тема не зовсім ваша. Впораєтеся і добре заробите, вистачить не на один місяць безбідного життя.

5-Близнецы-финансы

Здоров’я

_________________

Життєлюбні Близнюки, зверніть увагу на свій хребет! Бережіть його, займайтеся йогою, запишіться до масажиста, ходіть в сауну і басейн, робіть посильні фізичні вправи, але без великих навантажень, тільки зі своєю вагою, без обтяжень. Прослідкуйте за своїм харчуванням. Зірки рекомендують відмовитися від поганих звичок та шкідливих продуктів у своєму раціоні.

Кохання

_________________

Астрологічний прогноз пророкує, що у грудні як ніколи сім’я стане підтримкою та опорою у всіх ваших починаннях. Але це можливо лише за умови, що ви не посваритеся з близькими, захищаючи не зовсім здорові особисті стосунки. Ваша чутливість та інтуїція допоможуть розібратися зі справами серцевими. Місяць обіцяє нові амурні знайомства, які будуть дуже швидко розвиватися. Шукайте пару серед однодумців і творчих людей. Вам потрібен креативний партнер, іскрометний, живий, енергійний, але дисциплінований. Щоб міг і в коханні зізнатися, і словесний потиличник виписати, якщо бурчатимете або проявлятимете пасивність.

Сюрпризи

_________________

Зодіакальний гороскоп підказує, що несподіванкою для вас стане похід у кіно або на виставку, де ви познайомитеся з цікавою людиною. Фільми варто дивитися усю другу декаду місяця, з 11 по 20 грудня.

Цікаво на тему: До затишку +100: 12 ідей для прикрашання інтер’єру гірляндами

♋️Рак

Фокус на добробуті та здоров’ї сім’ї, невизначеність в особистому житті

Фінанси

_________________

Не будуйте грандіозних планів у грудні, Раки. Астрологічний прогноз говорить, що краще зосередитися на покращенні добробуту вашої родини та дітей. Великі проєкти відкладіть на початок січня. Але вже зараз шукайте собі соратників та майбутніх партнерів, яких зможете за кілька місяців об’єднати навколо себе для нового проєкту. Найкращими соратниками та партнерами будуть найближчі люди. Життя буквально підкине ідею для заробітку, яка, як згодом виявиться, лежала у вас під ногами вже тривалий час. Успіх у фінансах у таких сферах: побут, сервіс чи харчові продукти. Все, як ви любите. Сміливо вкладайтесь у ці напрямки, астрологія каже, що вам пощастить! Витрати по дрібниці на автомобіль чи побутову техніку для дому чекають уже на початку місяця.

6-Рак-финансы

Здоров’я

_________________

У другій половині місяця астропрогноз рекомендує Ракам простежити за здоров’ям, і своїм, і дітей. Перевантаження в останні місяці дають про себе знати. Вам потрібний відпочинок, бажано пасивний. Найкраще відіспатися і нічого не робити хоча б пару днів. Інакше конфлікти, спричинені вашою нервозністю, можуть спровокувати хвороби органів дихання та серцево-судинної системи.

Кохання

_________________

У любовних справах у зодіакальному гороскопі Раки мають суцільну невизначеність. Зірки радять не робити жодних рішучих дій, не рубати з плеча, вислухати партнера, раптом не праві чи винні ви, просто не зізнаєтеся собі в цьому. Але якщо бачите, що стосунки закінчилися, а змінити вже нічого не можна, відпустіть партнера, не мучте ні його, ні себе. Краще розлучитися по-доброму, ніж ворогами на все життя. Кожен із вас ще знайде свою половинку, з якою зійдуться усі пазли. Крім того, в астропрогнозі у деяких Раків, навпаки, після 25 числа на зміну сваркам прийде новий медовий місяць.

Сюрпризи

_________________

Найдивовижнішою новиною стане чиєсь розлучення, до якого ви будете опосередковано залучені. Працювати психологом, можливо, не ваше покликання, але доведеться надавати допомогу такого роду другові чи родичу. Дні успіху – 8, 17, 19, 31 грудня.

Цікаво на тему: Уникаючий тип прив’язаності: як зрозуміти, що це про тебе

♌️ Лев

Зміцнюйте авторитет, дозвольте собі відпочинок та намагайтеся менше конфліктувати

Фінанси

_________________

Левам згідно з зодіакальним гороскопом грудня потрібно подбати про зміцнення особистого авторитету, якщо хочуть, щоб заплановане кар’єрне не зупинилося. Імовірна зміна професійної діяльності на протилежну тому, чим займаєтеся вже багато років. Бережіть свої гаманці та рахунки від шахраїв та сумнівних фінансових схем. Інакше не дорахуєтеся своїх грошей. Не заводьте у грудні нових ділових партнерів. Краще налагодьте стосунки з давно втраченими, але надійними людьми. Не розкидайтеся грошима, вони вам знадобляться в наступному місяці. Цей період даний вам для того, щоб вигадати новий вид заробітку на минулих активах і навчитися економити. Гроші у борг давайте лише ресурсним людям!

7-Лев-финансы

Здоров’я

_________________

Спад фізичної активності для Левів зумовлений надмірною завантаженістю та непосильними витратами свого потенціалу. Ви просто надірвалися. Вам необхідно відновити своє здоров’я і чим швидше почнете цей процес, тим кращий результат отримаєте. Здайте, про всяк випадок, усі аналізи крові, перевірте цукор, серце та судини. А краще вирушайте в гори чи будь-який куточок, де вас нічого не потурбує. Харчуйте простою їжею, пийте чисту джерельну воду, спіть, скільки душа просить, і через місяць, відпочивши від усього, одразу відчуєте, що можете згорнути гори.

Кохання

_________________

Чомусь саме цього місяця, дорогі Леви, вам буде важко налагоджувати контакти та підтримувати хороші стосунки з близькими і навіть колегами по роботі. Що вже казати про вашу половинку. У ній вас буквально все дратує, ніби спільної мови ніколи не було. У скрутну хвилину на допомогу несподівано прийдуть ті, хто давно вами захоплюється. Можете на них розраховувати. Ваш настрій у перший місяць зими змінюватиметься як у 14-річного підлітка. І це вже не смішно. Візьміть себе до рук! Краще купіть собі гарний срібний талісман, який благотворно впливатиме на ваш агресивно-плаксивий настрій. Астрологічний прогноз радить, що всі амурні справи потрібно відрегулювати в грудні, вирішити всі проблеми, що накопичилися, і проговорити їх, інакше на любовному фронті мовчазна війна затягнеться надовго.

Сюрпризи

_________________

Головним сюрпризом у зодіакальному гороскопі стане несподіваний прорив у грошах, про який ви вже не мріяли. Завдяки їм зможете допомогти хорошій людині, за що вам відплатиться сторицею. Сприятливі дати – 7, 14, 17, 28 та 31 грудня.

Цікаво на тему: Найкращі ідеї подарунків подрузі на Новий рік

♍️ Діва

Будьте економнішими з грошима, обережними зі здоров’ям і сміливішими в коханні

Фінанси

_________________

Діви, постарайтеся у грудні, та й у січні теж, грамотно розпорядитися фінансами та економити гроші. Не позичайте комусь і самі не беріть у борг. Відкладіть початок нових проєктів, тому що цей місяць у зодіакальному гороскопі для вашого знака не надто вдалий у фінансовому плані. Інакше зіткнетеся з безліччю складнощів та невдач. Просто почекайте місяць-два. Прибуток принесе продаж гаджетів або автомобіля, а угода відбудеться швидше, ніж очікували. Початок грудня може принести замовлення, про які ви мріяли, і вже до кінця місяця отримаєте довгоочікуваний гонорар.

8-Дева-финансы

Здоров’я

_________________

Діви, зірки в астрологічному прогнозі вас попереджають, що друга половина місяця принесе проблеми зі здоров’ям. Це може бути дуже сильне отруєння медикаментами, тому не займайтеся самолікуванням. Навіть, здавалося б, прості вітаміни чи бади приймайте лише після консультації з фахівцем. Спад настрою та активності, сонливість та апатія, депресія. Не піддавайтесь їм! Не підпускайте собі такий руйнівний стан. Вчасно реагуйте на знаки, які посилає тіло і бігом до лікаря, щоб проблема не зросла до розмірів гори. Знаходьте скрізь позитивні моменти, радійте життю, навіть якщо зараз важко. І депресія розсмокчеться сама собою.

Кохання

_________________

У грудні деякі представники знаку Зодіаку Діва можуть зустріти кохання всього свого життя, причому в найнесподіваніших місцях, куди приходять зовсім не знайомитися, а розв’язувати питання документів чи віз. Сімейні Діви, у вас будуть дуже сприятливі стосунки в парі, повна гармонія та взаєморозуміння. Самотні Діви не на жарт закохаються та захочуть звити сімейне гніздо зі своїм обранцем. Астропрогноз каже, що протягом усього місяця радість будуть приносити діти та онуки, які кружляють у любовному вихорі та діляться з вами подробицями роману. Особливо ті, з ким у вас є міцний емоційний зв’язок.

Сюрпризи

_________________

Ви станете довіреною особою у найпотаємніших таємницях близької вам людини. Хтось розповість вам про вагітність або майбутнє весілля. Отримуєте сюрпризи 2,10,12, 27 та 30 грудня.

Цікаво на тему: 5 простих порад, як полюбити себе

♎️ Терези

Фінансова стабільність позитивно позначиться на здоров’ї, а кохання подарує гарний настрій

Фінанси

_________________

В астрологічному прогнозі для цього знака Зодіаку фінансовий підйом. Все йде добре. Не злякайте успіх. Не афішуйте свої успіхи, бонуси, надбавки і дорогі подарунки. Можуть позаздрити та наврочити. Краще навчиться дякувати світу та людям за надані шанси, тоді ваші справи підуть ще краще. Гарний місяць для просування в кар’єрі, укладання вигідних угод, покращення своїх житлових питань. Партнери зрозуміють, нарешті, що на вашу мудрість і здоровий прагматизм у фінансових справах можна покластися, і довірятимуть ще більше. У грудні ваші витрати, в основному, на творчість, мистецтво та дітей (своїх чи чужих).

9-Весы-финансы

Здоров’я

_________________

Здоров’я безпосередньо залежатиме від вашого матеріального становища. Так вже влаштовані Терези. Якщо зумієте створити хорошу матеріальну базу, то ментальне та фізичне самопочуття будуть відмінними, відносини міцними, а настрій на висоті. Але якщо будуть провали та невдачі у кар’єрі, здоров’я покаже свої слабкі місця. Шлунок, печінка, щитовидка, легені почнуть барахлити і давати себе знати болями і слабкістю. Ваше лікування – матеріальний добробут.

Кохання

_________________

Все по-справжньому хороше в зодіакальному гороскопі для цього знака почнеться в останні дні місяця, що називається, під ялинку. Ви відчуєте абсолютну гармонію у стосунках із близькими людьми. Особливо вас радуватимуть діти, що підросли, хоч клопоту з ними саме в грудні буде багато. Планети та зірки радять в астропрогнозі самотнім Терезам вирушити в подорож, чим далі, тим краще. Тут ви не просто чудово відпочинете, але і з великою ймовірністю зустрінете свою другу половинку, з перспективою дуже довгострокових і теплих відносин. У сімейних Терезів — повний штиль, стабільність, про яку всі так мріють, коли її немає.

Сюрпризи

_________________

У вашому будинку може з’явитися тварина, навіть якщо у вас вже є домашній улюбленець. Вам можуть його подарувати, або ви його знайдете, заберете із притулку. Дні сюрпризів – 9, 11, 13, 18, 30 грудня.

Цікаво на тему: Як позбутися візуального шуму в інтер’єрі

♏️ Скорпіон

Везіння в кар’єрі, стабільне здоров’я та любовні переживання чекають на вас!

Фінанси

_________________

Багатьом Скорпіонам цього місяця надійдуть привабливі ділові пропозиції. За що б ви не бралися в грудні, зодіакальний гороскоп прогнозує, що у вас все вийде на 5 балів! Сміливо вступайте у нові ділові відносини, розширюйте коло ваших знайомств у всьому світі. Настав час виходити з раковини. Беріться за великий проєкт без сумніву. Також ви добре себе проявите в посередництві, заробите пристойні гроші, що позитивно вплине на кар’єру. Тільки нічого не пускайте на самоплив. Це може коштувати вам дорого. Кмітливість і винахідливість — ось сильні сторони Скорпіонів цього місяця. Ретельно перевіряйте всі документи, які ви підписуєте, щоб не допустити помилки.

10-Скорпион-финансы

Здоров’я

_________________

Ваше здоров’я, Скорпіони, цього місяця буде чудовим, якщо станете більше рухатися. Фізичні навантаження допоможуть зняти стрес та розігнати смуток. Нічого не пийте зі спиртного, особливо 15-17 грудня. Головний біль зіпсує вам життя і настрій поганим самопочуттям. Особливо це стосується Скорпіонів, які народилися у листопаді. Так само не виключені раптові напади нудьги та смутку, що все зникло. Візьміть себе до рук. Це пустощі. Вам гріх на здоров’я скаржитися – його можна лише підтримувати належним чином, пити вітаміни і ходити на прогулянки.

Кохання

_________________

В астрологічному прогнозі на грудень вільних представників цього знака Зодіаку чекає душевне піднесення. Імовірна взаємна симпатія з колегою по роботі чи колишньою пасією, що давно зникла з виду. Теплі, спокійні стосунки зі своєю другою половинкою для одружених. Самотні Скорпіони можуть піти у грудні до РАГСу. Вони отримають нарешті позитивну відповідь від коханої людини. Але деякі представники цього знаку Зодіаку, особливо ті, хто не вміє йти на розумний компроміс, розірвуть стосунки назавжди. Звісно, потім про це пошкодують, але це буде згодом. Не конфліктуйте з друзями та коханими – вам скоро знадобиться їхня підтримка. Девіз місяця для Скорпіонів – стриманість та безконфліктність!

Сюрпризи

_________________

Зодіакальний гороскоп пророкує, що вам на рахунок надійде пристойна сума грошей із джерела, на яке зовсім не розраховували. Відчуєте, що вам простягли руку допомоги в останній момент, коли залишався крок до прірви. Сприятливі дні – 6, 7, 11, 18, 24, 29 та 31 грудня.

Цікаво на тему: Ароматичні свічки для дому: як правильно вибрати та використовувати

♐️ Стрілець

Місяць змін: можлива нова сфера діяльності та бурхливий роман

Фінанси

_________________

У грудні деякі Стрільці захочуть змінити напрямок своєї професійної діяльності. Астропрогноз каже: сміливо йдіть дорогою, куди покликала вас ваша інтуїція. Але не рекомендується кидати основне заняття, яке обіцяє всім Стрільцям гарний прибуток вже з середини місяця. Свій постійний бізнес чи карьєру вам також вдасться організувати по-новому та поставити на потрібні колії. Краще збережіть їх та розвивайте, інакше у недалекому майбутньому пошкодуєте про те, що зруйновано. У зодіакальному гороскопі видно перспективні ділові відносини до середини грудня, що незабаром дадуть хороший прибуток. Ви можете в перший місяць зими отримати доходи з різних, навіть несподіваних джерел. Вміння добувати гроші майже з повітря в грудні і січні додасть вам впевненості у своїх силах і талантах, розбудить дух авантюризму, який давно дрімав. З початку наступного місяця закладіть фундамент на кілька років. А весь рік Дракона – період “збирання каміння”.

11-Стрелец-финансы

Здоров’я

_________________

Стрільці — везунчики! Там, де для інших катастрофа, для вас просто дрібна неприємність. Це саме стосується здоров’я. Воно позитивно стабільне. Імунітет на висоті, тож навіть сезонні застуди пройдуть легко. Намагайтеся у грудні, дорогі Стрільці, приборкати свій поганий настрій, щоб не загострилася мігрень. Дайте собі спокій. Не треба смикатися з будь-якого приводу. Просто живіть. Змініть ритм, і життя засяє новими фарбами, а нездужання, що виникло через негативні емоції, що накопичилися, піде без сліду. Займіться йогою, спогляданням природи, читанням книг, дивіться веселі комедії.

Кохання

_________________

Новий роман наприкінці грудня чи на початку січня найнесподіванішим чином увірветься у ваше життя. Ви сумлінно відбиватиметеся, закриватимете всі свої двері на замки, не пускатимете у своє життя. Але прийде людина, яка вам справді потрібна та підійде всіма своїми якостями. І її наполегливість розтопить лід. Не женіть хорошу людину. Вона заслуговує не тільки на любов, а й на найщирішу пошану. У зодіакальному гороскопі на грудень, Стрільці, вас радуватимуть діти та друга половинка (для одружених) своєю любов’ю, розумінням, підтримкою та успіхами.

Сюрпризи

_________________

Астрологічний прогноз каже, що з 3 по 24 грудня на вас чекають несподівані та приємні зустрічі як з новими знайомими, так і з людьми з вашого минулого. І ті, й інші вас дуже порадують. Ідеальний день виконання бажань – 23 грудня.

Цікаво на тему: 10 ознак, що чоловік тебе хоче

♑️ Козоріг

Допоможіть собі просунутися у кар’єрі та стежте за здоров’ям

Фінанси

_________________

Терміново займіться зовнішнім виглядом та поміняйте свій імідж, Козороги! Це піде вам на користь при прийомі на роботу, сприятиме просуванню у кар’єрі, отриманню нових перспективних проєктів, бонусів та преміальних. Запишіться на курси з етикету, ведення ділових переговорів, ораторської майстерності — це принесе вам у подальшому прибуток і забезпечить хороше місце у професійній сфері. Можете також змінити інтер’єр у своїй квартирі та офісі. Такі вкладення стануть компенсацією в очах Всесвіту, і вам не доведеться ремонтувати кран або викликати хімчистку меблів. Підвищиться ваш статус, з’являться нові фінансові можливості, що безсумнівно зміцнить ваш добробут.

12-Козерог-финансы

Здоров’я

_________________

Не кидайте курс лікування, Козороги, виправдовуючи таку поведінку нестачею часу. На додаток, пройдіть додаткове обстеження. Перевірте свій ШКТ, а також перевіртеся на алергени. Щось заважає вам жити і псує настрій, а до лікаря досі не дійшли. Тож не затягуйте. Зодіакальний гороскоп каже, що це вам не на користь. Інакше доведеться заплатити чималу суму за лікування, якщо затягнете, і хвороба перейде у хронічну форму.

Кохання

_________________

Кохання для Козорогів в астропрогнозі на грудень буде не головною темою життя. Все спокійно, вистояло, рутина і буденність. Але навіщо порушувати те, що дає почуття комфорту та надійності? А самотні представники знака будуть опиратися будь-якій спробі затягнути їх до РАГСу. Адже свободу вони цінують понад усе. Особливо фінансову, коли ні перед ким не потрібно звітувати.

Хоча на просто інтрижку ви не погоджуєтесь. Тому сублімуйте сексуальні бажання в творчість і допомогу нужденним (людям чи тваринам). Це принесе подвійну користь: зробите добру справу та познайомитеся з тим, хто торкнеться вашого серця.

Сюрпризи

_________________

Ви із задоволенням залучитеся до цікавого, творчого та корисного хобі, набудете нової навички та навчитеся ще однієї професії. Дати, коли вам особливо супроводжує удача, – 11, 18, 23, 24, 26 та 30 грудня.

Цікаво на тему: Модні зимові образи на кожен день

♒️ Водолій

Насолоджуйтесь фінансовою удачею та теплими сімейними стосунками

Фінанси

_________________

Успіх у матеріальному плані переверне ваше життя у грудні з ніг на голову. Ви захочете терміново купити собі обновки, починаючи від кільця зі скромним діамантиком до нової машини. Насолоджуйтесь можливостями, оскільки цей фінансовий потік може припинитися вже до початку наступного місяця, і ви по-справжньому почнете турбуватися про гроші. Зодіакальний гороскоп радить ловити момент, вкладати гроші в партнерський бізнес і не забувати відкласти щонайменше 10% від прибутку — вони стануть вам у пригоді.

13-Водолей-финансы

Здоров’я

_________________

Ваше здоров’я, дорогі Водолії, цього місяця буде добрим. Жодної небезпеки йому зірки цього місяця не пророкують. Ви будете дуже енергійні, сповнені сил. Вам здасться, що так добре давно себе не почували. Займіться улюбленим видом спорту. Сядьте на дієту, скиньте кілька зайвих кілограмів. Розумна одноденна чи триденна дієта піде лише на користь. Пройдіть курс вітамінотерапії. Організм буде вдячний.

Кохання

_________________

Сімейні стосунки цього місяця у Водоліїв будуть дуже гарними, світлими та теплими. Астропрогноз підсвічує повне порозуміння, кохання та відданість. А ось самотні Водолії, особливо жінки, можуть зустріти свою другу половинку в найнесподіванішому місці — у літаку, на автоперегонах, при гасінні пожежі, у притулку для тварин та інших дивовижних локаціях. Іскра, що спалахнула, дуже швидко перетвориться на багаття, яке горітиме яскраво, але не довго. Воно так само швидко згасне, як і спалахнуло. Будете всіма силами намагатися утримати коханого, але в нього пропаде всілякий інтерес через вашу обережність та відстоювання особистих кордонів, які ніхто не порушує. Не впадай у відчай. Відпустіть! Значить не ваше.

Сюрпризи

_________________

Гороскоп для вашого знака Зодіаку вказує на подарунок небес, що змушує серце битися прискорено: зіткнення та конфлікт переросте у симпатію. Дати для запуску нових проєктів та феєричних знайомств – 2, 4, 6, 16, 18, 28 та 29 грудня.

Цікаво на тему: Найбільш трендові браслети для створення стильних образів

♓️ Риби

Складнощі з грошима та випробування в особистому житті

Фінанси

_________________

Затишшя на фінансовому полі. Надходжень ніяких немає, а борги ростуть, як снігова куля. І як із цим впоратися, ви не знаєте. Вже ніякі кредити не допомагають, вирва безгрошів’я просто затягує. У цей період може допомогти друг, щоб ви могли перечекати період затишшя, але вам все одно цього не вистачить. Робота не влаштовує: тяжко, а платять мало. Астрологічний прогноз у цьому випадку радить просто пережити цей період спокійно та гідно. Вже з початку наступного місяця справи почнуть налагоджуватись. Керівництво додасть вам грошей, отримаєте добрі додаткові бонуси. Вам запропонують взяти участь у вигідному новому проєкті, і зможете поправити ваші справи.

14-Риби-гороскоп-грудень-2023

Здоров’я

_________________

Слідкуйте за своїм здоров’ям, Рибки. Особливо наприкінці місяця. Найбільшої і пильної уваги вимагає нервова система, та й серцево-судинна теж. Не нехтуйте порадами та рекомендаціями лікаря, пройдіть профілактичний огляд. Якщо сумніваєтеся, пройдіть ще раз в іншому місці, в іншого фахівця. Щоб була впевненість, що поставили правильний діагноз і призначили правильне лікування. До кінця наступного місяця здоров’я має прийти до норми.

Кохання

_________________

Кохання, як то кажуть, ненароком нагряне і покличе в далекі краї. Вас навіть діти та зобов’язання не втримають. Поїдете шукати своє щастя за кордоном. А сім’я, діти? Так у них і батько є, розсудите ви. Виростуть, зрозуміють. І що? Висмоктавши з вас всю енергію та сили, ваш роман закінчиться, а вчорашня пристрасть відкине на узбіччя життя. Ви знову захочете до свого надійного партнера, але навряд чи він зустріне з розкритими обіймами. Так що думайте, Рибки, перш ніж бігти стрімголов за першим, хто поманить. На коні ваші стабільні стосунки!

Цікаво на тему: 5 відвертих фільмів, які кращі за кіно для дорослих

Сюрпризи

_________________

Вам прийде несподіваний меседж з минулого, і відкриється таємниця, яка переверне ваше ставлення до найближчої людини. Дні, коли удача посміхнеться вам, — 1, 3, 10, 19 та 28 грудня.

Перший місяць зими принесе і виклики та приємні можливості. Дотримуйтесь підказок астрологічного прогнозу для всіх знаків Зодіаку, і отримайте максимум користі для себе. Удача сприяє тим, хто створює для неї умови!

Читайте також:

29 Листопада / 2023 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA